Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Davines keratin yüklemesi evde

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ahter1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
121
4
118
Merhaba kızlar, her zamanki röfle maceram yine hüsran ile sonuçlandı,, son diyorum ama dayanamayıp saçıma röfle yaptırıyorum, Gerçeği bu sefer çok hasarlı değil..tam tonum tutmasa da idare eder. Saçım yapı itibari ile de zaten çok asi kabarıktır. Daha önce brazilya fönü yaptırmıştım, hiç memnun kalmadım hatta saçımı presslerken resmen yaktılar. birazını kestirdim biraz bakım yaptırdım ama yeni röfle sonrası yine darmaduman saçlarım oluştu. Keratin yüklemesini araştırdım, yaptıranlar oldukça memnun, son gittiğim kuaför de ısrar etti gel yapalım diye, neyse Ayşenur Yazıcı'nın Davines marka keratin yüklemesini izledim , ve bu ürünleri alıp alıp evde kendim yapmaya karar verdim., sonuçta 1 sefer yükleme ile saç onarılacak değil, Bir'er kiloluk setini satın aldım bu gün teslim edilecek, akşama uygulamayı düşünüyorum.

Aldığım set bu $pr_01_3592_max.webp

395,00 tl çok pahalı evet, ancak 1 yıl her ay birer defa bakım yaptırsam bunun 3 katı fln para öderim. Üstelik sadece bakım için, Kullanılacak şampuan ve kreme ayıca da para vermem gerekir. Zaten röfle sonrası hepimiz bir saç bakım araştırmasına girip bir sürü işe yaramayan ürüne bir dünya para bayılıyoruz. En azından ben öyle yapıyorum :) Bunun yerine bu seti alıp bir yıl boyunca sağlıklı gözüken saçlarla mutlu olurum.

Sağlıklı saç demiyorum evet , Çünkü röfleden yanan saç ölüdür geri gelmez asla da eskisi gibi sağlıklı olmaz. AMA KERATİN YÜKLEMESİ İLE SAĞLIKLI GÖZÜKÜR. Yani ya ölü saç ile dolaşacağız, ya saçı kestireceğiz, yada röfle yaptırmayacağız. Yada keratin yüklemesi ile saçın yapısını dışarıdan düzeltip en azından sağlıklı gözüken saç ile mutlu olmaya bakacağız.

Taksitle aldım bu yüzden çok dokunmıycak bütçeme, bir de hediyesi var bu ara Hector fön makinesi , piyasa ederi 85-100 arası. Bu da biraz gönlüme su serpiyor.

Asıl gönlüme su serpecek olan saçıma olan değişim, bunu da akşama göreceğiz. Yarın size gelişmeleri aktarırım... Sağlıkla kalın

evet kızlar akşam saçıma işlemleri uyguladım, saçımı 2 defa şampuanladım ikincisini 3 dk beklettim duruladım. Sadece nemli olan saçıma ince ince sürdüm keratini, sonrasına 20 dk fln beklettim. Saçımı hiç bir şekilde sarmadım , uygulamada öyle diyordu. Evde ısı makinesi olmadığı için buharlı ütü ile saçıma ısı verdim :) duruladım son olan saç kremini sürdüm 10 dk daha bekledim. Ve son durulama. Durularken saçım ellerimden aktı gitti. Kaygan bir şey var sanki saçlarımda ama yağlı değil, Neyse sözde kendi kendine kurutucaktım,, ama eşimle acil dışarıya çıkmamız gerektiği için fön ile kuruttum. Sonuç ne derseniz. İlk uygulama olduğu için net bir şey söyleyemiyorum, Gözle görülür iyileşme %50 gibi, saç uçlarım daha iyi gözüküyor, çok fazla kabarmıyor. daha dolgun ve kalın telli hissediyorum dokununca saçıma.. Ama ne bileyim sanki ben çok daha fazla beklentiler içindeydim, Hani böyle dümdüz su gibi saçlar vardır , öyle olur zannediyordum :) İzlediğim video da 5 günde 2 defa daha aynı işlemi yapıp sonrasında ayda bire düşürmek gerektiğini söylemişti. Ama 5 gün saç yıkanacakmı, yıkanmayacakmı ? Bazı uygulamaları okudum saçı streç ile sarıyorlar, keratin durulanmıyor saç kurutma makinesi ile kurutulup 3 gün keratin saçtta kalıyor fln, bu markadan markaya değişirimi, yanlış mı uyguladım acaba ?

