Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 1 ay sonra nişanım olacak ben kendi aramızda sade birşey istemiştim fakat karşı taraf abartılı bişey olsun istiyor düğün salonu bakmaya gideceğiz sizce dans şarkım ne olmalı?(Türkçe)lütfen yardım ediniz
SÖZLERİ KADAR MÜZİĞİDE GÜZEL OLMALIopuyorumnanaktan
bende seninle aynı durumdayım düğün için düşünmüştüm ama nişan için okadar ilgilenmemiştim...benim biraz türkü tadında olcak müziğim "grup mecaz- can yarim" herkes olurmu öle şey dio ama olur olur güsel olur :teytey:
canım konun yanlış yerde evlilik hazırlığı bölümünden dans müziği kısmına bakarsan orsan pek çok fikir elde edebilirsin.. amaa benim ana önerim NaLan => Söz VerdiK :)
benim giris/dans müzigi Sinan özen-seni cok ama cok seviyorum olucak... melodisi müzigi harika... hem giris yaparsin hemde hemen dansa baslarsin, dinleyn :)