Dayanacak gücüm kalmadı bu ilgisizliğe

Şu durumsayım kızlar resmen konuşabilmek için köşemde sessizce bekliyorum ki o zaman ayırırsa konuşabilelim diye

ben konuşabilmek derdimi anlatabilmek ve bunu tartışmadan başarabilmek istiyorum tek derdim bu ama yapamıyorum gerçekten tahammülü kalmamış gibi davranıyor
cunku tahammul kalmiyo bence bdaha nisanlanmadan bu kadar isi sorun eden insanla devam etme kendine bi iyilik yap

ozel sebepler derken aranizda bisey gecti galiba bak bu insan seni umursamiyo zaten evlenmek isteyen insan isine girip seninlebiran once evlenir

Nasıl ayrılamazsın? Zaten sırf bu 'ayrılamayız' yüzünden size deger vermiyor olmasın ? nasil olsa çantada kekliksiniz.

Paşa cani isteyince evlenir. Cani isteyince ise girer. Canı isterse sever. Istemezse söver.

Sanmıyorum duzelecegini.
Ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin. Durum bu.

Ah bir yapabilsem dayanamıyorum işte gururumu ayaklar altına alıyorum her seferinde ben üstüne düşüyorum ben alttan alıyorum
Aynı bennn 7 yıl evlilik 3 yıllıkda tanışma süremiz vardı tabi benimki ilk zamanlar deli divane şimdideyse senin dediğin gibi bagırıp cagırma ilgisizlik yinede yüzsüz gibi bile bile gidiyorumyaa barısınca unutuyorum sonra yine aynı şeylerr seninki şimdiden böyle bağırıp çagırıyosa işin var ömür çürütmekten baska bişi degil bu erkek milleti elinden geldiği kadar arama ben tlf duvar kağıdınaa arama onu sakın bile yazmıştım biraz yaramıştı işe okudukça sinirleniyodum tekrar. aramadım ama evli olduğumuz için mecbur aricekk off offf

Canımdan çok değer verdim kendimden önde tuttum çocuğum gibi bir dediğini 2 etmedim şimdi aptallığıma yanıyorum
Mademki iş sevmeyen biri sorumlulukda alabilir mi sence bi eş olmaya baba olmaya keyfinden çalışmıyorsa nasıl güveneceksin sorumluluk sahibi olduğuna

Şu durumsayım kızlar resmen konuşabilmek için köşemde sessizce bekliyorum ki o zaman ayırırsa konuşabilelim diye
Selam canim bende son 20 gündür bu moddayim. seni çok iyi anlıyorum. Ben kenara çekildim. O nasilsa oleyim.
Yoruldum kavgadan gurultuden

Çokmu burnunu kaldırdın acaba senin için savaş vermesini sağla tekrar heycan yenilenicektir biraz geri çek kendini

Merhaba güzel arkadaşım,

Durumunu anlıyorum, sevdiğin için uzak duramıyorsun bu çok normal. Onun tarafından bakınca bir ilgisizlik söz konusu malesef. Bunun 2 sebebi olabilir; birincisi, kafası biraz karışıktır ve senden bir süre uzak durmak, düşünmek istiyordur (bu iyiye işaret çünkü eğer sevmese direkt ayrılmak ister), ikincisi ise sana ilgisini kaybetmiş olabilir ve senden ayrılmak istiyordur ama bunu sana direkt kendi söylemek yerine seni kendinden soğutmaya çalışıyordur (malesef bu taktiği kullanan erkekler çok) Bu yüzden erkek arkadaşının davranışlarını iyi ölçmen lazım.

İnternette bununla ilgili araştırma yapabilirsin, senden hala hoşlanıyor mu anlamak için şu makaleyi okuyabilirsin --->>>http://www.hurrem.com/sevgilinizin-sizden-sikildiginin-10-belirtisi/

Ya da (ben konu ile ilgili sana yardımcı olabilsin diye youtube'tan da baktım) şu videyo belki işine yarayabilir --->>>
Sevgiler

evlenmek için yanlış adam canı evlenmek istemiyor.erkekler ne mücadeledende geçse hiç bişey olmamış gibi aa sen kimsin der gibi yapabiliyor.sizde yazmayın uzaklaşın bakalım tepkisi ne olacak suçlayıcı ise bitirin ilişkinizi.maalesef çabalarınıza hiç değmemiş bu herif .

Degmiyor ben 3 hafta bekledim.sonuç çok iyimisim ve bana gelecek veremeyeceği için bitmesi lazım.

evliliğe hazır değil.çalışmak istemiyor.zorluklar şimdiden ağır geliyor.koşarak uzaklaş

Gösterdiğiniz alakaya değmeyen biriyle olmayın. Nasibinizde başkası varsa bu adama gösterdiğiniz sabır yüzünden ona göstermeyeceksiniz. Bence bitirin.

Bence güzel bi ayrılık konuşması yapın sadece "ayrılmak istiyorum" kısmını söylemeyin. Mesela biz şöyle şöyleyiz, benim beklentilerim şunlar evet farkındayım senin de üzerine geliyorum fakat kendim de çok mutsuzum bu şekilde nasıl yürür bilemiyorum, her günüm düşünmekle geçiyor ilişkimiz şu halden bu hale geldi vs vs. Yani doğaçlayın tabii kendi ilişkinize göre. Eğer bu konuşmaya üzülmezse, konuşup düzelmek istemezse gerçekten zor bir durumda kalırsınız bunun da farkında olun.. Ama ne bileyim ayrılma ihtimali içinde dahi kılını kıpırdatmayacaksa...

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…