Saç Uzatma Yöntemleri Dax supergro acil!!

Fatalstoke61

Gerçek bir kadınsan kraliçesin
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
162
80
Arkadaşlar daxı az önce saçima uyguladım fakat saç diplerim kaşınıyor böyle bir etki gören var mı? Ve üründen ne kadar alıp saça sürmeliyiz? Ben parmak uclarimla tüm kafaya yetcek kadar alıp masajla yedirdim.bir miktarı varsa söyler misiniz ve dediğim gibi benim gibi kaşınma hisseden oldu mu normal mi bu durum cevaplarsaniz sevinirim.

Kaşıntıyı bilmiyorum canım ama korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum saç diplerini uyarıyor sonuçta. Çok çok az uygula yoksa çıkarmada güçlük çekersin. Bazı arkadaşlar benmari usulü eritip sürüyormuş. Ben parmak uçlarıma çok az alıp sürüyorum. Yıkarken de ilk önce bolca şampuan sürüp biraz köpürtüp bekliyorum daha sonra normal bir şekilde yıkıyorum. Bu şekilde kolayca arindiriyorum.

İlk seferde oluyor bazen, özellikle saçınız temizse.

Ben yemek kaşığı ile ölçü yapıyorum, 1,5 yemek kaşığı kaseye koyup benmari usulü eritiyorum.

Parmakla alıp sürdüğüm de oluyor ama onun miktarını kestiremem, çoğunlukla 1,5 yemek kaşığı.
1 saat kalsın yazıyor, ben daha fazla tutuyorum.

Bende dax kullaniyorum 4. uygulamami da dun yaptim. Eger sac temizse aynen hafif bir kasinti bende de oluyor. Ama oyle bitlenmisim gibi degil :) Ben resim de cekiyorum uzamayi farketmek icin sizde paylasirsaniz uzamayi daha net gormek icin bende paylasim yaparim isterseniz bir suru forum var bununla ilgili ama takip eden yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…