2- Darphin Refreshing Toner Tüm Ciltler İçin Tonik
Tüm ciltlerin yapısına uygun olarak geliştirilmiş, cildintemizleme bakımının tamamlanması, gözeneklerin temizlenerek sıkılaşması için yardım eden bir toniktir.
Herkesin cilt yapısı, dolayısıyla ihtiyaç duyduğu bakımlar farklıdır. Kuru cilt, doğru ürünler kullanılarak müdahale edilmediğinde zamanla matlaşır, donuk, sağlıksız bir hal alır. Yeterli bakım gösterilmediği zaman daha da hassaslaşır ve savunmasız hale gelir. Böyle ciltlerde bakım ve temizlik oldukça önemlidir, yanlış ürünler kullanarak yapacağınız bakımlar cilde zarar verebilirler.
Karma ciltler de genellikle T bölgesi dediğimiz alın, burun ve çene bölgesi yağlı, yanak bölgesi normal ya da kuru olan cilt tipidir.
Darphin Refreshing Toner Tüm Ciltler İçin Tonik, tüm cilt tiplerinde güvenle kullanabileceğiniz bir toniktir.
Cilt temizliğinizi tamamlamak için doğru bir tonik kullanarak gözenekleri sıkılaştırmalı ve cildi yatıştırmalısınız.
Güzel ve sağlıklı bir cildin temelinde; doğru ürünler kullanılarak, düzenli bir şekilde yapılan temizlik ve bakım işlemleri bulunmaktadır.
Ürünün içeriğinde incir ve muz ağacı çiçeği özleri bulunur. Cildi derinlemesine temizlemeye ve ferahlık kazandırmaya yardım eder. Alkolsüz formülü ile cildi tahriş etmeden, kurutmadan canlandırmaya yardımcı olur.
Toniklemiş cilt bir sonraki bakım uygulamasına hazır hale gelir, hızlı ve kalıcı etkiler elde etmenize yardım eder.
Dermatolojik olarak test edilmiş olan tonik, Fransa’da üretilmiştir ve ürünün içeriğinde pek çok bitkisel maddeler kullanılmıştır.
Kullanım Şekli :
Her gün sabah ve akşamları uygun bir ürünle temizlediğiniz cildinizde, yüz ve boyun bölgesine uygulayınız.
Ardından uygun bir bakım kremi ile cildinizi besleyerek güçlendiriniz.