- 23 Şubat 2019
- 432
- 133
- 24
-
- Konu Sahibi monarosa352
Aramadim esimle msjlasirken soyledimkaynın başını açık gördü diye eşini arayıp ağladın mı?
herşeyi sorun olarak görüyosun evet.
başını açık olarak görmesi problemdir belki evet ama çocuk gibi eşini araman normal değil.
Aramadim esimle msjlasirken soyledim
Eşim sevgiliyken böyle degildi ileri goruslu nazik saygiliydi seviyordum mutlu olmak icin evlendimNeden evlendiniz?
O an cok sinirliydim agliyordum derdimi ona söyledim annesine sinir oldugumuağladığını söylemişsin mesajla işte.
O an cok sinirliydim agliyordum derdimi ona söyledim annesine sinir oldugumu
Soyledim eşimede gerek olmadigini her firsatta tatli dille kaynanamada ima ediyorum yinede giden yok 1-2ay kalacak diye duydum baskasindan onunla ayni sehirdeyiz aslinda gelcekse bile illa sabah gelsin aksam gitsin dedim eşime kimse bni dinlemiyorAğırlığınızi koymanin zamanı geldi. Açık açık kayınvalide ye artık kalmasına gerek kalmadığını söyleyin. Tabiki tatlı dille. Sonuçta asıl sorun kayinvalideniz değil o öküz esiniz. Tesettürlü olduğunuzu göz ardı etmesi ayrı terbiyesizlik. Benim başım açık, ama evde tesettürlü kadınlar olunca insan böyle şeylere dikkat eder. Dediğim gibi ama asıl sorun size saygısı olmayan esiniz. Sizi yok sayan adamı üstüne birde baba yapıyorsunuz sonuc böyle oluyor.
Duydu bilerek ypti niye yptin diye sordugumda gülerek olsun nolcak dediKayınvalideniz oğlunu nezaketen çağırmıştır belki. Kasten yapmamıştır yada sizi gerçekten duymamıştır.
Sanırım,kayınvalidenizin sizde olması sinirlerinizi bozmuş.
Mutfaktaydim o an mutfaklada diş kapi karsi karşiya kayinim ayakkabi cikarmamak icin dış kapida yemek sepetini alip gitcekti eşim hic anlamiyor ailesine cok düşkun bagli biri onlarin hatasini hep görmezden gelir ama benim ailemden birinin hatasini anlata anlata bitiremez eşim sorunlari dertlerimi anlatmamı bırakin normal sohbet ederken bile bni saygiyla dinlemiyor sözumu kesip konuyu filan degistiriyor duzgunce neden boyle oldugunu bu durumlardan rahatsiz oldugumu tatli dille her söylemeye kalktigimda bagirarak kavga ediyo biktim artik senden insancıl ol biraz diyor anlamiyor beniBen de kapalıyım seni anlıyorum görünce basın acık ne hissettiğini anlıyorum üzülme senin üzülmeni de yadırgamıyorum . Ama kaynın geldiği zaman neden gidip basını kapatmadın ki bunun için üzüldün ? Onu anlamadım bitek.
Kv nin herşeye karışma sebebi de zaten arkanda kocanın ve ailenin durmaması. Ne diyeceğimi bilemiyorumHe tamam diyip geçiştir kendi bildiğini yap duymazlıktan görmezlikten falan gel ne biliyim bilemedim Allah yardımcın olsun üzüldüm.
Hatanın %80ni eşinde bence onla konus arkanda neden durmadığını falan sor mesela arkanda durmayacaksa evlenip bide nite cocuk yapmış onunsor
Oyle ters cvp verdigimde niye nicin neden vs.. uzun uzun 1saat konusuyoEşine anlattığında hiçbir şey yapmıyorsa artık anlatma kendin ağırlığını koy. Kv İstediği kadar konuşsun sen kendi bildiğini yap. He de geç. Umursama. Aldığın beze laf ederse niye bunu aldın derse bunu almak istedim de hiç tartışmaya girme. Bu tiplere karşı yapılacak en iyi şey söylediklerini umursamamaktır.
Eşinizle bi aile terapistine falan gitseniz mesela. Eşiniz de cddi sorunlar varMutfaktaydim o an mutfaklada diş kapi karsi karşiya kayinim ayakkabi cikarmamak icin dış kapida yemek sepetini alip gitcekti eşim hic anlamiyor ailesine cok düşkun bagli biri onlarin hatasini hep görmezden gelir ama benim ailemden birinin hatasini anlata anlata bitiremez eşim sorunlari dertlerimi anlatmamı bırakin normal sohbet ederken bile bni saygiyla dinlemiyor sözumu kesip konuyu filan degistiriyor duzgunce neden boyle oldugunu bu durumlardan rahatsiz oldugumu tatli dille her söylemeye kalktigimda bagirarak kavga ediyo biktim artik senden insancıl ol biraz diyor anlamiyor beni
asla gitmez kendisi kavgalarimizda tatli dille seni tedavi ettirelim hayatim ruh ve sinir hastaliklari hastanesine gidelim bi gün filan dioEşinizle bi aile terapistine falan gitseniz mesela. Eşiniz de cddi sorunlar var
Sevgiliyken farkli olup evlenince farkli oluyolarNerden buluyoruz böyle öküz anakuzusu adamları ya sayıyla mı geliyorlar anlamadım ki