Davet yemeklerinde eşinizin tabagını hazırlarmısınız ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
Selam,
Uzun zamandır yoktum, birileri demiş öldü,
Şimdide yazsınlar bakalım efsana geri döndü... :KK53:

Konuya Afilli bi giriş yapayım dedim...

Neyse... Velhasılkelam,
Merak ediyorum bayram,seyran yemek davet yemeklerinde herkes masada otururken bütün yemeklerde ortadayken eşinizin tabagını hazırlarmısınız ?
Etrafımda görüyorum merak ediyorum yani şükür herkesin eli kolu var bana tuhaf geliyor,
Hani yetişemez uzagındadır koyarım tabagına,
Ama tabagı alıp hazırlamam :deli:
Hazırlasammı acaba point kazanırmıyım :KK45:

Efsane konuyu yanlış yere açmışsın :))))

Herkese servis yapıyorsam ona da servis yaparım ama selfservis durumu varsa tabak falan hazırlamam.
Bu pointlerin kumbarada birikip bonus olarak geri dönüşü var mı? Bana yol su elektrik olarak geri dönecekse tabağına koymakla kalmayıp kaşık kaşık yedirmeye başlayayım :KK70::KK70:

Hep hazırladım, ama yaranamadım
Kafana göre takıl
Her türlü yaranılmaz orası kesin:deli:
Bebek mi bu ayol hazırlamam doğrusu kızımla kendimi doyuruyorsam şükür derim
Bende öyle düşünüyorum ama etrafada bakınca bendemi sıkıntı diye düşündüm :deli:
Efsane konuyu yanlış yere açmışsın :))))

Herkese servis yapıyorsam ona da servis yaparım ama selfservis durumu varsa tabak falan hazırlamam.
Bu pointlerin kumbarada birikip bonus olarak geri dönüşü var mı? Bana yol su elektrik olarak geri dönecekse tabağına koymakla kalmayıp kaşık kaşık yedirmeye başlayayım :KK70::KK70:
Banlamadıgın için teşekkürler münüşüm :KK45:
Herkese servis ayrı canım o zaman neden herifimi kayırayım onada hazırlarım tabi :D
Selfservisi şey ettimdi :D
Bana şimdilik bişey olarak dönmedi pointlerim,
Eksilerde geziyorumda hep :KK53:

Hayir niye hazirlayayim
Nerden bileyim ne yiyecek
Aklima bile gelmedi daha once :KK70:
masada ne varsa bundan istermisin şundan koyayımmı diye sorup hazırlıyor bazı çevre sakinlerim..:bicak:
witch hunt witch hunt da dediği gibi nerden bileyim ne yiyeceğini :KK45: fakat dediğiniz gibi yemek ona, veya bana uzaksa yardımlaşırız o ayrı mesele
Anladım :KK76:

Banlamadıgın için teşekkürler münüşüm :KK45:
Herkese servis ayrı canım o zaman neden herifimi kayırayım onada hazırlarım tabi :KK70:
Selfservisi şey ettimdi :KK70:
Bana şimdilik bişey olarak dönmedi pointlerim,
Eksilerde geziyorumda hep :KK53:

Selfservisse tabak hazırlamak gereksiz, aaaa senin puanların karşılığı verilmediyse, eşine ceza puanı yazıp adresine gönder :KK70:

masada ne varsa bundan istermisin şundan koyayımmı diye sorup hazırlıyor bazı çevre sakinlerim.
Niye ? Kaç yaşına gelmiş adamların yemek eğitimi yok mu hala :KK53:
Bazı analar doğurup salıyor gerçekten :) adamları bu kadar beleşe alıştırmayın. .

Uzun uzun düşündüm bu meseleyi. Bu zamana kadar böyle birşey aklıma gelmemişti efsane bacı :deli:
Dur bi de cevap veriyim. Her şey ortadaysa kendisi alır tabağına bana ne gerek var :lülülü:
Ceketimi tut demekle aynı şey olur bu yada ayakkabımı çevir :KK53:

Uzun uzun düşündüm bu meseleyi. Bu zamana kadar böyle birşey aklıma gelmemişti efsane bacı :deli:
Dur bi de cevap veriyim. Her şey ortadaysa kendisi alır tabağına bana ne gerek var :lülülü:
Ceketimi tut demekle aynı şey olur bu yada ayakkabımı çevir :KK53:
Ceket tutmak hoş bence rüzgargülü hanfendi :KK53:
Ama ben tutmuyorum :deli:

Her şey ortada ise ne yiyecekse yesin
Olmadi hadi bir de ağzına kaşık kaşık veriyim yemeğini.
Hoş ben bu gidişle kaşığı kafasına kafasına vurucam o olacak ...

Back
X