- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
Sen yeterki iste kuzum emrin basim ustune
Hahaha manyak sey seni.
Ama o ev temizlenecek ha adami hasta etme
Yarin aksam kontrol var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yeterki iste kuzum emrin basim ustune
Atlatacaksın elbette, hepimiz neler atlattık. Allah dermansız dert vermesin, aşk acısı ne ki...Haklisin canim elbet oyle ama psikolojik olarak sanirim agir bir donemdeyim insallah atlatiriim
Ya hatırladım gecende boyle konu açmistin ve sana ogutler vermistim diye hatırlıyorum ama hiç dinlememissin beni.canım öncelikle inşallah Allah bir yastıkta kocatsın sizi. canım ayrılma nedenimiz sevgiliyken pek sorun yoktu iyidi. ama nişan olduktan sonra sinirlendiinde hakaret etmesi gerizekalı salak vs. dört ay nişanlı kaldık üç kez sinirlendiğinde gel yüzüğünü defol git derdi ben ağlar yakar yalvarırdım. sonra barışırdık. ki ben hep ailemden gizledim aramız düzerlir o düzelir düğün stresidir. diye. ben kv ile oturacaktım ona rağmen bunlar yaşandı. en son bizim evde annem bizim aramızdaki sorunları görünce kızım yüksek lisansı bitirsin sonra düğün olsun dedi 18 ay sonra dedi o da bunun üzerine ileride evimde ne olursa senden bilirim dedi gayet yüksek ses ve kendini hazırlamış halde kv ve görümcem ise tek kelime etmedi o böyle yaparken. bu olaydan sonra ayrılacağımı anladı işte barışalım sevginin arkadaşında dur falan dedi ama anneme o şekilde yapınca af edemedim işte zoruma gitti ailem oğlum diye el üstünde tutardı kötülükleri olmadı ki. ki biz ayrıldıktan beş gün sonra eski yabancı sevgilisine bebek faceeden ekle tarzı yazılar yazmış falan böyle işte ekuzum
Hahaha manyak sey seni.
Ama o ev temizlenecek ha adami hasta etme
Yarin aksam kontrol var.
Ya hatırladım gecende boyle konu açmistin ve sana ogutler vermistim diye hatırlıyorum ama hiç dinlememissin beni.
Ya sen hem sevip hem gereginden fazla hakaret ettirirsen bu adam sana daha 3 kere daha doner 5 kere daha ayrılir. Sende her seferinde kabul edersin. Yaş kaçtı bu arada, 3 maddeli ogutu sana mı yazmıstım.
Adam seni cepte goruyor,tamam çok çirkef olmayın ama kendinizide ezdirmeyin hak etmeyenlere. Ha adam iyidir,elinden geleni yapar,sayar sever,kufretmez buna karsı alttan alınir ama hep kufreden adamla nereye kadar.
Çok mu yakişıklı ondan mı unutamadın naptın.
Cnm ben 35 yasindayim 2 kere oyle buyuk ask yasadimki ilkinde telefonda yalvariyodum artik adama dusun kendi suclu oldugu halde ben yalvariyodum barisalim diye:)) korkunc günlerdi:))) ask cok acaip bi duygu o an mantik kayboluyo ama sunu diyim geciyo simdi gülüyorum yaptiklarima inan zaman en buyuk ilac dogruymus
Atlatacaksın elbette, hepimiz neler atlattık. Allah dermansız dert vermesin, aşk acısı ne ki...
Yok hatta kimse begenmexdi ama iste bana gore oyle degildi.. Yasim 23 sorun su onu merkezim yapmisim o gidince olusan bosluk
Yalvarma,yalvardgn için boyle oluyor,maddi,manevi eksik yonlerini kapat,az birazda normal bak kendine 5 aya kalmaz "bu kiz beni seviyo zaten"diyip doner,o zamana guçlu çıkman gerek ve ipleri eline alıqsın. Fakat o gunler geldgnde seni maddi veya fiziksel kullanmak istdgnde izin verme.
Fazlada uzulme,daha onune ne kısmetler çikar.
bunun için ölünür mü yavrum?sağlamsın..yürüyebiliyorsun..görebiliyorsun..bunları yaşamayan insanlar ölmek istemiyorda..sen hayatına sonradan giren bir erkek için düşünüyorsun..yardım al piskoloktan..
Ben sana ciddi anlamda kızmaya başladım ama!!!
Allah dermansız dert vermesin ne demek ölmek istiyorum! Sen yaşamak için çırpınan insanalrın verdiği mücadeleri bilsen böyle konuşur musun? Bir böbrek hastasının su içmek için neler verebileceğini biliyor musun? Ne kadar basit değil mi su içmek! Ona bile şükretmek lazım onu içebildiğine. Bir annenin lösemi olan çocuğu için neler çektiğini gördün mü hiç? Şeker hastası bir çocuk için çikolata yiyememek ne demek biliyor musun buda ne kadar basit bizim için değil mi?
Cidden şu ölmek istiyorum diyenlere çok kızıyorum. Sen böyle yaparsan karşına çıkacak güzellikleri de engellersin. Allah'ın gücüne gider. Dua et bol bol dua et için ferahlasın ve lütfen böyle isyan etme!
koltuklarin altinida supurmeyi unutma.
Git yat yerine yarin uzun bi gun sni bekliyor.
Cok tesekkur ediyrum yuksek lisans ogrencissiyim tatiliz suan ama dediklerinizi yapicam bir omur mutlu olun insallah anlastikBak ablan yaşındayım senin bende aşk acısbirektim ama şu an Allah kaşıma öyle birini çıkardıki diyorum iyi ki olmamış onunla sende böyle olacaksın inan. Öncelikle ona bir daha sakın mesaj atma.
Çalışıyor musun bimiyorum yorumların hepsini okumadım bir iş bul hafta sonları bir kursa git İsmek çok güzel kurslar sunuyor ücretsiz hobi olarak git. Gez dolaş eve tıkama kendini. Gerekirse bir psikiyatriste git. Ama sakın sakın sakınn ona üzüldüğünü belli etme güçlü olmaya çalış güçlü birisi gibi davran o zaman inan neye uğradıklarını şaşırıyorlar.
Hayat çok güzel ama bir o kadar hızlı bugünlerinin kıymetini bil. Karşına daha kimler çıkar senin.
Olmuyorsa hayırlısı değil diyeceksin. Anlaştık?
Daha cok yeni oldugu icin boyle hissediyorsun ..
Esimden once bende bi nisanlilik donemi gecirdim , ve ayrildik ..
Kendime gelemiyordum hergun aglamalar umutsuzluk ama en fazla 2 ay surdu sonra gecti..
Sonrasinda , iyiki olmamis diyosun .
Iyikide ayrildik diyosun ve sükür ediyorsun ..
Yani sende gun gelecek iyiki OLMADI diyeceksin ..
Ama ben oturup onu dusunmedim , kendimi devamli baska seylerle mesgul ettim ..
Zaten degmezde bir erkek icin oturup aglamaya ..
Suan yaran taze oldugu icin , bu laflar sana viz geliyordur , ama inan bana ogun geldiginde onun icin uzuldugun her gun icin kendine kizacaksin.