- 23 Nisan 2018
- 31
- 26
Arkadaşlar merhaba! Bugün bu formu açmaya karar verdim ve uzama hızını burdan takip edeceğim hem de benim gibi muzdarip olan kişilere yardımcı olmak istiyorum...Bundan yaklaşık 2yıl önce saçlarım çok uzundu ve ben ombre yaptırmaya karar verdim başta çok açıldı çünkü inçe telli bir saça sahibim sonra cila falan derken 2 ay çok güzel kullandım sonra nedense Birden hepsi dökülmeye başladı hemşeride avuç avuç ... tabi böyle olunca başta azar azar kestire kestire omzuma kadar geldi fakat yine durmayınca aldım elime makası bildiğimiz kırptım saçımı kulak üstünde falandı şekilsizdi tabi psikolojik kısmını hiç girmiyorum bile...Çok zor zamanlardı başka olaylar da eklenince falan süreç zor bi hal aldı benim için.Neyse ben bu süreçte yılan yağı kullandım ve soğan kürü yaptım fakat soğan kürü bende işe yaramadı yada ben çok uzun süre yapmadım bilemiyorum 1 ay var yada yok yapmıştım neyse sonra kendi haline bıraktım ama bu süreçte kesmeye devam etmiştim alışkanlık gibi birşey olmuştu biotin ve full dolgunlaştıeıcı uzatıcı şampuan kullanmıştım bu arada işe yaradılar o sıralar dax süpergroçıkmıştı ben nedense almamıştım fakat şu an ensemin biraz aşağısında saçlarım bu ürünü almaya karar verdim ve aklıma geldikçe hem Hindistan cevizi yağı orijinal olanlardan hemde daxı sürüyorum bakalım bunlar işe yarayacak mı