dayanamıyorum....

zaten genel davranışım o ama cok sinirlerim bozuk. mutlulugumu değişik sebeplere bağlıyo. mutluluğumdan mutlu olmuyo gibi.. sinirlerimi bozmaya çalışır..
sekerrlik bu aralar hissettiğim ve düşündüğüm şeylerin ayyynnnıısını yazmışsın.ne kadar kendimi okur gibiyim.inanamıyorum.çok kötü oldum şu an.Allah yardımcımız olsun,arkadaşım.

Demek ki mutluluğunuzdan beslenen biri.Siz inadına mutlu olun.

Adamda kibir, gurur tavan yapmış leş gibi ego kokuyor. Bence bu adama senin yapabilceğin hiç bişi yok. Ancak seni kaybettiği zaman dank edecek ama bu senin de büyük ve radikal adım atmanı gerektiriyor. Yazından anlaşılan seni çok derinden kırmış. Peki Buna kim müsade etti acaba? Bak adam senden boşanmak için adm atıyor mu ? atmıyor ise tek derdi var sana psikolojik baskı yapmak. Erkeklere ama bak hangi erkeğe ya da insana olursa olsun bu kadar kendini ezdirmeye müsade edersen emin ol herkes bu kadar ezer. Yani bilemiyorm ama boşnma cesaretini kendinde bulabilsen... burnu sürtse belki aklı başına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…