Dayanamıyorum artık!

Maritam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
62
5
1
26
Kızlar size biraz içimi dökmek istiyorum konusçak dertlşmek için kimsem yok.
Kayınvalidem, görümcem cok temiziz diye söylenen insanlar ama malesef öyle deyil
Gel gelelim arkamdan bana kurtce biseyler demesi beni dahada sinirlendirdi !
Normelde bi eve haftada 1 kez süpürge açılması lazım ama onlar 2 ayda bir açarlar herkez eline bi tane bez alır odaların yerlerin tozu böle
Alınır halıda gırgırlanır tamam bu sekılde de olur ama 2 ay boyuncada böle gitmez ben annecim gel makina acalım bugün anne ev çok tozlu anne şöyle böle derken kv ben ne kadar dedikçe bana parlıyo bende bebeğime bugün duş yaptırdım neyseki ondn önce bende mecburen aynı şekilde bezle yerlerin tozunu aldım gırgırla halıyı gırgırladım
Ama 2 ay boyunca bi eve makina açılmasa ne kadar bezle silsem ugraşsamda o kadar temiz olabildi ve ben bebeğimi giydirirken temiz havlusnu yere atıyo bende silktim kaldırdım yerine koydum arkamdan kürtçé bişeyler dedi en sonunda da haram gibi cümle kulandı
Ve benim sinirlerim alt ust oldu biz nerydeyse temizlik yüzünden kavga ediyoruz süpürge tek değil sorunumuz eski halıları kulanır hani durumlarıda iyi yani kp hem marketi var hemde mütait isteler halıda alabilirler yani. Birde elerini lavobadan lavobaya yıkar ben mesla yeri sildikten sonra yıkarim toz aldıktan sonra banyoda kirlileri ic çamaşır vs gbi eşyaları atıktan sonra yıkarım ama o balkondaki pis kıllar yada toz vb gbi şeyleri alıyo ellerini yıkamıyo.
Aynı evde oturuyoruz ama kıstmetse eşim askerden geldikten sonra ilk bi tatil yapıcaz biz ilk evlendiğimiz günden beri doğru düzgün hiç bişey yapmadık be balayı ne düğün hemen işe girdi calıştı falan sorunlarımız vardıda alahşükür halletik bi yanadada tatile biraz kafa dinlemek için gidicez k.b hanımlar uzun olmuş olabilir :) şimdiden okuyan herkeze teşekürler

Kurtce bir seyler söyledi demissiniz ya .Siz kürtçe bilmiyorsunuz ve dediklerini mi anlamadınız yani?
Neden onla yasiyorsunuz?

Malesef bunun bir çözümü yok o insanlar değişmez siz kendi odanızı kendi istediğiniz gibi silin.

Onlar eminim kötüdür de, siz neden bu şekilde bir evliliği kabul ettiniz?

herkez değil herkes,gözüme battı dayanamadım :KK53:

siz onların evine gitmişsiniz onların kurallarıyla yaşayacaksınız yapacak başka şey yok

eşiniz askerden dönünce ayrı eve çıkar kurtulursunuz

galiba size kızdığı zamanlar Kürtçe konuşuyor,anlamayın diye :KK53:

Kim sevmiş ki kayın valideyi
31-gif.1318277

Standart bir konu işte ,ne diyelim bekliyorsun
36_1_53-gif.1318285

Kendi evinize geçince istediğiniz gibi yaparsınız temizliginizi. Size bu şekilde karışılsa hoşunuza gider mi? Pis ya da temiz, bu onların sorunu.

