Davetiye sözleri !!

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
İlginç davetiye sözleri istiyorum son moda olsun yeni değişik..lütfen..kararsızım çünkü fikirlerinizi bekliyorum..:26:

"Leyla ile Mecnunu görmemiş ,
Kerem ile Aslı’yı duymamış ;
Ferhat ile Şirin ‘ i bilmiyor olabilirsiniz.
Titanik’i de seyretmediyseniz
Bu fırsatı sakın kaçırmayınız.
Bu büyük aşkın düğün töreninde
Bizleri onurlandırmanız dileğiyle…"

2005te davetiyemize bunu yazdırmıştık

Ben daha bekarım ama , davetiyeme bunu yazdırabilirm

inşallah canım Allah gönlüne göre versin, biz kısıtlı bir sürede bakmıştık bu sözü ikimiz de beğendik hemen yazdırmıştık, hem sevimli hem romantik gelmişti ve o sıralar böyle farklı sözleri olan davetiyeler yoktu , insanların saklayabileceği ve gülümseyerek hatırlayacakları farklı bir davetiye olsun istemiştik ..

Amin canımcım.Hepimizin gönlüne göre versin .Siz de 7 yılı devirmişsiniz maaşallah Sağlıkla mutlulukla nice nice seneleriniz olsun

güzel de baya oldu bu söz çok kullanıldı ..yinede tşklr düşünürüm begendim ama;

kızlar yokmu koca forumda davetiye sözü yazacak arkadaslr hadi bakalım canlanın birbirimize yardımcı olalım

Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda En güzel sevgiyi birlikte yaşadık Her uçurumun kenarında, Birlikte meydan okuduk rüzgara Ve gökyüzünden birer yıldız çalıp Işık yaptık geleceğimize Hayatımızın en güzel gününü Siz sevdiklerimizle paylaşmak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…