Her türlü yaranılmaz orası kesinHep hazırladım, ama yaranamadım
Kafana göre takıl
Bende öyle düşünüyorum ama etrafada bakınca bendemi sıkıntı diye düşündümBebek mi bu ayol hazırlamam doğrusu kızımla kendimi doyuruyorsam şükür derim
Banlamadıgın için teşekkürler münüşümEfsane konuyu yanlış yere açmışsın :))))
Herkese servis yapıyorsam ona da servis yaparım ama selfservis durumu varsa tabak falan hazırlamam.
Bu pointlerin kumbarada birikip bonus olarak geri dönüşü var mı? Bana yol su elektrik olarak geri dönecekse tabağına koymakla kalmayıp kaşık kaşık yedirmeye başlayayım
masada ne varsa bundan istermisin şundan koyayımmı diye sorup hazırlıyor bazı çevre sakinlerim..Hayir niye hazirlayayim
Nerden bileyim ne yiyecek
Aklima bile gelmedi daha once
Anladımwitch hunt da dediği gibi nerden bileyim ne yiyeceğini fakat dediğiniz gibi yemek ona, veya bana uzaksa yardımlaşırız o ayrı mesele
Banlamadıgın için teşekkürler münüşüm
Herkese servis ayrı canım o zaman neden herifimi kayırayım onada hazırlarım tabi
Selfservisi şey ettimdi
Bana şimdilik bişey olarak dönmedi pointlerim,
Eksilerde geziyorumda hep
Niye ? Kaç yaşına gelmiş adamların yemek eğitimi yok mu halamasada ne varsa bundan istermisin şundan koyayımmı diye sorup hazırlıyor bazı çevre sakinlerim.
Bend öyle diyorumNiye ? Kaç yaşına gelmiş adamların yemek eğitimi yok mu hala
Bazı analar doğurup salıyor gerçekten :) adamları bu kadar beleşe alıştırmayın. .
Ceket tutmak hoş bence rüzgargülü hanfendiUzun uzun düşündüm bu meseleyi. Bu zamana kadar böyle birşey aklıma gelmemişti efsane bacı
Dur bi de cevap veriyim. Her şey ortadaysa kendisi alır tabağına bana ne gerek var
Ceketimi tut demekle aynı şey olur bu yada ayakkabımı çevir
Hoş bir şey evet ama ağzıyla derse tutulmaz. Ayakkabı çevirmek te çok hoş bişeyCeket tutmak hoş bence rüzgargülü hanfendi
Ama ben tutmuyorum
Yok o kadarda degil oldu olcak giydirip baglıyalımHoş bir şey evet ama ağzıyla derse tutulmaz. Ayakkabı çevirmek te çok hoş bişey
Her şey ortada ise ne yiyecekse yesin
Olmadi hadi bir de ağzına kaşık kaşık veriyim yemeğini.
Hoş ben bu gidişle kaşığı kafasına kafasına vurucam o olacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?