• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davet edilen ama cevab vermeyen misafir

Davet ettiğim misafir gelip gelmeyeceğini haber vermiyor.Anlamadim gitti.

• Bi daha ararim

OY: 12 16,7%
  • Ararmam

OY: 60 83,3%

• Ankete Katılan
    72
Yok canim ben boylelerini gordum etrafimda malesef bence uzak durun.inan esininde haberi vardır bence
Ben de zaten olayı anlayamadığım için olduğu gibi dürüstçe anlatıp, bir taraftan da nerede hata yapmış olabilirim diye de düşünüyorum. Israrla davet ettim,hatta bir hafta önce aradım açmadı sonra mesaj attım burcu ben dedim,telime dönmedi.İşleri yoğundur görmemiştir diye düşündüm aradım ve davet ettim. İstemesem ne diye davet edeyim deli miyim ben o kadar hazırlık yapıcam. Tuhaf bir durum.Bir kere tanıştık, gıcık oldu herhalde bana diye düşünmeye başladım artık.Bi taraftan da eşime gidelim gelelim diyor.Garip...

Arkadaşlar merhaba,çarşamba gününden bir aileyi arayıp yemeğe davet ettim.Ne zaman gelelim diye sordu.ben de cuma cumartesi olur sizin için hangi gün müsaitse dedim.o da bana biraz işler vardı bizim ben eşimle bir konuşayım dedi.cuma oldu ses yok cumartesi ses yok.Bu nasıl iş anlamadım.Ilk defa karşılaşıyorum böyle biriyle.Gelmek istemiyorsan işimiz cıktı gelemiyoruz diye bir mesaj atmaya bile tenezzül etmedi yaa...çok incindim,çok üzüldüm.. Siz olsaydınız tekrar arar miydiniz..Ben aramamayi düşünüyorum.
Evet aramayın bence de

Bu devirde birisi yorulmayi ,mutfak masrafi yapmayı goze alip samimi bir sekilde yemeğe cagiriyor ve siz gelmeyeceginizi bile belirtmiyorsunuz .Insanları bekletiyorsunuz .Buyuk kabalik...
Artik çaya bile davet etmiyor çoğu insan .

Yok aramam artık, gerçekten hayatımıza bir şekilde girmek isteyen insanlar,bir yolunu bulup girerler, önemli olan, işte bize değer veren insanların hayatımıza girmesi değil mi...

Gecenlerde basima gelen olay..
Esimin is yerinden bi kiz arkadasi kardesi falan davet ettim 36 haftalik hamile halimle. ( suan 39 dayiz )
Temizlik yaptim
Ikramliklar
Alisverisler..
Ses seda yok ne bi özur ne bir mesaj
Esim mesj atti aradi kusura bakma uzun calismam lazim dedi biz aramasaydik yazmicakti
Ben davet ettim en azindn bana mesaj yazilmasini beklerdim cok buyuk kabalik
Ama yazmayinca bende istemedim bir daha görusmek bir kez tanistim esimin araciligiyla
Sonra tekrar sordu esime ... ben cilfirdim kusura bakmasin onun cani istediginde ben ona göre hareket edemem dedim
suan görusmuyoruz ..

Bu benim basima 2. Kez geliyor artik kiminle görusuceksem disarda cafede diyorum kusura bakmasinlar .. cok masraf yapiyorum ev bal dok yala ya dönüyor .. yoruldugumla kaliyorum
Bir arkadasim var sadece o geliyorum dediginde gelir ona özenerek hazirlarim herseyi okadar

Son düzenleme:
Bizim de yeni taşınan komsuya gidip musaitseniz aksam ziyaretinize gelmek istiyoruz demistim. Kadin kapiyi acarken kafasini bile zor gördüm. Ben esime sorayim dedi 2.5 yildir soramadi sanirim :)) muallakta kalmayi seviyorsa bosverin gitsin.

Acaba unutmuş olabilir mi? Çocukları felan varsa insan unutabiliyor. Ama yinede ben aramazdım tekrar unutuyorsa pek umursamamıştır çünkü :)

Bence bugun arayin noldu cvp gelemyince merak ettim diyin.yine ertelerse bi daha davet etmeyin

Bende aramazdım demek çok da görüşmek istemiyorlar. O görüşelim lafi istisnasız uzun zamandir görüşmeyen insanlarin birbirlerine öylesine söyledikleri bir laf olabiliyor.

