• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

David Walker

• Konu Sahibi Konu Sahibi slsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
David Walker marka parfüm kullanan var mi acaba aranizda? Bi erkek parfumu var ck one 2 gun 3 gun evden kokusu gitmiyor. Bayan parfumleri nasil acaba cok merak ettim.. David Walker kullanan arkadaslar varsa bana fresh kokular onerebilir misiniz?

D.W den şimdiye kadar 15-20 parfüm denedim.Ama kullanma anlamında 4-5 tanedir.Bazı kokulardan sıkılınca bunu sabit 2 parfüme indirdim.Önce orjinallerini koklayıp ya da satın alıp sonra D.W den ne kadar benzetmişler diye bakma ya da orjinal parfümler hemen bitmesin diye D.W den yedekleme adetim var.Sonuç ; çoğunu orjinallerine benzetmekde çok başarılılar(ancak geçenlerde denediğim blv jasmine noir'i benzetememişler :/), alkol ,kimyasal kokmuyor,leke bırakmıyor,cildi yakmıyor, kaşındırmıyor, kalıcılık meselesine gelirse ,bende kalıcı ( mesela kenzonun amor parfümü demirbaşımdır ,orjinalini sadece özel günlerde kullanırım.D.W nin Kenzo Amoru orjinaline çok benziyor ve orjinalinden daha baskın ve kalıcı.Blv Blue da keza öyle.Ama Adan Z'ye bütün parfümleri kalıcı mı bilemem.En güzeli denemek.

D.W den şimdiye kadar 15-20 parfüm denedim.Ama kullanma anlamında 4-5 tanedir.Bazı kokulardan sıkılınca bunu sabit 2 parfüme indirdim.Önce orjinallerini koklayıp ya da satın alıp sonra D.W den ne kadar benzetmişler diye bakma ya da orjinal parfümler hemen bitmesin diye D.W den yedekleme adetim var.Sonuç ; çoğunu orjinallerine benzetmekde çok başarılılar(ancak geçenlerde denediğim blv jasmine noir'i benzetememişler :/), alkol ,kimyasal kokmuyor,leke bırakmıyor,cildi yakmıyor, kaşındırmıyor, kalıcılık meselesine gelirse ,bende kalıcı ( mesela kenzonun amor parfümü demirbaşımdır ,orjinalini sadece özel günlerde kullanırım.D.W nin Kenzo Amoru orjinaline çok benziyor ve orjinalinden daha baskın ve kalıcı.Blv Blue da keza öyle.Ama Adan Z'ye bütün parfümleri kalıcı mı bilemem.En güzeli denemek.

Çok teşekkür ederim :) peki bu blv blue nasil bir koku? Eger avon windscape'i biliyorsaniz bu kokuya benzer fresh kokulardan ornek verebilir misiniz?

Çok teşekkür ederim :) peki bu blv blue nasil bir koku? Eger avon windscape'i biliyorsaniz bu kokuya benzer fresh kokulardan ornek verebilir misiniz?

Avonun bu kokusunu bilmiyorum.Blv blue ; mis iç açıcı bir sabun ,pudra kokusu.

kızlar ben de D.W kullanıyorum.buna benzer bi çok parfüm markası denedim ama D.W. kadar hiç biri hoşuma gitmedi.
artık D.W den parfüm almak istiyorum.yaz geldiği için de biraz hafif olsun kokusu istiyorum.
mağazaya gidip denediğim zaman bütün kokular karışıyo birbirine.
en azından burdan bi kaç tane söyleseniz seçimim aza inmiş olur
D.W kullanan arkadaşlar varsa hangi kodunu kullanıyorsunuz yazarsanız çok sevinirim :16::16::16:

Back