• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetiyesini,kavanoz etiketinı vb.kendi tasarlamak isteyenlere...

goyasghost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
306
2
116
Merhaba kızlar , malum bir cogumuz düğün hazırlıgında , bir cogumuz söz - nişan hazırlıgında... Son zamanlarda gördugum kadarıyla ozellikle söz nişan için gelinlerimiz kendisi ufak hatıralıklar yapıyor ,ben de onlardan biri olarak kendi nısanımda kavanozda sekerler dagıtmak istiyorum bunun ıcın hersey tamamdı kavanoz seker vs. ama etiket asaması beni çok zorladı ama sonunda birçok secenek bulabılecegım bi site buldum kendiniz tasarlayabiliyorsunuz geriye bastırmak kalıyor umarım size de yardımcı olmusumdur ...

kızlar siteyi biraz kurcalarsanız bircok sey bulabilrisinizz.... :28::29:

Son düzenleme:
Ben sitenin ismini alabilirmiyim ben de uzun zamandır etiket yaptıracak bir yer arıyorum . Şimdiden teşekkürler :34:

Ben sitenin ismini alabilirmiyim ben de uzun zamandır etiket yaptıracak bir yer arıyorum . Şimdiden teşekkürler :34:

Site adı bilmiyorum ama çevrenizdeki herhangi bir matbaacıyla görüşebilirsiniz. Etiket basit bir iş. Toplam A4 boyutunda bir etiketi 5TLye çıkarıyorlar. Tabi ilan sahibi yine bir adres verirse bende memnun olurum, fiyatı karşılaştırma açısından

Back