Ne bileyim ya bir sürü soru doldu kafam yine, Bir yanım da diyor ki keşke 1 seans kuaförde yaptırıp sonucu görseydim , ona göre bu kadar para bayılırdım bu malzemelere. Fikirlerinize ihtiyacım var, yorumlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.

evet kızlar akşam saçıma işlemleri uyguladım, saçımı 2 defa şampuanladım ikincisini 3 dk beklettim duruladım. Sadece nemli olan saçıma ince ince sürdüm keratini, sonrasına 20 dk fln beklettim. Saçımı hiç bir şekilde sarmadım , uygulamada öyle diyordu. Evde ısı makinesi olmadığı için buharlı ütü ile saçıma ısı verdim :) duruladım son olan saç kremini sürdüm 10 dk daha bekledim. Ve son durulama. Durularken saçım ellerimden aktı gitti. Kaygan bir şey var sanki saçlarımda ama yağlı değil, Neyse sözde kendi kendine kurutucaktım,, ama eşimle acil dışarıya çıkmamız gerektiği için fön ile kuruttum. Sonuç ne derseniz. İlk uygulama olduğu için net bir şey söyleyemiyorum, Gözle görülür iyileşme %50 gibi, saç uçlarım daha iyi gözüküyor, çok fazla kabarmıyor. daha dolgun ve kalın telli hissediyorum dokununca saçıma.. Ama ne bileyim sanki ben çok daha fazla beklentiler içindeydim, Hani böyle dümdüz su gibi saçlar vardır , öyle olur zannediyordum :) İzlediğim video da 5 günde 2 defa daha aynı işlemi yapıp sonrasında ayda bire düşürmek gerektiğini söylemişti. Ama 5 gün saç yıkanacakmı, yıkanmayacakmı ? Bazı uygulamaları okudum saçı streç ile sarıyorlar, keratin durulanmıyor saç kurutma makinesi ile kurutulup 3 gün keratin saçtta kalıyor fln, bu markadan markaya değişirimi, yanlış mı uyguladım acaba ?

Ne bileyim ya bir sürü soru doldu kafam yine, Bir yanım da diyor ki keşke 1 seans kuaförde yaptırıp sonucu görseydim , ona göre bu kadar para bayılırdım bu malzemelere. Fikirlerinize ihtiyacım var, yorumlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.

ne yazık ki bu konuda bi fikrim yok, ürün bana pahalı geldi çalışmıyorum şu an ondan olsa gerek:)

ama sonuçlarını paylaşırsan çok memnun olurum, işe yarayacakmış gibi geliyor, kuaförlere güvenmiyorum ileride senin yöntemini deneyebilirim:)

bende davines seti almayi dusunuyorum, saclarim kivircik ve sık boyadan ve rofleden pismaniye gibi uc kisimlar :( Faydasini gordunuz mu urunun?

Valla arkdaşlar ara verdim cevap yazmadım kusura bakmayın, Saç kremi ve şampuandan çok memnunum , Bir daha alırmıyım tabi emin değilim, Seti 500 lira civarında almıştım sanırım, saç kurutma makinesi hediyesi kar kaldı gibi. Ya keratini iki defa uyguladım ama beklediğim sonucu aldım dersem yalan olur :( yada bilemiyorum bir şeyleri yanlış yaptım. Yani keratin sürüldükten sonra saça ısı vermek gerekiyor, ben saçıma keratini sürüp ütünün buharı ile nem verebildim biraz uzaktan . Bu yüzden mi bilemiyorum ama memnun kalmadım. Bir de salak gibi kredi kartı ile 12 taksit almışım, eşimden ekstreleri saklaya saklaya bir hal oluyorum. Bitse de taksitler kurtulsam :( Keratini 2 defa kullandım anlıyacağınız, hatta bu ürünü kullanıp memnun kalana yarı paraya bile satabilirm. Koca şişe ne yapıcağım onu bilmem. Saç kremi ve şampuan çok güzel ama o kadar para da verilmezi ben üçlü bakım yapmak için üçünü almıştım. Ama ayrıca bu şampuan bu kreme o kadar para vermem.

Valla arkdaşlar ara verdim cevap yazmadım kusura bakmayın, Saç kremi ve şampuandan çok memnunum , Bir daha alırmıyım tabi emin değilim, Seti 500 lira civarında almıştım sanırım, saç kurutma makinesi hediyesi kar kaldı gibi. Ya keratini iki defa uyguladım ama beklediğim sonucu aldım dersem yalan olur :( yada bilemiyorum bir şeyleri yanlış yaptım. Yani keratin sürüldükten sonra saça ısı vermek gerekiyor, ben saçıma keratini sürüp ütünün buharı ile nem verebildim biraz uzaktan . Bu yüzden mi bilemiyorum ama memnun kalmadım. Bir de salak gibi kredi kartı ile 12 taksit almışım, eşimden ekstreleri saklaya saklaya bir hal oluyorum. Bitse de taksitler kurtulsam :( Keratini 2 defa kullandım anlıyacağınız, hatta bu ürünü kullanıp memnun kalana yarı paraya bile satabilirm. Koca şişe ne yapıcağım onu bilmem. Saç kremi ve şampuan çok güzel ama o kadar para da verilmezi ben üçlü bakım yapmak için üçünü almıştım. Ama ayrıca bu şampuan bu kreme o kadar para vermem.

