Canım iyi geceler ...
Öncelikle kendini üzmekten vazgeç. Onu biraz ilgisiz bırakmalısın bence. Değerini anlamalı. Senin için çaba göstermeli. Biraz sabret. Arama sorma bak o zaman neler yapacak. O seni aramaya baslar o zaman . O ùzerine düser.
Yaptığı yanlışlardan kastınız nedir?
Ayrıca ne kadar üstüne düşerseniz o kadar çeker kendini.
Yazmayın.
Nasıl olsa yazacak rahatlığını vermişsiniz ona , o yüzden bu kadar rahat.
Mesleği olupta keyfi çalışmayan adam evlilik sorumluluğunu alabilecek kapasitede biri mi sizce?
Ağlamayın başkaları için, hele bir erkekse bu..
Emeklerin ömrünü böyle bir adamla heba etmekle eş değer mi?İş beğendiremiyoruz beyfendiyebazen bende diyorum bu sorumluluğu alabileceğine hiç inanmıyorum evet daha ilişkisinin sorumluluğunu alamayan adam bu gönül ferman dinlemiyor çok emek verdim çok öylece arkamı dönüp gidemiyorum ;(
Canımdan çok değer verdim kendimden önde tuttum çocuğum gibi bir dediğini 2 etmedim şimdi aptallığıma yanıyorumCan mı önemli canan mı demisler. Can tabiki de önce sen ònemlisin. Sen mutlu olmalisin ki etrafindakiler de mutlu olsun. Ilerde evlenip bebeginiz olduğunda ne yapacaksin düsünsene. Sen calisip bakmak zorunda kalirsin bebeğine. Tek basinaymis gibi yasarsin hayatta. Deģmez inan bana kimse icin bunlari yasamaya.
Canımdan çok değer verdim kendimden önde tuttum çocuğum gibi bir dediğini 2 etmedim şimdi aptallığıma yanıyorum
Ben de ayrılmak yerine (ki kolayca ayrılamayız biz bi sürü sebepten dolayı) herşeyi eski haline getirmek istiyorum ama nerden başlayacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum.Zararin neresinden dönseniz kârdır. Ayrilin demiyorum. Ders verin ona. Değerinizi anlasın.
Biriyle ilk kez konusmaya basladigimizda ne yapariz nasil davraniriz? Cekingen . Ilgi bekleyen tavir takiniriz degil mi. Farzet ki onunla yeni tanistin. Ilgi bekle. Trip at. Mesaj o atmadan sen atma. Kaçan kovalanir unutma.....Ben de ayrılmak yerine (ki kolayca ayrılamayız biz bi sürü sebepten dolayı) herşeyi eski haline getirmek istiyorum ama nerden başlayacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Arkadaşım adam istemiyor ki.Ben de ayrılmak yerine (ki kolayca ayrılamayız biz bi sürü sebepten dolayı) herşeyi eski haline getirmek istiyorum ama nerden başlayacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Mesela önemli bir konu var konuşmamız ve çözmemiz gereken şuan konuşmak istemiyorum diyor ertesi gün konu açılınca müsait değilim sonra diyor sonra sonra sonra günler geçiyor o sorun konuşulmuyor ve kırgınlıklar benim içimde kalıyor gönlümü almıyor bir türlü.ilgisizlikten kastınız ne, ben bunu merak ettim. konuşma sıklığınız ne mesela?
benim tavsiyem biraz uzak kalmanız. atıyorum 1 hafta boyunca hiç konuşmayın mesela. yazasınız gelse de yazmayın. onsuz durun bi müddet. durun düşünün. şu anki halinizden daha iyi düşüneceğinize eminim çünkü
ben konuşabilmek derdimi anlatabilmek ve bunu tartışmadan başarabilmek istiyorum tek derdim bu ama yapamıyorum gerçekten tahammülü kalmamış gibi davranıyorcanim bende 5 yildir birlikteyim ayni sorunlar bendede var ve ben suan nisanliyim herseyimiz ayni hatam da o ise girmeden nisanlanmak oldu . Ben kendimi hasta ettim biliyomusun bi cok kez sinir krizi gecirdim ve hastalandim kendine bunu yapma ne olur ben cok pismanim . eminim o bunlari yaparken onun gozunde iliskinizde hic bi sorun yoktur ve abartan sem oluyosundur biseyler bitiyo ve ilk gunki gibi tahammul edemiyosunuz birbirinize cunku bende hayatımın merkezine onu koydum o aramazsa bulusmazsak sinirden deliye donuyorum ustune dusmesem hic gelmiyecek yani boyle alistirmisim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?