dantella pike takımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi necef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

necef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
7
0
36
İstanbul
$445656_MGZ00111501.jpg arkadaşlar ben çeyizime yatak örtüsü yerine dantela pike takımı almak istiyorum bu marka hakkında bilgisi olan var mı ve resimdeki takım sizce nasıl ? Resim ekte arkadaşlar yorumunuzu rica ediyr-orum

Son düzenleme:
ne kadar bu? bir de pikesinin boyutları önemli.yatak örtüsü gibi yere kadar uzanacak mı?resme aldanma boyutu önemli canım!ama görüntüsü hoşmuş canım.pike takımı için bir de gelin home'a bakmanı öneririm.

Fiyatı 110 tl kızlar. ölçüler ise 240x250 sanırsam yatak örtülerinin bazılarıda bu kadar ölçüde oluyor. Gelin home baktım gerçekten çok sık şeyler var ama çok pahalı ya :( özelikle gelin home de setler var çok şık.....

Eki Görüntüle 123375 arkadaşlar ben çeyizime yatak örtüsü yerine dantela pike takımı almak istiyorum bu marka hakkında bilgisi olan var mı ve resimdeki takım sizce nasıl ? Resim ekte arkadaşlar yorumunuzu rica ediyr-orum

canım bu modelin aynısını nişanlımın ablası yani görümcem bana almış englısh home dan almış bende gidip yedek iki yastık kılıfı aldım vardı içinde ama ayrı yastık kılıfı satılıyordu ben yedek olarak aldım ve cok güzel deseni tavsiye ederim....

bu la dantella ürünleri çok kalitelidir cnm
bende aldım çok güzell. tavsiye ederim
pikesini almadım gerçi ben saten nevresimini aldım
pikesi içinde gayet uygun fiyat vermişler

Kızlar ben yatak örtüsü aldım ama yorumlar için sagolun. bütçede yer açabilirsem bir pike takımıda almak istiyorum ama bakem artık :(

Back