dayanamıyorum çok zoruma gidiyor

azraaatess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
2
1
1
21
4 yıllık ciddi bir ilişkimiz var çok güzel gidiyor bir gün Instagram'da gezinirken önerilerde bir hesap çıktı açıkçası şüphelendim ve bi kaç gün sonra takipcisinin artığını fark ettim kod gönderdim onun numarası çıktı arkadaşlarıma takip ettirdim ve başka şehirde çalışıyor oradaki kızları takip ediyor il plakasindan anldm ve sonra yanıma geldi bende içimde tutamadm soyledim benden gizlediğin birşey varmı diye yok dedi dedim sen instagrammi kullanıyorsun yok dedi israr etmedim belki ben bu korkuyu verdim birdaha girmez diye ama takipçisi artmaya devam ediyor ve onun olduğunu biliyorm soyliyemiyorm belki yaptığının yanlış olduğunu fark eder diye ama dayanamıyorm çok zoruma gidiyor bana karşı hiç bir soğukluğu yok çok güzel gidiyor ilişkimiz napmsm lazim akıl verin lütfen!!

Yanlışı farketse ne fark eder ? Gözü dışarıda ya hani. İlişkiniz güzel mi gidiyor?

Devam edecek , ya aldatilmaya razı gelip susup görmezden geleceksin ya da ben degerliyim bunun gibi sadakatsiz bir köpeğe ihtiyacım yok diyip başın dik kalbin kırık gururlu bir şekilde yoluna bakacaksın.
Razı zaten belli değil mi ? Hatasını anlasın diye susuyorum diyor.

Baslik acil yardim olunca biri cok zor durumda ya da birisine bir sey oldu sandim. Konuyu okudum meger dert instagram cikti. Cok zor bir dert bu bacim kolayliklar dilerim.

Aldatan ya da arkadan iş çeviren insanlar bunu gizlemek için ekstra ilgili ve sevecen davranır.

Aldatan eşler için sizin gibi "aramız harikaydı, üstüme düşerdi, sevgisini gösterirdi" derler, iş yerini dolandiranlar için "işinde çok başarılıydı, severek yapar, kendi işi gibi emek verirdi" falan denir oysa bunlar hep gerçek fark edilmesin diye paravan görevi görür.

Sizinde öyle sanırım.

Cok guzel giden bir iliskiniz yok onu bir kabul edin. Sonra da ayrilin bu adamdan. Acip baktiniz mi yazismis mi diye zaten inkar ediyor kiminle ne yaptigini bilemediginiz guvenemediginiz bir iliskiyi surdurmenin anlami yok.

Hatırlıyorum ben de 19 yaşındaydım ve böyle bir durum olmasa da yine de çok rahatsız edici bir durum yaşadığımda belki hatasını anlar ve bu ona ders olur bir daha yapmaz diye düşünmüştüm. Ama genelde insanın mayasında ne varsa insan ona göre hareket ediyor. Degismedi sonunda ihanete ugradigim icin bosandim. Ben o zaman nişanlıydım da siz nişanlida değilsiniz. Aslında bu çok büyük bir işaret, bu kisiyi bırakmanız daha hayırlı gibi gözüküyor açıkçası. Hakkinizda hayırlısı

Yıl 2019 cok eğlendiğim bana sevgisinden emin oldugum aptal saf sevgilim yapmıştı bunuyanında çat diye kod gönderip şifre gelınce inkar edemedi çevirmeye calıstı olmadı tabı affettım ama değişmedi

Senin tarafından bakınca güzel gidiyor ilişki ama onun tarafında işler iyi gitmiyor ki başka kızları takibe almış.Sen başka erkekleri takibe alıyor musun?Ya da onda şüphe uyandıran şeyler yapıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…