(Aynı evde oturuyoruz ama kıstmetse eşim askerden geldikten sonra )

Burdan sonrasını ayrı eve çıkıcaz yazmışsınız sandimki tatile gidicez demissiniz !!
Tatile gitmek birşey degistirirmi sizce ?
Aynı eve döneceksiniz sonuçta
Bence ayrı eve çıkın

Eşim tatile gitmeyi çok istiyo yani evlilğimiz ilk başlarda yaşayamadık çok sorunlarımız oldu eski konularımda var o yüzden onuda pek kırmak istemiyorum eşimle sorunlarımız bitmişken

Benim eşimin baba tarafı kürt anne tarafı karadenizli ama kv azmetmiş kürtçe öğrenmiş :) Bende işyerinde doğuluların yanındayım evde de eşimden dolayı anlıyorum. Bence sizde acele edin kürtçe öğrenin. İyi oluyor benden söylemesi. Bu arada temizlik için takmayın açın süpürgeyi süpürün,silin deterjanlarla boşverin öylede böylede vırvırlanıyor nasılsa kv'deniz..

Eşim tatile gitmeyi çok istiyo yani evlilğimiz ilk başlarda yaşayamadık çok sorunlarımız oldu eski konularımda var o yüzden onuda pek kırmak istemiyorum eşimle sorunlarımız bitmişken

ay keşke eski konularımda var demeseydiniz girip baktım,bakmaz olaydım

tek derdiniz yaşadığınız evin pisliği olsun diyor ve konudan çekiliyorum :olamaz:

herkez değil herkes,gözüme battı dayanamadım :KK53:

siz onların evine gitmişsiniz onların kurallarıyla yaşayacaksınız yapacak başka şey yok

eşiniz askerden dönünce ayrı eve çıkar kurtulursunuz

galiba size kızdığı zamanlar Kürtçe konuşuyor,anlamayın diye :KK53:

Bende zaman bıraktım zaten onlarda bunu dile getiriyo benim evim benim kuralarım eşimde sende evinde öle yaparsın diyoda kv duymuş ayrı eve çıkıcağımızı şimdiden söylenmeye başlamış

Tabiki gidin tatil insanı motive eder aynı zamanda. ama siz tatili burda bi çözüm gibi anlatmışsınız
Ama bu sizin için çözüm değil sizin sorununuz kayinvalidenizin biraz pis olması
Anlaşmıyorsanız ayrı eve çıkın çözüm budur.

Tabiki gidin tatil insanı motive eder aynı zamanda. ama siz tatili burda bi çözüm gibi anlatmışsınız
Ama bu sizin için çözüm değil sizin sorununuz kayinvalidenizin biraz pis olması
Anlaşmıyorsanız ayrı eve çıkın çözüm budur.

Hayır tabikde tatil bi çözüm olamaz yani sadece tatil bitikten sonra ayrı eve çıkıcaz diye bi cümle kulandım askerde oldugundan dolayı çıkamıyoruz

Önceki konularina baktim yaşın küçük şiddette görmüşsün şu an durumun nasil?evliligin ne durumda

Simdi beni taslayan olucak belki ama ben sizi gerçekten anlamıyorum. Daha kendinize yaşam alanı kuramadan, şiddet gördüğünüz bir evlilikte çocuğunuz olmuş. O insanlarin hijyen standartlari sizinkiler ile uymayabilir, ama sizin daha büyük sorunlarınız var ortada biliyorsunuz değil mi? Tabi esiniz tatile gitmek istiyordur, askerlik zor gelmiştir. Ama sizin artık şu hayatınızı bi ele almanız şart.

Simdi beni taslayan olucak belki ama ben sizi gerçekten anlamıyorum. Daha kendinize yaşam alanı kuramadan, şiddet gördüğünüz bir evlilikte çocuğunuz olmuş. O insanlarin hijyen standartlari sizinkiler ile uymayabilir, ama sizin daha büyük sorunlarınız var ortada biliyorsunuz değil mi? Tabi esiniz tatile gitmek istiyordur, askerlik zor gelmiştir. Ama sizin artık şu hayatınızı bi ele almanız şart.

beni de çok taşlıyorlar ama umursuyor muyum,hayır :) dedikleriniz çok doğru

Hangi manada dediğinizi pek anlayamadım.

manasını yukarıda alıntı yaptığım arkadaş açıklamış

Back
X