• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamadım ☹️

mminis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
244
167
53
29
Kızlar dayanamadımmm. Bu sefer kimseye söylemeyeceğim diyordum ama dayanamadım 😊 öncelikle 1,5 yıldır neredeyse deniyorduk. Ancak sonuç alamadık. Bu ay 2 gün geciktim. Regl olacak gibi ağrılarım var yani sanki her an regl olacağım. Kafama koydum bu ay regl olduğumda doktora gideceğim diye. Test yapmamaya da karar verdim hep alıyorum negatif çıkıyor üzülüyorum diye. Dün akşam dayanamadım aldım test. Dedim ne olacaksa olsun negatif çıkarsa da çıksın. Dün gece rüyamda hep hormon testleri yaptırdım bunların sonuçlarını araştırdım. 🤷🏻‍♀️ Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım. Kenara bıraktım ve ellerimi yıkayıp bir baktım iki çizgi anında😱 gözlerime inanamadım ya o kadar şaşkınım ki hâla. O esnada sabah ezanı okunuyordu bir de ağlaya ağlaya şükrettim tahmin edebiliyor musunuz 🙏🏼 Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsinnn inşallaahh🧡 Testin fotoğrafını yüklüyorum. Sabah kan testi verdim iş yerinde sonucu öğlene doğru alacağım. Hiç umutlanmakta istemiyorum ama içim içimi yiyor. Test markası Al-bi. Güvenilir olmadığı hatalı sonuç verdiği yazıyor birkaç yerde. Sizce doğruluğu nedirrr?
E31E4B61-6B13-4FF9-8104-1F77015FDE81.jpeg

Oo maşallah çok belirgin genelde pozitiflikte değil negatiflikte hata olur bence bu olmuş 🥰

Var insallah Rabbim sag saģlim kucagina nasip etsin.

hemen yollayacağım canımm inşallahh olumludur ya🥰 hep olumsuz sonuç aldığım için o kadar tedirginim ki aslında 🙏
Hayirli olsun canım bak bende nasılsa negatif diye test yapmadım artık adet 9 gün falan gecikti test yapım olmazsa adet sokturucu içerim dedim yaptım aman allahım kopkoyu cıktı yine inanamadım rest bozuktur dedim hastaneye gittim direk keseyi gördüm 5 haftalık hamisim bende:))

Hayirli olsun canım bak bende nasılsa negatif diye test yapmadım artık adet 9 gün falan gecikti test yapım olmazsa adet sokturucu içerim dedim yaptım aman allahım kopkoyu cıktı yine inanamadım rest bozuktur dedim hastaneye gittim direk keseyi gördüm 5 haftalık hamisim bende:))
Canımmm ya gerçekten mii🙏🏼🙏🏼 İnşallah benim de kan sonucum yüksek çıkar ya bakalım😊 bi şey çıkmazsa yıkılırım ya. 😢 çünkü ben hep bu zamana kadar negatif gördüm bu ilk pozitif o yüzden çok heyecanlıyım😊

Tebrik ederim :) her marka için aynı şeyler yazılıyor sizin baya blirgin çizginiz

Bende de böyle olmustu. Bozuk test daha farkli gozukuyor. Cizginin biri dagiliyor falan filan. Allahin izniyle 9 ay sonra kucaginizda minik🙏😍😍

Kızlar dayanamadımmm. Bu sefer kimseye söylemeyeceğim diyordum ama dayanamadım 😊 öncelikle 1,5 yıldır neredeyse deniyorduk. Ancak sonuç alamadık. Bu ay 2 gün geciktim. Regl olacak gibi ağrılarım var yani sanki her an regl olacağım. Kafama koydum bu ay regl olduğumda doktora gideceğim diye. Test yapmamaya da karar verdim hep alıyorum negatif çıkıyor üzülüyorum diye. Dün akşam dayanamadım aldım test. Dedim ne olacaksa olsun negatif çıkarsa da çıksın. Dün gece rüyamda hep hormon testleri yaptırdım bunların sonuçlarını araştırdım. 🤷🏻‍♀️ Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım. Kenara bıraktım ve ellerimi yıkayıp bir baktım iki çizgi anında😱 gözlerime inanamadım ya o kadar şaşkınım ki hâla. O esnada sabah ezanı okunuyordu bir de ağlaya ağlaya şükrettim tahmin edebiliyor musunuz 🙏🏼 Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsinnn inşallaahh🧡 Testin fotoğrafını yüklüyorum. Sabah kan testi verdim iş yerinde sonucu öğlene doğru alacağım. Hiç umutlanmakta istemiyorum ama içim içimi yiyor. Test markası Al-bi. Güvenilir olmadığı hatalı sonuç verdiği yazıyor birkaç yerde. Sizce doğruluğu nedirrr? Eki Görüntüle 2579725
Ayyy iki gün önce ben de aynı durumu yaşadım. İçimden test yapmak geldi. İki üç gün vardı. Teste baktım çizgi vardı. Ben şok oldum. Bir buçuk yıldır evliyim ilk kez gördüm senin gibi. Ve burada sordum dediler bu marka yanlış çıkardı kaç kere. Sen yarın tekrar yap dediler. Ertesi sabah tekrar yaptım baktım yine var. Başka testle yaptım. Soluğu sağlık ocağında aldım. Değerim 25 5 çıktı. Sordum butada gebesin dediler. Bugün üçüncü günüm ve hala içimde bir bebek olduğuna anne olacağıma inanamıyorum. Rabbim inşallah hayırlı etsin. İnşallah keseyi de görürüz. Hayırlısı ile inşallah

Ayyy iki gün önce ben de aynı durumu yaşadım. İçimden test yapmak geldi. İki üç gün vardı. Teste baktım çizgi vardı. Ben şok oldum. Bir buçuk yıldır evliyim ilk kez gördüm senin gibi. Ve burada sordum dediler bu marka yanlış çıkardı kaç kere. Sen yarın tekrar yap dediler. Ertesi sabah tekrar yaptım baktım yine var. Başka testle yaptım. Soluğu sağlık ocağında aldım. Değerim 25 5 çıktı. Sordum butada gebesin dediler. Bugün üçüncü günüm ve hala içimde bir bebek olduğuna anne olacağıma inanamıyorum. Rabbim inşallah hayırlı etsin. İnşallah keseyi de görürüz. Hayırlısı ile inşallah
25.5 yazacaktım

Yaaaa seninle resmen aynıyııızzzz sonucum şuan 120+ çıktıııı😍😍😍 inanamıyorum inanamıyorum mutluluktan havalara uçacağım Allahım isteyen herkese nasip etsinnn ya🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰🥰🥰

Back