darbe

sakarkedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ocak 2009
Mesajlar
915
Emoji Skoru
8
Puanlar
158
Yer
Ankara
bugün havuzda özel bölgeme çok şiddetli bir darbe aldım acısı ciğerime kadar işledi korkusuda yüreğimi zıplattı resmen. doktora gitmem gerekli mi yoksa darbelerde beklemeli miyim. bekar olduğum için doktor bakmaz zaten ama acısı hala aklıma geldikçe korku sarıyo içimi. Allah korusun ilerde hastalık vs gibi bir durum ortaya çıkarmı acaba.

mafoldumben
 
çok şüpheleniyorsanız gidin doktora içiniz rahatlasın
 
nasıl bi darbe bu CADIARZU
 
havuzda nsl bi darbe alabilirsin onu anlamadım cnm:)ama kan gelmediyse sorun olmas:)
 
bekar olduğun için doktor niye bakmasın ya valla öylede güzel bakarlarki bekar genç dul kadın kız hiç farketmez onların işi o bölge zaten.
eğer huzursuz iseniz ve kanda geldiyse bi doktora görünün ama ben darbeyle kızlığın bozulacağını sanmam.
 
yok benim korkum kızlık zarının bozulması değil, ilk başta evet ondanda korktum ve lavaboya gidip baktım kan varmı diye ama yoktu. sonuçta hassas bi bölgeye darbe aldım. ilerde bi sorun cıkarırmı acaba diye tereddüt etmiştim. şuan anormal bir durum yok çok şükür ama korktum işte

teşekkür ederim cevaplarnz için
 
havuzda nasıl darbe aldığıma gelince botla kaydırakta kayarken oldu. aptal çocuğun biri biizim önümüze çıkıverdi aniden yüzüstü kayıyormuş oda , e botunda altı delik oluo poponu ordan uzatıosn. bizde hızlıca ilerliyoduk çocuk aniden cıktı önümüze ayağı bizim altımıza girdi cocukta botun altında kaldı.tabi darbesi bana geldi.
 
teşekkür ederim.kasık ağrım olmadı çok şükür ama malum sert çarptığı için acısını çektim yürürken hissettim.
 
Kasıklarında veya vajinanda bir agrı yanma vs gibi problem yoksa sorun yok canım içini rahat tut.
 
çok şükür ağrım olmadı :) sadece bacak arasında acı oldu bi kaç gün. hepinize ilginiz için çook teşekkür ederimm :)
 
Geç kalmışım bu topiğe.. Tam da cevap yazcaktım..

Neyse geçmiş olsun konu sahibi.
 
eger suan agrı sızın leken falan gelmedıyse korkulacak bi,şi yok canım
gecmıs olsun
 
`