Davetiyeme yazacağım şiirimi yazım kurallarına göre düzenlememe yardım edermisiniz?

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Ömrümüzün heranı birlikte olsun
İçimize sevgimizin huzuru dolsun
Yuvamız cennetten bir bahçe olsun
Dua edelim melekler duysun

Hatalı yazım yapmak istemiyorum davetiye basanlarında bu konuda dikkatli olacağını sanmam yardım edermisiniz lütfen hata varmı yazımda.

Ömrümüzün her anı birlikte olsun
İçimize sevgimizin huzuru dolsun
Yuvamız cennetten bir bahçe olsun
Dua edelim melekler duysun

canım rabbim iki cihanda eş olmayı nasip etsin, bir ömür huzurla yaşayın inş.. mutluluklar..

bende kendi davetiyemin şiirini kendim yazmıştım , basım yapanlar dikkat etmeyeceği için kendim tasarlayıp bunun aynısı olacak demiştimm..o zaman problem olmaz inş...

ilk satırdaki her anı ayrı yazılır cnmm

kelebek29'un yazdığı doğru canım. ben grafikerim, zamanında davetiye dizgisi de yaptım. ama ben müşteriden çok dikkat ederdim yazılara. kişisine göre değişiyor yani. kelebek29 sen de word de tasarlayıp mı götürdün matbaaya??

canım ya msjnı şimdi gördüm biraz geç oldu ama

evet wordde tasarlamıştım davetiye boyutunda yazım şekli font tipi ve font boyutu herşeyini kendim yapmıştım... ama ne yazıkki yine basımda ufakda olsa hata yapmışlardı.. olsun ne yapalım nazarı olsun demiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…