Kullanmiyacağınız şeyi neden aldınız :) ben vonka kullaniyorum ara ara düzenli kullaninca yüzüne ne yaptırdın diyorlar kolojenin elbet faydasi var neden olmasın çapraz bağlarını baska nasıl düzeltmeyi düşünüyorsun takviye sonuçta
Geçmiş olsun.Ön çapraz bağlarım koptu . Dizim için doktor kolojen önerdi. Day2Day aldık. Hiç kullanmamıştım daha önce. Bir haftadır kullanıyorum.Kullanan oldu mu bazen midem bulanıyor. Faydasını gören var mı ?? Eklem sıkıntılarında??
Bi kolojen kadar alamaz ama sabah akşam yesede, c vitamini gibi düşün 1 kilo mandalina portakal yesende o minik tablet kadar alamamış oluyorsunKolajen desteginden hoslanmadiysaniz, kelle paça, ilikli kemik suyu gibi seylerde tuketebilirsiniz.
Annem kullanmıştı aynı şikayetleri vardı, mide koruyucu içip sonra onu kullandı.Ön çapraz bağlarım koptu . Dizim için doktor kolojen önerdi. Day2Day aldık. Hiç kullanmamıştım daha önce. Bir haftadır kullanıyorum.Kullanan oldu mu bazen midem bulanıyor. Faydasını gören var mı ?? Eklem sıkıntılarında??
Tabiki olamaz bibim ama boyle ilac destegi gibi tuketmek istemiyor olarak yorumladim ben konu sahibini.Bi kolojen kadar alamaz ama sabah akşam yesede, c vitamini gibi düşün 1 kilo mandalina portakal yesende o minik tablet kadar alamamış oluyorsun
Merhaba ben tip 1 olanını kullanmıstım.Eklem için tip 2 kullanıyorsunuz diye düsünüyorum.Day2day güzel faydasını görürsünüz.3 ay kullanıp 3 ay dinlenme kürü seklinde uygulanıyor.Yaşa baglı olarak degisir tabi,anneme eklemleri için sürekli kullanım önerdi doktor.Ön çapraz bağlarım koptu . Dizim için doktor kolojen önerdi. Day2Day aldık. Hiç kullanmamıştım daha önce. Bir haftadır kullanıyorum.Kullanan oldu mu bazen midem bulanıyor. Faydasını gören var mı ?? Eklem sıkıntılarında??
İnşallah faydası olurMerhaba ben tip 1 olanını kullanmıstım.Eklem için tip 2 kullanıyorsunuz diye düsünüyorum.Day2day güzel faydasını görürsünüz.3 ay kullanıp 3 ay dinlenme kürü seklinde uygulanıyor.Yaşa baglı olarak degisir tabi,anneme eklemleri için sürekli kullanım önerdi doktor.
Bana 90 tane verdi toz şeklinde . İnşallah faydası olur. Ameliyat olmadan nereye kadar giderseMerhaba ben tip 1 olanını kullanmıstım.Eklem için tip 2 kullanıyorsunuz diye düsünüyorum.Day2day güzel faydasını görürsünüz.3 ay kullanıp 3 ay dinlenme kürü seklinde uygulanıyor.Yaşa baglı olarak degisir tabi,anneme eklemleri için sürekli kullanım önerdi doktor.
O tip 1 tip 2 nerede yazıyorİnşallah faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?