Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o kadar yalnızım ve o kadar bunaldım ki buraya sığındım kızlar lütfen derdime derman olun.. Kızlar benim 2 buçuk yıllık bir ilişkim var.Çok şey yaşadık çok mücadele verdik.İlişkimiz bir sürü sınavdan geçti birbirimizin her yüzünü gördük ve bu şekilde kabullendik.Yani sevgiden yana eminim sıkıntım yok.Ama son 3-4 aydır yaptığı yanlışlardan dolayı psikolojim yerle bir oldu affetmem zor oldu kendi içimde.ona defalarca anlattım bak psikolojim bozuk bana karşı hassas davran diye ama yok olmuyor hem suçlu hem güçlü.. karşıma alıp konuşamıyorum bağırmaya başlıyor.Tatlı tatlı konuşsam bile kavgayla bitiyor.İlgi alaka yok ben yazmazsam yazmıo bile.Ben artık evlilik istiyorum diyorum yaşım 26 oldu ailemde bekliyor konusuyorum evlenmemiz için çalışman lazım diyorum (bu arada ünv. Mezunu ama keyfi çalışmıyor) ona da yanaşmıyor ben ne yapacağımı şaşırdım karşımda sürekli bağıran çağıran sinirli aksi üstüme gelme beni boğma yorma sıkma bunaltma yeter sus diyen bir adam var.Beni kırdığından yıprattığından bi haber üstelik artık çaresizlikten her gece ağlamaktan çok yoruldum bana nolur çare çözüm akıl fikir verin ben artık kendim gibi davranamaz oldum.O aramadıkça aramıcam diyorum ilgimi alakamı kesicem anlayana kadar diyorum dayanamıyorum 1 saat sonra yine arayıp başlıyorum darlamaya. Dışardan gözler daha iyi görür ben artık tükendim
o kadar yalnızım ve o kadar bunaldım ki buraya sığındım kızlar lütfen derdime derman olun.. Kızlar benim 2 buçuk yıllık bir ilişkim var.Çok şey yaşadık çok mücadele verdik.İlişkimiz bir sürü sınavdan geçti birbirimizin her yüzünü gördük ve bu şekilde kabullendik.Yani sevgiden yana eminim sıkıntım yok.Ama son 3-4 aydır yaptığı yanlışlardan dolayı psikolojim yerle bir oldu affetmem zor oldu kendi içimde.ona defalarca anlattım bak psikolojim bozuk bana karşı hassas davran diye ama yok olmuyor hem suçlu hem güçlü.. karşıma alıp konuşamıyorum bağırmaya başlıyor.Tatlı tatlı konuşsam bile kavgayla bitiyor.İlgi alaka yok ben yazmazsam yazmıo bile.Ben artık evlilik istiyorum diyorum yaşım 26 oldu ailemde bekliyor konusuyorum evlenmemiz için çalışman lazım diyorum (bu arada ünv. Mezunu ama keyfi çalışmıyor) ona da yanaşmıyor ben ne yapacağımı şaşırdım karşımda sürekli bağıran çağıran sinirli aksi üstüme gelme beni boğma yorma sıkma bunaltma yeter sus diyen bir adam var.Beni kırdığından yıprattığından bi haber üstelik artık çaresizlikten her gece ağlamaktan çok yoruldum bana nolur çare çözüm akıl fikir verin ben artık kendim gibi davranamaz oldum.O aramadıkça aramıcam diyorum ilgimi alakamı kesicem anlayana kadar diyorum dayanamıyorum 1 saat sonra yine arayıp başlıyorum darlamaya. Dışardan gözler daha iyi görür ben artık tükendim
ben konuşabilmek derdimi anlatabilmek ve bunu tartışmadan başarabilmek istiyorum tek derdim bu ama yapamıyorum gerçekten tahammülü kalmamış gibi davranıyor
Aynı bennn 7 yıl evlilik 3 yıllıkda tanışma süremiz vardı tabi benimki ilk zamanlar deli divane şimdideyse senin dediğin gibi bagırıp cagırma ilgisizlik yinede yüzsüz gibi bile bile gidiyorumyaa barısınca unutuyorum sonra yine aynı şeylerr seninki şimdiden böyle bağırıp çagırıyosa işin var ömür çürütmekten baska bişi degil bu erkek milleti elinden geldiği kadar arama ben tlf duvar kağıdınaa arama onu sakın bile yazmıştım biraz yaramıştı işe okudukça sinirleniyodum tekrar. aramadım ama evli olduğumuz için mecbur aricekk off offf
Durumunu anlıyorum, sevdiğin için uzak duramıyorsun bu çok normal. Onun tarafından bakınca bir ilgisizlik söz konusu malesef. Bunun 2 sebebi olabilir; birincisi, kafası biraz karışıktır ve senden bir süre uzak durmak, düşünmek istiyordur (bu iyiye işaret çünkü eğer sevmese direkt ayrılmak ister), ikincisi ise sana ilgisini kaybetmiş olabilir ve senden ayrılmak istiyordur ama bunu sana direkt kendi söylemek yerine seni kendinden soğutmaya çalışıyordur (malesef bu taktiği kullanan erkekler çok) Bu yüzden erkek arkadaşının davranışlarını iyi ölçmen lazım.
evlenmek için yanlış adam canı evlenmek istemiyor.erkekler ne mücadeledende geçse hiç bişey olmamış gibi aa sen kimsin der gibi yapabiliyor.sizde yazmayın uzaklaşın bakalım tepkisi ne olacak suçlayıcı ise bitirin ilişkinizi.maalesef çabalarınıza hiç değmemiş bu herif .
Bence güzel bi ayrılık konuşması yapın sadece "ayrılmak istiyorum" kısmını söylemeyin. Mesela biz şöyle şöyleyiz, benim beklentilerim şunlar evet farkındayım senin de üzerine geliyorum fakat kendim de çok mutsuzum bu şekilde nasıl yürür bilemiyorum, her günüm düşünmekle geçiyor ilişkimiz şu halden bu hale geldi vs vs. Yani doğaçlayın tabii kendi ilişkinize göre. Eğer bu konuşmaya üzülmezse, konuşup düzelmek istemezse gerçekten zor bir durumda kalırsınız bunun da farkında olun.. Ama ne bileyim ayrılma ihtimali içinde dahi kılını kıpırdatmayacaksa...
Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)