Darbeyi bilen astrologun yeni yazisi

masalbb

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
575
113
303
İstanbul
Kizlar darbeyi tahmin eden astrolog simdi de ekimde darbe gibi bisey olacak diyor. ihtilal gibi bisey. Insan geriliyor okudukca.olaylar tirmanacak diyor.

Şu vedicnorm mu? Adını hatırlamadım kadının Edremit'li

sema kılıç di mi. o kadın ama acayip bir sey. ama bence bunu bilmek icin astrolog olmaya gerek yok. zaten ulke kötü gidior. o da eski tahminlerinin tutmasından gaza gelip böle bir laf etmis bence.

bana da saçma geliyor çünkü burç yorumları ücretli kitap yazmış vs..tanıtım ve reklam kokuyorrr...

adı ne zıkkımsa soralım ona darbeyi nasıl bildi yoksa fetöşle whatsuptan mı görüşüyor.

İlk seferde gerçekten bilmişse bence kulağına gitmiştir bir yerlerden. Şöyle bir tipine, işine baktığınızda hiç beklemeyeceğiniz insanlar astrolog talimatıyla hayatına yön çiziyor çünkü. Yüksek denilen yerlerden tanıdığı vardır belki.

İlk seferde gerçekten bilmişse bence kulağına gitmiştir bir yerlerden. Şöyle bir tipine, işine baktığınızda hiç beklemeyeceğiniz insanlar astrolog talimatıyla hayatına yön çiziyor çünkü. Yüksek denilen yerlerden tanıdığı vardır belki.

aynen.. yani bir insan neden durduk yere darbe olacak der.. la 40 yıl düşünsem aklıma gelmez, yani oynamadığım sayısalın vurması aklıma gelir ama bu gelmez.. var bir terane ama ne, göreceğiz.. yinede evde bozulmayacak bir iki bir şey almak gerek allah korusun ben korkuyorum..

aynen.. yani bir insan neden durduk yere darbe olacak der.. la 40 yıl düşünsem aklıma gelmez, yani oynamadığım sayısalın vurması aklıma gelir ama bu gelmez.. var bir terane ama ne, göreceğiz.. yinede evde bozulmayacak bir iki bir şey almak gerek allah korusun ben korkuyorum..
Mesela açık açık darbe istemek suç. Tahmin etmiş kendince, en azından 1 ay önce yazmış desek kimse sorguya çekmedi mi bu kişiyi? Kimse şikayetçi olmadı mı mesela?

Kötü düşünmeyelim, kötüyü çekmeyelim.

hayır darbe çok iyi bir şey ya bir de tekrar olacak vs vs diye yorum yapıp insanı çileden çıkarıyorlar . O kadar can toprağın altına biz 50 yıl geriye gitmeyelim diye gittiyse bu ülke bir daha darbe görmez inşallah

Sema kılıç bir gün önce yazmış..Nuray sayari ise uç ay önceden bir programda söylemiş..aralık ve ocakta daha büyük karışıklıklar olacak diyor kadın..tirstim valla.. Allah bu vatanın milletin kötülüğünü isteyenlere fırsat vermesin..aminnnn

Herşeyin paraleli var falcının neden olmasın :KK53:
Malum yapıya destek veren pek çok kişide bağlantısı olduğu için twit atmıştı şöyle olcak, böyle olcak diye. Bu hatun da olayın bir köşesinden tutunmuş olabilir. Ülkede prim yapmaktan kolay ne var.

Bu konuyu ben bilmiştim diyen bana samimiyetsiz geliyor :süslü:

Sadece o degil birvok astrolog ona isaret eden seyklr yazmis 16 ekim koc burcunda tutulma ayin 22sine kadar kritik kimisi alisveris yamayin evde dinenin felan emis

Oha la adamlar binlerce askeri içeri tıktı darbe yapacak adam kalmış mı hala? Asker harici darbe yapan bir yetkili kurum var da haberimiz mi yok, yoksa devlet kendi kendine mi darbe yapacak?

İyiymiş bu aslında, bu astrologların paylaşımından siyaset yapabiliriz burada. Ünlü astrolog bilmem kim, Erdoğan başkan olacak dedi diye başlık açıp tartışabiliriz gibime geldi bi an. Boşluklardan istifade eden eski siyasetçiler... :KK53:

Aynı kadın 3 hafta önce dolar yükselecek, paranız varsa alın demişti... Bir acaba dedim işe güce daldım unuttum. Almak lazımmış.... Ama aşırı kibirli buluyorum o kadının hallerini....
bir konu ile ilgili 10 ihtimalin 10 unu da farklı tarihlerde paylaşırsınız. gerçekleşen olaya da hangisi yakınsa aha da ben bilmiştim bu da capsi veya tweeti dersiniz... Alın size çıkan kehanetler...
Bu dolar işi de çok kafamı kurcaladı gibi.... Düşme tarihini de bilirse yukarda yazdığımı geri alıcam...

Back
X