Ben bugun kuaforde yaptirdim ve cok memnun kaldim ama ilerleyen zamanda da memnun kalir miyim bilmiyorum. Sacimin yapisi kuru ve dalgali. Disari cikarken sacima argan ve badem yagi suruyordum cunku saclarim cok cansiz ve matti. Ama suan saclarim cok parlak ve canli duruyor. Kuafor sacimi yikadiktan sonra fotograftaki soldan ilk siseyi 10-15 dk kafamda bekletti. Sacimi yikadi ardindan en sagdaki sise ile sacima masaj yaparak surdu onu da 10 dk bekletti ve yeniden yikadi suan o kadar canl ki eve de alip uygulamak istiyorum. Bu canliligin devam etmesi icin bu uygulamayi 20 gunde bir uygulamam lazimmis. 3-4 kere 20 gunde bir gelicekmisim ardindan ayda bir gelicekmis oyle soyledi. Ve sen bu seti nereden aldin? Bende almak istiyorum

Canım ortadaki şampuan, sondaki keratin , ilk şişe de saç bakım kremi... uygulamada ilk önce şampuan iki defa saçı yıkayıp, 10 dk bekletiliyor, suyu alınmış nemli saça sonuncusu yani keratin sürülüp ısı verilir, 15 dk sorasında sadece su ile akıtılır, son olarak saç bakım kremi yani 1 inci şişe sürülür saça 10 dk beklenir ve durulanır..

DAVİNES KERATİN SAÇ BAKIM SETİ 3 LÜ (3*1000 ML)

bu şekilde arat ilk sırada çıkıyor aldığım yer, ( duranlar....)

ama fiyatı 520,00 valla bence değmez o paraya. Ben aldım ama bu parayı değecek bir ürün değil bence.. gerçeği ben ölmüş saça hiç bir ürünün mucize yarattığına inanmıyorum ya artık. Geçen ay saçımı yine yaptırırken yaktırdım, Artık saç yaptırdım değil de saç yakttırdım diye geziyorum evde :) Hemde bu sefer tam anlamıyla saçlar paketten kopttu, ne bahtsız kadınım yarabbim 40 yaşıma geldim bir kere bile saçımı düzgün röfle yapan birine denk gelemedim.

Karar senin almak istersen,

ben kesin kararımı verdim röfle boya kesinlikle artık yok, kendi saçım mis gibi saçım fönümü çekerim jölemi sürerim açık bırakırım. toplarım ... at kılı gibi saçım var ama sarı sevdası yüzünden yoluk tavuk gibi geziyorum yıllardır...

bitti artık sarı sevdası

Ben bugun kuaforde yaptirdim ve cok memnun kaldim ama ilerleyen zamanda da memnun kalir miyim bilmiyorum. Sacimin yapisi kuru ve dalgali. Disari cikarken sacima argan ve badem yagi suruyordum cunku saclarim cok cansiz ve matti. Ama suan saclarim cok parlak ve canli duruyor. Kuafor sacimi yikadiktan sonra fotograftaki soldan ilk siseyi 10-15 dk kafamda bekletti. Sacimi yikadi ardindan en sagdaki sise ile sacima masaj yaparak surdu onu da 10 dk bekletti ve yeniden yikadi suan o kadar canl ki eve de alip uygulamak istiyorum. Bu canliligin devam etmesi icin bu uygulamayi 20 gunde bir uygulamam lazimmis. 3-4 kere 20 gunde bir gelicekmisim ardindan ayda bir gelicekmis oyle soyledi. Ve sen bu seti nereden aldin? Bende almak istiyorum

Merhaba bende davines 3 lü bakım seti almak istiyorum. Acaba aldığın sitenin adını burdan yada özel mesaj olarak yazabilir misin ? Şimdiden Çok teşekkür ederim.

ben aynı seriyi kuaförde yaptırdım çok kötü durumda da değil saçlarım bir işe yaradığını söyleyemiyeceğim fönlüyken okey üç seans gittim her ay.üçüncü ayda bile aynıydı yani bir işe yaramadı.seansı 90 tl idi.

İyi akşamlar, ben bugün davines ürünleriyle kuaförde keratin bakımı yaptırdım bu 2. Yaptırışım ve ilk Seferde farketti ancak düzenli yaptırmak yani bana kuaförüm her ay yeterli dedi, kuvvetli bir ürün dedi. Bu arada sayın ahter 1 siz bu 3 ürünün kiloluk boyunu mu 395 tl aldınız, bana sadece şampuan 472 tl dediler

İyi akşamlar, ben bugün davines ürünleriyle kuaförde keratin bakımı yaptırdım bu 2. Yaptırışım ve ilk Seferde farketti ancak düzenli yaptırmak yani bana kuaförüm her ay yeterli dedi, kuvvetli bir ürün dedi. Bu arada sayın ahter 1 siz bu 3 ürünün kiloluk boyunu mu 395 tl aldınız, bana sadece şampuan 472 tl dediler

1000 ml Şampuan 150 kusur canım, saç bakım ürünü 300 kusur, birde saç kremi var o da 70 civarı. Konu eski, o sırada arkadaşımız set olarak o fiyata aldı ama artık bu fiyatı bulmak mümkün değil.

Back
X