Ben de zaten olayı anlayamadığım için olduğu gibi dürüstçe anlatıp, bir taraftan da nerede hata yapmış olabilirim diye de düşünüyorum. Israrla davet ettim,hatta bir hafta önce aradım açmadı sonra mesaj attım burcu ben dedim,telime dönmedi.İşleri yoğundur görmemiştir diye düşündüm aradım ve davet ettim. İstemesem ne diye davet edeyim deli miyim ben o kadar hazırlık yapıcam. Tuhaf bir durum.Bir kere tanıştık, gıcık oldu herhalde bana diye düşünmeye başladım artık.Bi taraftan da eşime gidelim gelelim diyor.Garip...
Elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz bence gerek yok belliki kadın istemiyor kocanıza da sanki çok istermiş gibi görünümde bence bu Saatten sonrada siz istemeyin onlar istesede .

Bir daha arama. Gelmek istemiyorlar demekki, davet etmişsiniz zaten üstüne sürekli aranmasına gerek yok isteyen kendi arar şu gün diye belirtir zaten.

Arkadaşlar merhaba,çarşamba gününden bir aileyi arayıp yemeğe davet ettim.Ne zaman gelelim diye sordu.ben de cuma cumartesi olur sizin için hangi gün müsaitse dedim.o da bana biraz işler vardı bizim ben eşimle bir konuşayım dedi.cuma oldu ses yok cumartesi ses yok.Bu nasıl iş anlamadım.Ilk defa karşılaşıyorum böyle biriyle.Gelmek istemiyorsan işimiz cıktı gelemiyoruz diye bir mesaj atmaya bile tenezzül etmedi yaa...çok incindim,çok üzüldüm.. Siz olsaydınız tekrar arar miydiniz..Ben aramamayi düşünüyorum.
Ne ararım ne sorarım. Gerek yok kendimi yormaya. Yüzde 90 unuttu sizin daveti. Bu da yeterince önem vermediğini gösterir

Insanimiz ne kadar hevesli kestirip atmaya. Yorumlardan onu okuyorum.
Hep bi taraftan dinlemek olmaz mevzuyu.
Belkide telefon ucundaki bayan sorsak yada buraya konu acsa" burcuu78 dilinin ucuyla teklif etti, bence gelmemizi istemiyor ne yapsam ki kizlar" diye. Bizim kk geri soyle bi yorum yapar 80%:dilinin ucuyla cagirmis, burcuu78 sizi gercekten isteseydi arardi diger gunler gelip gelmediginizi sorardi" der.
Konu sahibi mevzu senin dilin ucuyla sorup sorman degl tabiki. Ama belki ufak bi cumlenden oyle anladi karsi taraf. Her neyse.
Benim bildigim ev sahibi en sevecen haliyle tekrar arar ve seve seve misafir olrak agirlamak istedgini belirtmelidir. Ailelerimizden aldigimiz orf ve adet bunu gerektirir. Bunu yaptin ve yinede ayipmi ettiler? Hayat guzel, kafa yorma..positif dusun: evin kose bucak temizledim artik 1 hafta temizlik gerekmez oh mis, yemeklerde kaldi, yarin icin yemegim hazir ohh. Ogrenilen derste: bu aileye mesafe koymak lazim( bunu bi kac cabadan sonra kesinlestir)
Ee dilinin ucuyla söylediğini düşündüyse o anda kibarca yoğun olduklarını gelemeyecek lerini söyleyebilirdi...Bir bakayım ,eşimle konuşayım demek,ben sana haber veririm anlamına gelir.Boyle soyleyipte dönmemek büyük düşüncesizlik,nezaketsizlik bana göre.

Zaten davet etmişsiniz,cevap bekliyorsunuz...Elli kere arayıp "geliyormusunuz,gelecek misiniz ,son kararınız mi " demeye gerek var mı Allah aşkına :)

Ayrıca "şu gün geleceğiz" ya da " gelemeyeceğiz" demek çok mu zor...Sanırsın kraliyet ailesinden :)

Belki de unutmuşlardır.Dalgın insanlar oluyor öyle.Telefonu kapatınca konuşulanları unutuyorlar.

Aramam net, ayrıca da siz niye çok üzülüp incinecek kadar büyük bağ kuruyorsunuz hayır aile kardeşiniz mi ananız mı babanız mı?
Biraz boşverin

Evet samimi sayılmayız,ama ısrarla ben aradım onu ve cuma ya da cumartesi gelin dedim.Esiyle konuşup su gun gelebiliriz diye haber vermesi gerekirdi diye düşünüyorum.Bilmiyorum belki de gelmek istememiştir
Evet o haber vermeliydi cok mu yogun acaba ?kafasi mi karisik

Back