Davidoff Coolwater

hera^^

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
709
913
733
baktım ama göremedim yok mu hiç kullanan?
ben iki senedir kulanıyorum erkek arkadaşım seviyo diye başladım şimdi ben de çok seviyorum :1closedeyes:

sadece ben kullanıyomuşum demek ki.. kısmet napalım gamyoncuiremsu

Ben kullandım ama çok çabuk geçiyordu.

Sonra Johnson baby kolonya ( mavi olan ) ile

beraber kullandım.Çok güzel bir koku oldu üstelik

kalıcı oldu. :)))

bu kokudan istiorum
ama kalıcı değil şişenin yarısını sıkmak gerekiyo ona da para yetmez :))

tekin acarda kampanya var. 200 ml coolwater 138 ytl.

hmm fiyatı iyimişCADIARZU biraz önce YKM'de sordum kampanyası var 200 ml 170 ytl dedi.
ama kokusu harika harika harika:hooray: aşık oldum resmen burnumu bileğimden ayıramıyorum:icecream:

Bende bu kokuyu kullaniyorum bazen hos ama dediginiz gibi kalici degil bide fiyati gorunce sasirdim ne kadar pahali Turkiye'de .

ilk kullandığım , bana özel olarak alınan parfüm olma özelliğini taşır kendileri, 12 13 yaşlarındaydım:) mavi şişesi, kokusu efsane:) çok hafif ve taze bi parfüm bence, ağır kokulardan hoşlanmayanlar için ideal...loulou ile beraber bende çok tatlı anıları olan bi parfümdür cool water.. bir de icebergin bi parfümünü kullanmıştım buna benzer ama ismini hatırlamıyorum ne yazık ki( o da çok güzeldi bulabilirsem adını mutlaka alıcam tekrardan

Sureklı kullandıgım kokum. Bana en cok uyan koku.
Zaten fresh kokularından hoslanırım.
Fakat cok cabuk ucuyor
bayanssulusmile

Ben de kullanıyorum ara sıra bu parfümü. Güzel fakat hafif ve çok kalıcı değil. Ama hafif, fresh kokulardan hoşlananlar için bire bir bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…