Daraltma sonrası ilişki için ne kadar beklediniz?

Can3cana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
8
2
53
Slm kızlar,

vajinoplasti (boydan boya dikişli, lazersiz) ameliyatından sonra ilişkiniz nasıldı, anlatır mısınız? Ne kadar beklediniz, ilk ve sonraki ilişkiler esnasında ağrı sancı var mıydı? 4 hafta cinsel perhiz gerçekten yeterli mi? Aradaki fark nasıl? Lütfen bolca yazın.

Ben rahim sarkmasından dolayı 3,5 hafta önce ameliyat oldum. Bu ara vajina daraltması da yapıldı. Rahim bir tür file tipi madde ile yukarıya kaldırılıp asıldı, mesaneye de az biraz dikiş atıldı, vajina içten boydan boya dikişli ve dıştan da birkaç dikiş var. 2 parmak girecek kadar daralttığını söylüyor doktor hanım. Labioplasti, yani iç-dış dudaklarda birşey yapılmadı.

Anlatacaklarınızı heyecanla bekliyorum 💋

Selam canım genel olarak dört hafta diyorlar doktorlar ama ben dört haftada tastamam ilişkiye giren görmedim yani yazılanlardan kendimde altıncı haftadan sonra ilk birkaç kez acılı olmak kaydıyla birlikte olabildim fakat benim doktorum bir parmak girecek kadar yapmıştı iyi ki de o kadar daraltmış diyorum şu anda Zaten dört hafta bittiğinde denediğin de olmadığını göreceksin sana tavsiyem altıncı haftadan sonra denemen çünkü ben de dördüncü hafta deneme yaptığında eşimle ikimizin moralı sıfır oldu 🙄 ve eşimin psikolojisi bozuldu birdahaki Asla olamayacağını filan düşünmeyen başladı adam 😱 fakat 6. Haftadan sonra doktorumun verdiği jel ile birlikte olduk çok şükür eşim ve ben çok memnunuz şuandaki iyi ki yaptırmışım diyorum.ilk bi kaç demende kesinlikte jel kullanmanı öneririm bu arada et ete 4 5 Aydan kaynıyor benim Şu anda dört ay bitti gayet memnunum inşallah sende memnun kalırsın

Selam canım genel olarak dört hafta diyorlar doktorlar ama ben dört haftada tastamam ilişkiye giren görmedim yani yazılanlardan kendimde altıncı haftadan sonra ilk birkaç kez acılı olmak kaydıyla birlikte olabildim fakat benim doktorum bir parmak girecek kadar yapmıştı iyi ki de o kadar daraltmış diyorum şu anda Zaten dört hafta bittiğinde denediğin de olmadığını göreceksin sana tavsiyem altıncı haftadan sonra denemen çünkü ben de dördüncü hafta deneme yaptığında eşimle ikimizin moralı sıfır oldu 🙄 ve eşimin psikolojisi bozuldu birdahaki Asla olamayacağını filan düşünmeyen başladı adam 😱 fakat 6. Haftadan sonra doktorumun verdiği jel ile birlikte olduk çok şükür eşim ve ben çok memnunuz şuandaki iyi ki yaptırmışım diyorum.ilk bi kaç demende kesinlikte jel kullanmanı öneririm bu arada et ete 4 5 Aydan kaynıyor benim Şu anda dört ay bitti gayet memnunum inşallah sende memnun kalırsın

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım.

O değindiğin acı ne tür bir acıydı, yani vajinanın giriş kısmında daraltmak için dikilen yerin verdiği acı mı, vajinanın içinde oluşan bir acı mı? Çünkü benim şu an vajinanın girişindeki dikiş yeri çok hassas. Henüz ipler tam düşmedi de. İçi de acıyor, dün kontrol muayenem vardı, o içerisini görmek için altlı üstlü kullandığı L şeklindeki gereçler acı verdi.

Yoksa acaba 1 parmak genişliğinde, aşırı dar olmasından dolayı mı bu kadar acıyordu? Çünkü o çapta bir daraltma sonucunda aylar sonrası için bile acısız bir ilişki olabileceğini düşünemiyorum. Senin problemsiz olmasından dolayı sevindim.

Jelden dün doktoruma yazdırdım. İnşallah kullanacağım. 5-6 haftalık olunca yavaştan yavaştan denemeyi düşünüyorum. Sonucu çok merak ediyorum :)

Slm kızlar,

vajinoplasti (boydan boya dikişli, lazersiz) ameliyatından sonra ilişkiniz nasıldı, anlatır mısınız? Ne kadar beklediniz, ilk ve sonraki ilişkiler esnasında ağrı sancı var mıydı? 4 hafta cinsel perhiz gerçekten yeterli mi? Aradaki fark nasıl? Lütfen bolca yazın.

