Cilt Bakımı Ürünleri Darphin Paris Kullanıcı Yorumları

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende darpın göz çevresi kremini kullanıyorum.memnunum.ama olan kırışıklıkları açmak gibi bi etkisi olmadı.zaten artık çok pahalı ürün alıp kullanmıcam.mucızevi bi krem olduğunu düşünmüyorum.yanlış anlamayın sizin ürünlerinize demek istemedim.umarım siz çok faydasını görürsünüz ama ben kullandığım şeylerde öyle mucızevi bi etki görmedim.hele de kırışıklık konusunda.kremlere vereceğım parayla ayarında dozunda mınık minik botoks yaptırırım daha iyi diye düşünüyorum

Bence yazık etmişsiniz o kadar parayıı :KK43: Ben 22 yaşıma kadar hiç bişey kullanmadm arkadaşımın tavsiyesi üzerine cliniqe in ürünlerine ciddi paralar ödeyip almaya başlamıştm taki yaz döneminde lekerim hortlayana kadar .. o zaman a kadar güneş koruyucu kullanmayan ben , kullanmama rağmen böyle oldu sonra arkası kesilmedi tabi ..ciddi paralar ödeyip leke için kremler almalar fln.. bence dermotolog un önermediği (ki 2 ay kursa gidip güzellik uzmanı oluyorlar güzellik solanlardakiler ) hiç bi şey i kullanmayın derim :KK66: Tecrübe ile sabit..

Bence yazık etmişsiniz o kadar parayıı :KK43: Ben 22 yaşıma kadar hiç bişey kullanmadm arkadaşımın tavsiyesi üzerine cliniqe in ürünlerine ciddi paralar ödeyip almaya başlamıştm taki yaz döneminde lekerim hortlayana kadar .. o zaman a kadar güneş koruyucu kullanmayan ben , kullanmama rağmen böyle oldu sonra arkası kesilmedi tabi ..ciddi paralar ödeyip leke için kremler almalar fln.. bence dermotolog un önermediği (ki 2 ay kursa gidip güzellik uzmanı oluyorlar güzellik solanlardakiler ) hiç bi şey i kullanmayın derim :KK66: Tecrübe ile sabit..
Öyle olmuyor işte. Güneş kremi kullandınız ama hangi marka, sadece yüz için mi ya da cilt tipinize uygun mu bunlar hep önemli. Mesela benim gittiğim dermatolog Solante yüz güneş kremini önerdi bana, kullanmaz olaydım, onu kullanınca güneş lekeleri oldu bende. Halbuki memnundum kendi kremimden ama doktor tavsiyesi alayım dedim.
Zaten hiçbir bakım ürünü ben tek başıma yeterim, güneş kremi kullanmasan da olur demiyor.

Öyle olmuyor işte. Güneş kremi kullandınız ama hangi marka, sadece yüz için mi ya da cilt tipinize uygun mu bunlar hep önemli. Mesela benim gittiğim dermatolog Solante yüz güneş kremini önerdi bana, kullanmaz olaydım, onu kullanınca güneş lekeleri oldu bende. Halbuki memnundum kendi kremimden ama doktor tavsiyesi alayım dedim.
Zaten hiçbir bakım ürünü ben tek başıma yeterim, güneş kremi kullanmasan da olur demiyor.

Bana güzellik uzmanım önermişti lazer e gidiyodum o dönem Babor (ki bitkisel dedi ) .. şuanda solante kullanıyorum ve çok memnunum.. şimdilik..

darphin ürünleri hakkında gözlemleriniz neler??
ben de 26 yaşındayım. artık başlamak istiyorum krem kullanmaya?
cildinizdeki etkileri neler oldu, bilgi verir misiniz?

Ürünleri alıp kullanmaya başladığımda ve sonraki süreçte izlenimlerini sizlerle paylaştım.İyi ürünler olduğunu söyleyebilirim.Çok düzenli kullanmadığım halde faydasını gördüm.Kremlerle mucizevi etkiler beklemediğimi ise her fırsatta dile getirdim.Biliyorum ki ancak uzun süreli ve düzenli kullanımda daha net sonuçlar görmek mümkün.Ama azda olsa faydasını gördüm .Çok pahalı olması ve içeriklerinin az olması devamlılığını etkiliyor.Kremler değil ama serumlar ve göz kremi çok az miktarda.Bakalım daha düzenli kullanmaya devam edeceğim ve fikirlerimi paylaşacağım..

Merhaba,
Darphin nin serum dışında leke açıcı ve ciltteki ton farklılıklarını gideren hangi kremini önerebilirsiniz? Serum olarak Estee Lauder aldım kısa bir süre önce, bittikten sonra önerdiğiniz Darphin in serumunu kullanmayı düşünüyorum.
Ayrıca leke konusunda önerebileceğiniz bir güneş kremi var mı, farklı bir marka da olabilir...

