Davutoğlu: Avrupalıların işe ihtiyacı varsa onlara iş kapısı olabilecek Türkiye var

orada enflasyon bukadar değildir o zaman siz daha iyi biliyorsunuzdur,geçmişte kapılar açılınca çok gelen olmuş buraya iyi kötü demeden çalışmışlar onlarda..ve o halk acıya yokluğa alışık bir halk,aylarca savaş döneminde patates yemişler..
davutoğlunun söylemi farklı ama eğri oturup doğru konuşalım..şu an suriyeli ameleler gündeli 20 tl ye çalışıyor,

avrupadan gelenler asgari ücretle çalışır mı bir de bu tarafı var tabii
bence artık abarttılar iyice:)bizde bu ülkedeyiz,kaç tane asgari ücretle çalışan ,mesela bekçilik yapan babası öğrenci kızların kıyafetleri olmadığından burada kıyafet istediklerini biliyorum

Az kaldı mezun olmama, ben bi iş bulamayayim görüşürüz o zaman.

Aaa ama ben bu ülkenin vatandaşıyım bana iş olmaz ki.

tabi orada fiyatlar burası kadar uçuk değil etin kilosu 12 lev mişş. düşün artıkk.. ama o insanları takdir ediyorum burada hepsinin evi ve arabası var çalışmışlar ve halada çalışıyorlarr..

tabi orada fiyatlar burası kadar uçuk değil etin kilosu 12 lev mişş. düşün artıkk.. ama o insanları takdir ediyorum burada hepsinin evi ve arabası var çalışmışlar ve halada çalışıyorlarr..
et 12 tl ise geçinirler..sebze çok düşüktür o zaman..

bakın alt komşum bulgaristan göçmeni,kendisi ayda 2000 alıyordu,eşi 3 aylık 4500,iki kişiler,normal yemek düzenleri var olması gerektiği gibi eskiden eşinin aldığı 3 aylığın 3 aylık mutfak masrafını karşıladığını ama şu an karşılamadığını söylüyor,ve 2 kişiler..bulgaristanamı gitsinler yani yada biz

Erdoğan Bu Defa İşsizlere Kızdı!

Siyaset - 11 Mayıs 2015 Pazartesi 19:28

YURT DIŞINDAN 6 MİLYON İŞÇİ GETİRİLECEK ........

Erdoğan, Trabzon'da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde işsizlere kızdı.

Erdoğan, son zamanlarda ciddi artışların görüldüğü işsizlik hakkında konuştu.

İşsizlerin iş beğenmediğini söyleyen Erdoğan, "İş var… Yok değil. Ama devlette iş istiyorlar... Çünkü devletin malı deniz yemeyen domuz." dedi.

İşte Erdoğan’ın konuşmasının ilgili bölümü:

Az önce 3. Havalimanı inşaatı yapan müteahhitlerden biri “ben ağır vasıta şoförü arıyorum ama bulamıyorum” dedi. “Şimdi Vietnam’dan şoför getiriyorum” dedi.

İş var… Yok değil. Ama devlette iş istiyorlar.

Rızkın nereden geleceği belli mi? Rızkı buldun git ya git.

Çünkü devletin malı deniz yemeyen domuz.

Memurla işçi ayrımını yapmamız gerekiyor.

Dünyanın her yerinde memurla işçi aynıdır. Çalışan çalışır çalışmayan tazminatını alır gider.

Devlet de özel sektör de seni çalıştırmaya mecbur değil.

Hee bir onlar kaldıydı kızmadığı. Ben de hangi kesim var saldırısına uğramayan diyordum ki bu haberi okudum.

"Çünkü devletin malı deniz yemeyen domuz" lafına da diyecek şey bulamadım. Gülsem mi ağlasam mı? Devletin bütün imkanlarından 7 sülalesini faydalandıran bir insanın bunu demesi çok ironik değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…