• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Dantelden Nişan Bohçası Yapan Var mı ??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

LoNeLy_1402

Benim için hava hoş..
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
107
9
296
34
Merhaba öncelikle.. Arkadaşlar nişan için dantelden bohça yapan var mı acaba ?. Varsa Resimli paylaşabilir miyiz.. Bende başlamak istiyorum ufaktan böyle şeylere :) Örnek arıyorum:: yerimseniben zemuszemus

ben yaptım canım bayağıda büyük yaptım ama hiçç gerek yok be güzelim bence hiç uğraşma şimdi makina örtüsü olarak kullanıyorum

Ne bileyim ayrı bi güzelliği var sanki öylede. Vergilik derler diğer yapılanlara, onlara zaten hazırdan konuluyor da nişan bohçasıda ayrı olsun diye düşündüydüm :kedi:

Merhaba öncelikle.. Arkadaşlar nişan için dantelden bohça yapan var mı acaba ?. Varsa Resimli paylaşabilir miyiz.. Bende başlamak istiyorum ufaktan böyle şeylere :) Örnek arıyorum:: yerimseniben zemuszemus

Benim annem sağolsun söz ve nişan bohçası +nişanda damat seccadesini+havluları bile tam takım dantel kaydirigubbakcemile3 nişan bohçası resimlerimde görünmesi lazım bakarsan hihoyyyt

merhaba canım benm de annem havlu bohça takımı yaptı çok büyük yapmadı ama içine çok bişey sığmaz sanırım

Back