Merhaba,
Darphin nin serum dışında leke açıcı ve ciltteki ton farklılıklarını gideren hangi kremini önerebilirsiniz? Serum olarak Estee Lauder aldım kısa bir süre önce, bittikten sonra önerdiğiniz Darphin in serumunu kullanmayı düşünüyorum.
Ayrıca leke konusunda önerebileceğiniz bir güneş kremi var mı, farklı bir marka da olabilir...

Ben sadece yaşlanma karşıtı ürünler aldığım için leke açıcısını bilemiyorum.Kullandığım antiaging ürünler azda olsa yüzdeki lekeleri açmış olsada tam olarak buna yönelik bir ürün kullanmanız daha mantıklı.Bunun içinde darphin in güzellik uzmanları size yardımcı olacaktır.Çünkü ürünü sadece eczanelerden alabiliyorsunuz ve mutlaka standında bir satış elamanı bulunuyor.En doğru ürünü önereceklerdir size...

Güneş kremi içinse bende bir arayış içerisindeyim .Ve "La roche posay ile aven arasında kararsız kaldım.Bakalım birinden birini alacağım..Yanlız güneş kremlerinde amaç biliyorsunuz ki leke oluşumunu önlemek,güneşin zararlı etkilerine karşı korumak...Hem var olan lekeleri açacak hemde aynı zamanda koruyacak bir güneş kremi bulmak biraz zordur.Yada tam etkisi olmaz.Size tavsiyem sabah akşam uygulayacağınız bir leke açıcı alıp iyi bir güneş koruyucuyla birlikte destekli kullanmanız...

2- Darphin Refreshing Toner Tüm Ciltler İçin Tonik

Tüm ciltlerin yapısına uygun olarak geliştirilmiş, cildintemizleme bakımının tamamlanması, gözeneklerin temizlenerek sıkılaşması için yardım eden bir toniktir.

Herkesin cilt yapısı, dolayısıyla ihtiyaç duyduğu bakımlar farklıdır. Kuru cilt, doğru ürünler kullanılarak müdahale edilmediğinde zamanla matlaşır, donuk, sağlıksız bir hal alır. Yeterli bakım gösterilmediği zaman daha da hassaslaşır ve savunmasız hale gelir. Böyle ciltlerde bakım ve temizlik oldukça önemlidir, yanlış ürünler kullanarak yapacağınız bakımlar cilde zarar verebilirler.

Karma ciltler de genellikle T bölgesi dediğimiz alın, burun ve çene bölgesi yağlı, yanak bölgesi normal ya da kuru olan cilt tipidir.

Darphin Refreshing Toner Tüm Ciltler İçin Tonik, tüm cilt tiplerinde güvenle kullanabileceğiniz bir toniktir.

Cilt temizliğinizi tamamlamak için doğru bir tonik kullanarak gözenekleri sıkılaştırmalı ve cildi yatıştırmalısınız.

Güzel ve sağlıklı bir cildin temelinde; doğru ürünler kullanılarak, düzenli bir şekilde yapılan temizlik ve bakım işlemleri bulunmaktadır.

Ürünün içeriğinde incir ve muz ağacı çiçeği özleri bulunur. Cildi derinlemesine temizlemeye ve ferahlık kazandırmaya yardım eder. Alkolsüz formülü ile cildi tahriş etmeden, kurutmadan canlandırmaya yardımcı olur.

Toniklemiş cilt bir sonraki bakım uygulamasına hazır hale gelir, hızlı ve kalıcı etkiler elde etmenize yardım eder.

Dermatolojik olarak test edilmiş olan tonik, Fransa’da üretilmiştir ve ürünün içeriğinde pek çok bitkisel maddeler kullanılmıştır.

Kullanım Şekli :

Her gün sabah ve akşamları uygun bir ürünle temizlediğiniz cildinizde, yüz ve boyun bölgesine uygulayınız.

Ardından uygun bir bakım kremi ile cildinizi besleyerek güçlendiriniz.

Merhabalar,
Bu toniği kullandım; cildi yıpratmıyor, yatıştırıyor ve ferahlatıyor. Ancak gözenek üzerinde hiçbir etkisini deneyimlemedim.
Sevgiler..

Merhaba,
Güneş kremi dermoskin face protection kullanmanı tavsiye ederim içerisinde allantoin mevcut lekeleri götürüyor.

Ben kullanıyorum nemlendirici sini
Memnunum şimdilik
Düzenli kullanıyorum
Serum arıyorum şu an

X