evet kızlar akşam saçıma işlemleri uyguladım, saçımı 2 defa şampuanladım ikincisini 3 dk beklettim duruladım. Sadece nemli olan saçıma ince ince sürdüm keratini, sonrasına 20 dk fln beklettim. Saçımı hiç bir şekilde sarmadım , uygulamada öyle diyordu. Evde ısı makinesi olmadığı için buharlı ütü ile saçıma ısı verdim :) duruladım son olan saç kremini sürdüm 10 dk daha bekledim. Ve son durulama. Durularken saçım ellerimden aktı gitti. Kaygan bir şey var sanki saçlarımda ama yağlı değil, Neyse sözde kendi kendine kurutucaktım,, ama eşimle acil dışarıya çıkmamız gerektiği için fön ile kuruttum. Sonuç ne derseniz. İlk uygulama olduğu için net bir şey söyleyemiyorum, Gözle görülür iyileşme %50 gibi, saç uçlarım daha iyi gözüküyor, çok fazla kabarmıyor. daha dolgun ve kalın telli hissediyorum dokununca saçıma.. Ama ne bileyim sanki ben çok daha fazla beklentiler içindeydim, Hani böyle dümdüz su gibi saçlar vardır , öyle olur zannediyordum :) İzlediğim video da 5 günde 2 defa daha aynı işlemi yapıp sonrasında ayda bire düşürmek gerektiğini söylemişti. Ama 5 gün saç yıkanacakmı, yıkanmayacakmı ? Bazı uygulamaları okudum saçı streç ile sarıyorlar, keratin durulanmıyor saç kurutma makinesi ile kurutulup 3 gün keratin saçtta kalıyor fln, bu markadan markaya değişirimi, yanlış mı uyguladım acaba ?
Ne bileyim ya bir sürü soru doldu kafam yine, Bir yanım da diyor ki keşke 1 seans kuaförde yaptırıp sonucu görseydim , ona göre bu kadar para bayılırdım bu malzemelere. Fikirlerinize ihtiyacım var, yorumlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
Valla arkdaşlar ara verdim cevap yazmadım kusura bakmayın, Saç kremi ve şampuandan çok memnunum , Bir daha alırmıyım tabi emin değilim, Seti 500 lira civarında almıştım sanırım, saç kurutma makinesi hediyesi kar kaldı gibi. Ya keratini iki defa uyguladım ama beklediğim sonucu aldım dersem yalan oluryada bilemiyorum bir şeyleri yanlış yaptım. Yani keratin sürüldükten sonra saça ısı vermek gerekiyor, ben saçıma keratini sürüp ütünün buharı ile nem verebildim biraz uzaktan . Bu yüzden mi bilemiyorum ama memnun kalmadım. Bir de salak gibi kredi kartı ile 12 taksit almışım, eşimden ekstreleri saklaya saklaya bir hal oluyorum. Bitse de taksitler kurtulsam Keratini 2 defa kullandım anlıyacağınız, hatta bu ürünü kullanıp memnun kalana yarı paraya bile satabilirm. Koca şişe ne yapıcağım onu bilmem. Saç kremi ve şampuan çok güzel ama o kadar para da verilmezi ben üçlü bakım yapmak için üçünü almıştım. Ama ayrıca bu şampuan bu kreme o kadar para vermem.
Ben bugun kuaforde yaptirdim ve cok memnun kaldim ama ilerleyen zamanda da memnun kalir miyim bilmiyorum. Sacimin yapisi kuru ve dalgali. Disari cikarken sacima argan ve badem yagi suruyordum cunku saclarim cok cansiz ve matti. Ama suan saclarim cok parlak ve canli duruyor. Kuafor sacimi yikadiktan sonra fotograftaki soldan ilk siseyi 10-15 dk kafamda bekletti. Sacimi yikadi ardindan en sagdaki sise ile sacima masaj yaparak surdu onu da 10 dk bekletti ve yeniden yikadi suan o kadar canl ki eve de alip uygulamak istiyorum. Bu canliligin devam etmesi icin bu uygulamayi 20 gunde bir uygulamam lazimmis. 3-4 kere 20 gunde bir gelicekmisim ardindan ayda bir gelicekmis oyle soyledi. Ve sen bu seti nereden aldin? Bende almak istiyorum
İyi akşamlar, ben bugün davines ürünleriyle kuaförde keratin bakımı yaptırdım bu 2. Yaptırışım ve ilk Seferde farketti ancak düzenli yaptırmak yani bana kuaförüm her ay yeterli dedi, kuvvetli bir ürün dedi. Bu arada sayın ahter 1 siz bu 3 ürünün kiloluk boyunu mu 395 tl aldınız, bana sadece şampuan 472 tl dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?