Şöyle bir şey var bu tarz ürünler oluşmuş olanı pek onarmıyorlar. Oluşacak olanı geciktirebilirler diye düşünüyorum ben.O yüzden çok mucizevi etkiler beklemiyorum.Ama yaptığım araştırmalar ve satıcınında söylediklerine bakılırsa bu ürün gayet iyi sonuçlar verecekmiş bekleyip göreceğim. Eczanelerde bulabilirsiniz bu ürünleri. Standları var ve satış elemanları. Onlar istediğiniz ihtiyacınız olan ürüne yönlendirirler sizi.Bu ürünler benim ihtiyacım olanlardı ama annenizin cilt ihtiyacına uygun +50 yaş üstü ürünlerde mevcut. .
Ama size tavsiyem yaptırabiliyorsanız cerrahi yaptırın derim. Benim eşim karşı gelmese ben kesinlikle yarı cerrahi isterdim.10-15 yıl garanti düşünsenize. Yada şimdilerde ameliyatsızda prp ,örümcek ağı....vs birçok yöntem mevcut.Bunlarıda araştırın.birde tonik sürmeye bile üşeniyorsa bu ürünlerde başarısız olabilir. O kadar parada boşa gider.Çünkü satıcının ilk şartı düzenli kullanmam yönündeydi .Jel ile temizle,tonik sür, serum sür, krem sür...Bunları sabah akşam düzenli olarak yapabileceksiniz alın. .Yoksa boşa o kadar para verirsiniz. ..