• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Date deneyimi

Çok teşekkür ediyorum Cidden kendimi borçlu hissettim sonuçta bende biriyle tanışıyorum belki güzel olur düşüncesi ile gidiyorum ama tavrı tarzı hoşuma gitmedi olmuyacağını söyleyip mesaj attım 1 hafta oldu ama öyle olunca yemeğe götürdü sonuçta cidden borçlu hissettim günlerdir düşünüyorum yazsam yanlış ta anlayabilir çok arada kaldım bilmiyorum:/
Kendine güvenmeyen adam bir zahmet bir saatlik yola bir kadını getirmemesi gerektiğini de bilsin. Siz o kadar yol gitmişsiniz onun için o da bir hesap ödeyiversin. Sonuçta çalmadınız çırpmadınız bir hanımı yemeğe davet edince hesabı ödemesi gerektiğini de bilir. Erkek adam bu arada kadına heleki ilk buluşmada hesap ödetmez. Ama iyi bir ip ucu vermiş vaktinizi çalmadan size göre olmadığını anladınız. Benim eşimde tutumludur. Ama daha hiç hesap öderken çekindiğini görmedim. Pintilik başka bir şey tutumluluk başka bir şey. Erkek dediğin yedirip içirmeli.

Her burcun iyi kötü özelliği var konu sahibi kötü bir şey dememiş bu arada ben koç burcu kadınlarını çok severim ama koç burcu olup şu an küs olduğum arkadaşım da var. Ben akrep burcuyum olumlu olumsuz bir sürü özelliğim var. Hatta akrep burcuna laf edenlere katılıyorum. Annem aslandır geçen gün komşumuzun oğluyla aslan burcunu annemin yanında yerin dibine soktukki ben aslan burcu kadınlarını da çok severim. Kendimizle dalga geçebilelim ya hayat ciddi olmak için çok kısa
Evet bende başak burcuyum olumsuz bi sürü özelliğim var takıntılı evhamlı memnuniyetsiz zor beğenen gibi bi sürü olumsuz özelliğim var ve taşıyorum da.burç anlamında söyledim genel burç yorumu her burç herkeste aynı olmuyor

Evet bende başak burcuyum olumsuz bi sürü özelliğim var takıntılı evhamlı memnuniyetsiz zor beğenen gibi bi sürü olumsuz özelliğim var ve taşıyorum da.burç anlamında söyledim genel burç yorumu her burç herkeste aynı olmuyor
Burcu geçtim insan olarak bile hangimiz dört dörtlüğüz bir sürü olumlu olumsuz özelliğimiz var böyle de güzeliz🤗

Kendine güvenmeyen adam bir zahmet bir saatlik yola bir kadını getirmemesi gerektiğini de bilsin. Siz o kadar yol gitmişsiniz onun için o da bir hesap ödeyiversin. Sonuçta çalmadınız çırpmadınız bir hanımı yemeğe davet edince hesabı ödemesi gerektiğini de bilir. Erkek adam bu arada kadına heleki ilk buluşmada hesap ödetmez. Ama iyi bir ip ucu vermiş vaktinizi çalmadan size göre olmadığını anladınız. Benim eşimde tutumludur. Ama daha hiç hesap öderken çekindiğini görmedim. Pintilik başka bir şey tutumluluk başka bir şey. Erkek dediğin yedirip içirmeli.
Bende ödeyim dedim şöyle farketmez .hani ne demek olur mu öyle şey demek yok.o yüzden borçlu hissettim zaten bi de olmuycağını ben söyledim

Adam erkek olsaydi kadini ayagina 1 saatlik yola cagirmazdi ... bir daha kimsenin ayagina gitme konu sahibesi. neyse konuya geleyim bosver sen bunu, yemek falan lafini da acma bir daha konusma olsun bitsin. Bu arada ben de muhendisim, arkadasim tum is arkadaslari mi balta :bicak:

1 saatlik yanına gitmek nedir ısrarlıysa adamın gelip alması lazım. Kocun istedikten sonra yapamayacagı bisey yok bunun pek gönlü yok belli, yol verin. Arkadas kalalım acıklamasına bile gerek yok.
Aynen öyle deneyim oldu bana ne diyim:/

Ödesin esek gibi yağmurlu havaya saysın it.
Uzun bir süre date te çıkacağımı düşünmüyorum:)hayır bi de bi sıcak bi soğuk davranışlar ne istediğini bilmiyor ciddi ilişki düşündüğünü düşünmüyorum günlük sohbetler iş vs soru sormuyor beni tanımaya çalışmıyor instagram hareketleri de pek iç açıcı değil bunlardan sebep görüşmeye devam etmek istemediğimi söyledim

Uzun bir süre date te çıkacağımı düşünmüyorum:)hayır bi de bi sıcak bi soğuk davranışlar ne istediğini bilmiyor ciddi ilişki düşündüğünü düşünmüyorum günlük sohbetler iş vs soru sormuyor beni tanımaya çalışmıyor instagram hareketleri de pek iç açıcı değil bunlardan sebep görüşmeye devam etmek istemediğimi söyledim
Hic gerek yokmus acıklamaya hesap ödemede öyle kas göz surat yapana açıklama yapmak cok bile.

Instagram hareketleri diye bir şey mi var? :KK57:

Yanlış anladıysam düzeltin bana borçlu kaldım ödemek isterim derken sanki sizi ikna etsin bı kere daha görüşme şansı olsun istiyor gibi geldiniz .Olabilirmi ?

Her burcun iyi kötü özelliği var konu sahibi kötü bir şey dememiş bu arada ben koç burcu kadınlarını çok severim ama koç burcu olup şu an küs olduğum arkadaşım da var. Ben akrep burcuyum olumlu olumsuz bir sürü özelliğim var. Hatta akrep burcuna laf edenlere katılıyorum. Annem aslandır geçen gün komşumuzun oğluyla aslan burcunu annemin yanında yerin dibine soktukki ben aslan burcu kadınlarını da çok severim. Kendimizle dalga geçebilelim ya hayat ciddi olmak için çok kısa
Boğalar nasıl ? İyimi ?

Boğalar nasıl ? İyimi ?
Benim ay burcum boğa. Yemeğe ,içmeye, keyfine düşkün olurlar. Benim tanıdıklarımın takıntılı yönleri vardı özellikle erkekleri. Boğa erkekleriyle hiç anlaşamam. Kadını bir tane tanıdım bildiğin kadarıyla fazla agresifti ama iyi kızdı zararsız ama güzel para kazanmasına rağmen çok savruktu tabiki tek bir kişi de koca burcu yorumlayamam. Sen benim gözümde gayet akıllı mantıklı bir boğasın seviyorum seni biliyorsun❤️

Back
X