- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Allah yardımcnız olsun.Ankaradan boş laf saklamak boş. Sıkıysa buralara gelsin bakalım. Burada akşam eylem olacakmış yine. Artık havaya atılan silah seslerini duyan çocuğuma oğlum yine düğün var demekten bıktım. El insaf ya
İnsanlar ölüyor. Nerde bu konuşmayı çok seven RTE. Cizre 19 gündür kan ağlıyor kan
Aaahhhh canim sende böyle yazinca inan kalbime sanki bicak saplandi.
Neden kimse sizleri düsünmüyor anlamis degilim ? Sizde bu ülkenin vatandasi degilmisiniz ? Neden hükümetimiz her vatandasini korumuyor, koruyamiyor? Bu kadarmi zor bir avuc PKK`liyi öldürmek veya cözüm üretmek ? Hani dünya lideriydik ? Hani bizi herkes kiskanirdi ?
Yok, dikkatimi cekti su ara AKP üyelerinde derin bir sessizlik, ne yazacaklarini bilemiyorlar. Onlar bile söz bulamadiktan sonra, ben ne diyeyim ???
Diyemiyor, cünkü ayni kafa, dedigin gibi.
Fakat ölenler ne yazikki baskalari. Yani AKP gencligin evet haklisin basbakanim diyip simdi su an cepheye dogru gidip savasmalarini görmek isterdim ama yapmiyorlar. Niye ??? Bunu anlamis degilim.
Nerede sayin muhterem AKP üyelerimiz ? Buna bir aciklik getirmesini isterdim dogrusu. Ama yok, böyle ciddi ve önemli konularda onlari göremezsin.
sey onlar sey etmislerde ondan dolayi gelemiyorlar yani seyden dolayi, yoksa tabiki gelirler aslanlar gibi acik ve net dogruyu egriyi tartisirlarda, sadece seyden dolayi gelemiyorlar veya gelmek istemiyorlar. Hem gercek Islam bu degil, öyle demek istememistir de öyle gerektigi icin sey etmistir. Anladinmi sekerim
bu şehitlik aşkı yüzlere nasıl yansıyor acaba? millet bedelli çıksın diye 3.5 atarken hemde.. çoh ilginç çoh..
kaldı ki bizim ülke gibi her ölenin şehit sayıldığı başka bir ülke de var mı bilmiyorum..
daha hayatının baharında 20 li yaşlardaki gencecik insanlara şehitlik yakıştırılması bana küfür gibi geliyor.