- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi in vino veritas
orada enflasyon bukadar değildir o zaman siz daha iyi biliyorsunuzdur,geçmişte kapılar açılınca çok gelen olmuş buraya iyi kötü demeden çalışmışlar onlarda..ve o halk acıya yokluğa alışık bir halk,aylarca savaş döneminde patates yemişler..türkiyede gelip çalışıyorlar ve emekli oluyorlar burdan sonra ülkelerine dönüyorlar burdan aldıkları emekli maaşla 4 ay geçiniyorlar orda şaştım kaldım nasıll yanii. koca tarafım bulgaristan göçmeni..
bence artık abarttılar iyice:)bizde bu ülkedeyiz,kaç tane asgari ücretle çalışan ,mesela bekçilik yapan babası öğrenci kızların kıyafetleri olmadığından burada kıyafet istediklerini biliyorumavrupadan gelenler asgari ücretle çalışır mı bir de bu tarafı var tabii
tabi orada fiyatlar burası kadar uçuk değil etin kilosu 12 lev mişş. düşün artıkk.. ama o insanları takdir ediyorum burada hepsinin evi ve arabası var çalışmışlar ve halada çalışıyorlarr..orada enflasyon bukadar değildir o zaman siz daha iyi biliyorsunuzdur,geçmişte kapılar açılınca çok gelen olmuş buraya iyi kötü demeden çalışmışlar onlarda..ve o halk acıya yokluğa alışık bir halk,aylarca savaş döneminde patates yemişler..
davutoğlunun söylemi farklı ama eğri oturup doğru konuşalım..şu an suriyeli ameleler gündeli 20 tl ye çalışıyor,
o resimdeki senmisin o iki kuzu seninmii maşallahhh..bence artık abarttılar iyice:)bizde bu ülkedeyiz,kaç tane asgari ücretle çalışan ,mesela bekçilik yapan babası öğrenci kızların kıyafetleri olmadığından burada kıyafet istediklerini biliyorum
et 12 tl ise geçinirler..sebze çok düşüktür o zaman..tabi orada fiyatlar burası kadar uçuk değil etin kilosu 12 lev mişş. düşün artıkk.. ama o insanları takdir ediyorum burada hepsinin evi ve arabası var çalışmışlar ve halada çalışıyorlarr..
saol arkadaşım ufak olan benim büyüğünde teyzesiyimo resimdeki senmisin o iki kuzu seninmii maşallahhh..
oy maşallah sağlık,,huzur diliyorumm evladın için..saol arkadaşım ufak olan benim büyüğünde teyzesiyim
cümlemize canım,kolay sahip olunmuyor mutluluğa o nedenle hep şükrederimoy maşallah sağlık,,huzur diliyorumm evladın için..
allah razı olsun..oy maşallah sağlık,,huzur diliyorumm evladın için..
Erdoğan Bu Defa İşsizlere Kızdı!
Siyaset - 11 Mayıs 2015 Pazartesi 19:28
YURT DIŞINDAN 6 MİLYON İŞÇİ GETİRİLECEK ........
Erdoğan, Trabzon'da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde işsizlere kızdı.
Erdoğan, son zamanlarda ciddi artışların görüldüğü işsizlik hakkında konuştu.
İşsizlerin iş beğenmediğini söyleyen Erdoğan, "İş var… Yok değil. Ama devlette iş istiyorlar... Çünkü devletin malı deniz yemeyen domuz." dedi.
İşte Erdoğan’ın konuşmasının ilgili bölümü:
Az önce 3. Havalimanı inşaatı yapan müteahhitlerden biri “ben ağır vasıta şoförü arıyorum ama bulamıyorum” dedi. “Şimdi Vietnam’dan şoför getiriyorum” dedi.
İş var… Yok değil. Ama devlette iş istiyorlar.
Rızkın nereden geleceği belli mi? Rızkı buldun git ya git.
Çünkü devletin malı deniz yemeyen domuz.
Memurla işçi ayrımını yapmamız gerekiyor.
Dünyanın her yerinde memurla işçi aynıdır. Çalışan çalışır çalışmayan tazminatını alır gider.
Devlet de özel sektör de seni çalıştırmaya mecbur değil.