• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davetiyesini kendi elleriyle yapmaya kalkan var mı aranızda ??? :))

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
kızlar bakıyorum bakıyorum davetiyeler,benm beyendiklerim hep pahalı çıkıyor..:( bu dantel davetiyeler falan var,kurdaleli vb. onlarıda çok beyendim,hani bakınca da yapabilcekmişim gibi gözüküyorlar...daha mı masraflı olur,uğraşmak zevkli mi olur sıkıcı mı,ya da ne biliyim... hiç deneyen oldu mu diye merak ettim,insanın kendi eliyle yaptığı şey güzel bi hatıra olur diye düşünüyorum:))

waaoovv:)) fotoğrafı varmı canm davetiyenin:)) bende istyorum bende bende!! ama evet güzel bişey yapcam derken yüzü astarını geçecek diye korkuyorum bende:))

düğün bu en az 500 600 davetiye diyelim.. nasıl yapılcak bukadar davetiye elde:52:

:)) yapabilirim sanırım:)) canm benm zorum sayısından değilde,sayının getirdiği maddi yükten:))))
dantelli istyorum ama danteller pahalı sanki yahu:(

4 arkadaşımın davetiyesini ben tasarladım.. elle değil ama photoshopunda baya bi emeğim vardı :21: kendi davetiyemi de kendim tasarlıcam inş. :16:

kesınlıkle bende senınle aynı seyı düşünüyorum canım. elde yapanlar varsa fdotograf yukleyerek malıyetlerıyle yazarsa cok memnun klaırım . içimi okumuşsun vallahı :)

Back