Dantelden lamba

cillibom

DEMİR 19/11/2014
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.381
995
448
Aslında hiç yapmam böyle şeyler ama görünce çok beğendim belki sizden yapmak isteyen çıkar diye eklemek istedim :)
$dantel.webp
Küre şeklinde ördüğünüz danteli kolalayıp bir balon yardımı ile kurutun. Balonu çıkardıktan sonra içerisine ampülü yerleştirin. Bu aşamada bir elektrikçiden de yardım alabilirsiniz. İşte size lambanız hazır. Güle güle kullanın

Aslında hiç yapmam böyle şeyler ama görünce çok beğendim belki sizden yapmak isteyen çıkar diye eklemek istedim :)
Eki Görüntüle 383455
Küre şeklinde ördüğünüz danteli kolalayıp bir balon yardımı ile kurutun. Balonu çıkardıktan sonra içerisine ampülü yerleştirin. Bu aşamada bir elektrikçiden de yardım alabilirsiniz. İşte size lambanız hazır. Güle güle kullanın

ay çok hoş çok beğendim yapılabilir aslında o dantele sürdüğü nde acaba?

ay çok hoş çok beğendim yapılabilir aslında o dantele sürdüğü nde acaba?

burda birisi iple yapmış buna benzer bir lamba. sanırım zamk gibi bir şey (umarım cok sallamamışımdır).. ama ipten lamba yapımı die aaryınca çıkar sanırım.
hemen baktım, tutkalmış..

beyaz tutkal aynı işi görüyo ben iple yapılandan beyaz tutkalı sulandırıp yapmıştım sonradan rengi şeffaflaşıyo...ama kola fikri de güzel eskiden annem dantelden minik şapkalar yapar kolalardı tatlı şerbeti gibi ama biraz daha şekerlice yapılıyo ve işine batıl-rılıyo ya da üzerine sürülüyo ..

Bu da çok iyi bir fikir ama bence tutkalla daha sağlam olur.Birde çok çabuk kirlenmez mi?:34:

öncelikle çok güzel olmuş güle güle kullan kafama bir soru takıldı balonu enson içinden nasıl bozulmadan alınıyor bide ampulu nasıl koyacağız ip yardımıylamı ağzı açıkmı duruyor

Back
X