Ben rahim sarkmasından dolayı 3,5 hafta önce ameliyat oldum. Bu ara vajina daraltması da yapıldı. Rahim bir tür file tipi madde ile yukarıya kaldırılıp asıldı, mesaneye de az biraz dikiş atıldı, vajina içten boydan boya dikişli ve dıştan da birkaç dikiş var. 2 parmak girecek kadar daralttığını söylüyor doktor hanım. Labioplasti, yani iç-dış dudaklarda birşey yapılmadı.

Bu ameliyatı bende olmak istiyorum iyileşme döneminde cok sıkıntı oldumu?ne kadara yaptırdınız?gecmiş olsun bu arada

Teşekkür ederim canım. Ben yurtdışında ameliyat oldum ve bende rahim sarkması ve mesanede de bir sıkıntı olmasından dolayı masrafları sigorta karşıladı. İlk gün en çok içerideki gazlı bez tamponu sıkıntı verdi. Ağrı değil ama sanki kalçanın üzerinde 48 saat hareketsiz uyumuşum da onun verdiği eziyet gibi birşey. Sonra da idrar kesesine taktıkları sonda rahatsız ediciydi. 2-3 hafta kadar oturup kalkarken dikkatli oldum. Ağrılar 1-2 günde geçti, zaten ağrı kesici alınca gayet rahat atlatılıyor. Şu an 5. hafta içerisindeyim ve dış dikişlerin tamamı düştü, kendimi çok rahat hissediyorum. Gerisin geriye baktığımda ağır bir ameliyat ve süreç değildi diyebilirim. Korkulacak birşey yok. Doktorum en az 6 hafta cinsel perhiz önerdi. 8 hafta daha iyi dedi. Sonucunu bilmiyorum henüz.

[/QUOTE

ne güzel yazmışsın nisalo👏nerde oldunuz ne kadara?

teşekkür ederim canım ☺️ Tuğrul abacıoğluna oldum amliyattan sonra da çok ilgiliydi kendisi ben memnın kaldım eğer böyle bir istediğiniz varsa gidip estetik muayenesi olabilirdiniz eğer gerçten gerek varsa yapalım der.ben labioplasty vajinaplasty perine düeltme ve lazerle beyaztma toplam 5.500₺ oldum fiyat olarak da bana çok uygun geldi kendi ama parayla mahfolan birsürü insanın hikasini okudum burada.

ben olalı 8 hafta oldu. cinsel bi olay denemedim . belki acımaz ama tırsıyorum
Canım, ne yaptınız? Deneyimin oldu mu bu ara? 8 hafta sonra pek acıyacagını sanmıyorum artık. 40 günlükken deneyip, fazla acı çekmeyenler var. İlk ilişkide acısa da, o da dayanılmaz bir acı değil, ikinci daha az acır, sonrakilerde belki de hiç acı hissetmezsin. 8 haftadan sonra belki de tamamen acısız olacaktır.

Slm kızlar,

Doktorunuz kimdi acaba ve hangi ilde mümkünse fiyatta belirtebilirmisinz ameliyattan sonraki ilişki deneyiminizi de paylaşırmısınız cinsel perhiziniz bittiyse

Canım doktorun kimdi hangi şehirde ve fiyat bilgisi verebilirmisin?

Merhaba siz nerede kime yaptırdınız ve kaça yaptırdınız acaba

Merhaba bende vajinaplasti ameliyatı labioplasti ameliyatı ve idrar torbası ameliyatı oldum da sizin yazınıza denk geldim. İlişkiye ne zaman girdiniz deneyimlerinizi anlatır mısınız? Kayganlastirici kullanmak mantıklı mı veya emla krem kullananlar varmış sizde öyle birşey kullandınız mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba bende vajinaplasti ameliyatı labioplasti ameliyatı ve idrar torbası ameliyatı oldum da sizin yazınıza denk geldim. İlişkiye ne zaman girdiniz deneyimlerinizi anlatır mısınız? Kayganlastirici kullanmak mantıklı mı veya emla krem kullananlar varmış sizde öyle birşey kullandınız mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar bende okucam idrar torbamda sarkma var ameliyatiniz nasil oldunuz acaba idrar torbaniz cokmu sarkikti donus yaparsanz cok mutlu olurum 🙏

X