Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok silik var gibi. Kan testi net sonucu verirEki Görüntüle 3282656 Transfer sonrası 8. Gün kızlar sizce olmuş mu olmamış mı
Taze transfer miydi, eğer çatlama iğnesi olmadıysaniz ve dondurulmus transferse kesin var :)Eki Görüntüle 3282656 Transfer sonrası 8. Gün kızlar sizce olmuş mu olmamış mı
Dondurulmuş transferdim ve çatlatma iğnesi yok kan testi günüm çarşamba tabi dayanamadımTaze transfer miydi, eğer çatlama iğnesi olmadıysaniz ve dondurulmus transferse kesin var :)
Bence var canımEki Görüntüle 3282656 Transfer sonrası 8. Gün kızlar sizce olmuş mu olmamış mı
Çarşambadan önce verme dedi doktorum sanırım bekliycemBence var canım
Kan testi versen sonucun daha netleşir aslında
Nasıl istersen canımÇarşambadan önce verme dedi doktorum sanırım bekliycem
Yarın testi tekrarlarım çook sağolun biraz da olsa rahatladımNasıl istersen canım
Gebelik testi ile koyuluğa bakarsın o da olur
Çook sağolun çok tecrübeli değilim bana moral oldunuzBu çok silikse yani ne diyim ilginç bi yorum.Gayet net çizginiz hayırlı olsun.
Ben de dayanamayı 7. Günde idrar testi yapmıştım 8. Günde de koyulaşmayı görünce kan vermiştim, çarşambayı beklmeden de kan verseniz içiniz daha rahat olur sonra 2 günde 1 yükselişini takip edersinizEki Görüntüle 3282656 Transfer sonrası 8. Gün kızlar sizce olmuş mu olmamış mı
Çok heyecanlıyımBen de dayanamayı 7. Günde idrar testi yapmıştım 8. Günde de koyulaşmayı görünce kan vermiştim, çarşambayı beklmeden de kan verseniz içiniz daha rahat olur sonra 2 günde 1 yükselişini takip edersiniz
Çarşambadan önce verme dedi doktorum sanırım bekliyc
Evet çok şükür 10. Gün 200 küsürle öğrendim darısı tüm isteyenlere bekleyenlere sağlıkla olsub
Dondurulmuş transfer de kuzenim 2.ci gün kan testinde pozitifi gördü şuan 3bucuk yaşında bir oğluşu varrrrEki Görüntüle 3282656 Transfer sonrası 8. Gün kızlar sizce olmuş mu olmamış mı
Gerçekten mi cnm 2. Gün çok erken değil mi yaDondurulmuş transfer de kuzenim 2.ci gün kan testinde pozitifi gördü şuan 3bucuk yaşında bir oğluşu varrrr