• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davet edilen ama cevab vermeyen misafir

Davet ettiğim misafir gelip gelmeyeceğini haber vermiyor.Anlamadim gitti.

• Bi daha ararim

OY: 12 16,7%
  • Ararmam

OY: 60 83,3%

• Ankete Katılan
    72
Arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ,az daha kendimi suçlayacacaktım, nerede hata yaptım diye, bana moral verdiniz çok sağolun, başka birilerinin de benim gibi hissettiğini, düşündüğünü bilmek güzel bir duygu. Burada fazla çervemiz yok, bir de davet edilen böyle davranınca umutsuzluğa düşüyor insan ,adam gibi birileri henüz bizim karşımıza çıkmadı maalesef :(

Arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ,az daha kendimi suçlayacacaktım, nerede hata yaptım diye, bana moral verdiniz çok sağolun, başka birilerinin de benim gibi hissettiğini, düşündüğünü bilmek güzel bir duygu. Burada fazla çervemiz yok, bir de davet edilen böyle davranınca umutsuzluğa düşüyor insan ,adam gibi birileri henüz bizim karşımıza çıkmadı maalesef :KK43:
Bende gecen yil yasadigim bi cok tecrübeyle anladim ki bosver baligin bastan koktugu iyi olmus canim.yüzüne gülüp dost sandiktan sonra daha cok kirilirdin bosver zamanla göre göre öğreniyor insan.

Böyle bir durumda ben olsam, perşembe akşamı sorardım, hangi güne karar verdiniz, ne zaman gelebileceksiniz diye ama zaten sormamışsınız ve onlar da çok ayıp etmiş hiçbir şey söylememişler. Siz tekrar sormasanız bile insan en azından bir mesaj atar, bu hafta müsait olamayacağız, haftaya görüşelim fln der. Bu saatten sonra sormazdım artık bir şey.

Back