Day2day kolojen kullanan varmı?

Sumeyye91

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
22
23
8
Ön çapraz bağlarım koptu . Dizim için doktor kolojen önerdi. Day2Day aldık. Hiç kullanmamıştım daha önce. Bir haftadır kullanıyorum.Kullanan oldu mu bazen midem bulanıyor. Faydasını gören var mı ?? Eklem sıkıntılarında??

Son düzenleme:
Kullanmiyacağınız şeyi neden aldınız :) ben vonka kullaniyorum ara ara düzenli kullaninca yüzüne ne yaptırdın diyorlar kolojenin elbet faydasi var neden olmasın çapraz bağlarını baska nasıl düzeltmeyi düşünüyorsun takviye sonuçta

Hiç kullanmadım derken önce hiç kullanmamıştım bir haftadır kullanıyorum. Spor kazası geçirdim. Diz eklemleri için verdi doktor. Ameliyat olmadım daha . Kolojen kullanan oldu mu merak ettim diz sorunu için

Geçmiş olsun.
Ben bel fıtığı tedavisi görürken kullanmıştım kollajen takviyesi, mutlaka faydası olur.

Annem kullanmıştı aynı şikayetleri vardı, mide koruyucu içip sonra onu kullandı.
Şimdi ersağınkini kullanıyor, midede değil de bağırsakta çözündüğü için rahatsızlık vermiyor.

Merhaba ben tip 1 olanını kullanmıstım.Eklem için tip 2 kullanıyorsunuz diye düsünüyorum.Day2day güzel faydasını görürsünüz.3 ay kullanıp 3 ay dinlenme kürü seklinde uygulanıyor.Yaşa baglı olarak degisir tabi,anneme eklemleri için sürekli kullanım önerdi doktor.

İnşallah faydası olur

Bana 90 tane verdi toz şeklinde . İnşallah faydası olur. Ameliyat olmadan nereye kadar giderse olumsuz yorum çok olunca tedirgin oldum. Faydası olmaz diyen çok para tuzağı diyorlar

Kiperin aldım ben, 3 hafta olacak. Bi etkisi varsa da hissetmedim. 3 ay düzenli kullanmak lazım diyorlar bakacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…