benm sevdiğim biri vardı.. ayrıldk ama ben severk ayrldm ayrılmam sebebmz ben açk gydm diye ya o kapatmk istoyrdu beni bende kapanmadm.sonra bana gururm kırdlı beni dnlemdn seni kbllenemem diyordu bana geri döndü 3-4 defa kvga ettk hep gtti sonra okullar kapanmadn önce brşıyordkki geene ayrldk bn çok acı çktm onu bilmem ama sonra bu merveyi klbme gömcm fln diyordu sonra bn msj attm
baya zaman gçti dedm bari bu zamana kdr kötü söz sölemedn söle de artık vzgçm dedim oda seni kırmk istemiyorm dedi bnde artık yapamıyorm anlasan dedm oda merve yapma nolur konştum biri war dedi vs vs oda öyle bitti en son bunun arkadşı var ekledm onu bana sen onun eski svglsn dimi dedi bana bende evet d esn nerdn bilyorsn dedm resmni gördm onda dedi ne zmn dedm 1 ay oldu dedi ama tamamen biteli 2 ay olmştu sonra o seni çok sevmişti fln ddemişti,ertesi gn bu arkd.demişki sn ndn böle yapıyorsn seni sevn biri werken od demiş sktert knka yok sevn fln kaapt konuyu demiş sonra bana msj attı benmkisen beni ne millete etket ediyorsn dedi bn güya çalştğı iş yerndn birine dmişmki ben onla çktm fln demişm bnde hyr fln dedm oda yha bir gt dedi demişsn işte dedi nişanlmla aram bozldu senin yüzndn birdaha duymim dedi bnde ne ağladm ki içmndn ne gçtyse yazdm gitti en sonda gyiğin damatlık kefenin olsun dedm saol dedm bana gene gvnlmicğini öğrettn lan ddm ama daha ağır kelmerle kulandm oo egon waryha dedm tbrk ediyorm seni dedm götn kalkmştr şimdi dedm şimdi sen gt baharına alıtnda rahtla dedm iknzde umrumda değilszn dedm .s onları yaarrken ağlıyordm ..sonra ben biryle çktm ayrıldm ama benmkinin arkadşna dedmki onu ailemle tnştrcm oda hayr yuh malmsn fln dedi skn ypma dedi sen birini sviyorsn dedi pişmn olursn dedi ypma fln dedi.klbinin sesini dinle diyordu bana .bgnde dedm yha artık kafayı ycem fln dedm oda anladı hemen dediki unut sn bnce onu dedi şimdi bana umudu kes dedi anlamadm kafayı ycm yaz tatlimi zher etti bana..
Yaşınızı bilmiyorum ama sanırım daha ufak..insan hayatında bu tarz şeyler yaşayarak olgunlaşıyor..zaten en baştan belli etmiş kendini,zorla bi insan ne kapatılır ne açılır..belli ölçülerde giyinmek herkesin hakkıdır.
sizi kıskandırmak için de birinin olduğunu söylemiş olabilir ama farketmez,bence bu yaşanılanlardan kendinizi daha da olgunlaştırıp çok daha mutlu olacağınız kararlar vermenizi isterim..
dilediğince yaşa acını,ağla ağla ağla,yataktan çıkmadan ağla hatta ama ayağa kalkarken ondan daha güçlü ve daha kararlı kalk,kalk ki o bile kıskansın seni!