Takipteyim konunu benim de ağustosta düğünüm olacak insallah, daha hic arastırmadımMerhaba kızlar önerileriniz ihtiyacım var yardimci olursaniz sevinirim. Allahın izniyle Temmuzda düğünüm var saçma diceksiniz ama bn şimdiden taktım yok dans müziği, yok giriş muzigi bide üstüne pasta muzigi :)) herkesin begenecegi kulağa hoş gelcek ve en önemlisi anlamlı dans muzigi... kızlar bana ne önerirsiniz
Hayırlı olsun Rabbim utandrmasin :))Takipteyim konunu benim de ağustosta düğünüm olacak insallah, daha hic arastırmadım
Amin canım senin de hayırlı olsun.Hayırlı olsun Rabbim utandrmasin :))
AMİİİİ canım :)Amin canım senin de hayırlı olsun.
Merhaba kızlar önerilerinize ihtiyacım var yardimci olursaniz sevinirim. Allahın izniyle Temmuzda düğünüm var erken diceksiniz ama bn şimdiden taktım yok dans müziği, yok giriş muzigi bide üstüne pasta muzigi :)) herkesin begenecegi kulağa hoş gelcek ve en önemlisi anlamlı dans muzigi... kızlar bana ne önerirsiniz
Tsk edrim cnm seninde hayırlı olsn :) önerin icn çok saglCanım öncelikle hayırlı olsun
Benimde düğünüm Temmuz'da :)
Aynen müzik seçimi çok zor cidden ama ben dans müziğimi 3-4 ay öncesinde secmiştim ve kararım asla değişmedi
Zerrin özer- Herşey seninle güzel
Çok dokunaklı bir şakı, bir bak istersen
Canim cok tsk ederim ama onerdigin şarkıyı nisanimda çaldıkDans müziği Mustafa Ceceli - gül rengi şarkısı çok harika evet belki herkes bu şarkıyı çalar oldu ama olsun bence tam yerinde bir şarkı
Merhaba kızlar önerilerinize ihtiyacım var yardimci olursaniz sevinirim. Allahın izniyle Temmuzda düğünüm var erken diceksiniz ama bn şimdiden taktım yok dans müziği, yok giriş muzigi bide üstüne pasta muzigi :)) herkesin begenecegi kulağa hoş gelcek ve en önemlisi anlamlı dans muzigi... kızlar bana ne önerirsiniz
Ta mavra matia soubende nişanımda da ziynet sali-taa uzak yollardan (yunanca-turkçe versiyonu) seçmiştim gözlerini kapat ve dinle belki benimle aynı şeyi hissedersin.birde yaşar-gel benimle güzell...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?