Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba arkadaşlar önümde kocaman 3 aylık bir tatil ve saç bakımım için uzun bir süre var. Ekimde okulum açılıyor ve ben artık okula saçım uzun ve sağlıklı gitmek istiyorum. Bugün Dax Supergro saç maskemi yaptım. Öncelikle gittiğim yoldan ve kullandığım ürünlerden bahsedeyim. İlk olarak saçımı dax supergro ile iyice besliyorum diplere masaj yaparak 5 saate yakın bekletiyorum. Ve uçlarına loreal elseve’in mucizevi yağından sürüyorum. Bu şekilde 5 saate yakın bekletiyorum. Daha sonra şampuanıma iki tatlı kaşığı çam terebentin koyup iyice çalkalıyorum ve saçımı yıkıyorum. Çıkmadan önce bir meşraba sirke ve su karışımı suyla saçımı duruluyorum. Sirkenin saçı parlattığını ve yıpranmalara iyi geldiğini biliyorum. Son olarak glissin keratinli spreyini sıkıp saçımı kuruluyorum. Resimde saçımı 2 parmak kadar kısalttıktan sonra ki hali. 10 günde bir buraya yükleme yapmayı planlıyorum. Bu 5 günde bir de olabilir çünkü dax uygulamasını 5 günde bir yapıcam. :) önerileriniz varsa özellikle yıpranma için çok sevinirim yazarsanız
merhaba hayırlı olsun konunuz. daxtan memnun musunuz? ben işe yarıyor mu çok emin olamadım. düzleştirici ya da maşa kullanıyor musunuz, benim saçlarımdaki yıpranmanın en büyük nedeni saç şekillendiricileriydi
Merhaba daxtan çok memnunum öncelikle erkek seçim bir saç yaptığım zaman daxla uzatabilmiştim şimdi tekrar başladım kesinlikle tavsiye ediyorum aynı zamanda restorex ile kullanırsan harika olur ben saçıma okul zamanı her zaman düzleştirici sürüyordum ama şu an yaz tatili başladığından beri bir aydır kullanmıyorum. Tatil boyunca saçlarını serbest bırakmanı öneririm
24 Temmuz
Kimse hiç destek olmuyor evde tektim kendim çektim bir de ablam gelince tekrar atıcam.
Bence uzama var. Şu ara saç diplerime dax sürüyorum uçlarına ise bimden aldığım saç bakım yağını. Ve bu yağdan aşırı memnunum
canım dax gerçekten çok işe yarıyor ama tek kullanımda yani sadece dax kullanarak istediğin hızda uzatamayabilirsin açtığım konuya bak istersen ben omzumdaki saçımı yaz boyunca ensemden belime indirmiştim. dax da kullanıyordum ama 2 haftada 1 sadece umarım sana da faydası olur