• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dans Müziği Olurmuuu ?

hosgeldın muzıgı benım aılemı huzunlendırebılır bızım ıcın manası cok derın
suanda dınlıyorum beynım sulandı ama soner arıca denız gozlum olmazmı benım nısanlım sarısın mavı gozlu
fernah gocer cennet klasıklestı
bılmıyorumkı sımdı
yabancıların kalıtesı daha guzel elbette ama dınleyen herkezınde ıcıne ıslesın ıstıyorum

tatlım günaydın selami şahin burcu güneş düetine ne dersin

[video=youtube;esr-IJVezhM]http://www.youtube.com/watch?v=esr-IJVezhM[/video]

tatlım günaydın selami şahin burcu güneş düetine ne dersin

[video=youtube;esr-IJVezhM]http://www.youtube.com/watch?v=esr-IJVezhM[/video]

aslında bunu bılıyordum ama dusunmemıstım bunuda bır dınlıyeyım angel gunduz dınlıyemıyorum ıste
aksam evde dınlıyecegımmm

canımmmmm benımde 4.eylülde nişanım var.yarından sonrakı gunün 2 sonraki günü.ben 2 parça düşünüyorum Zuhal OLCAY-Pervane yada Bora ÖZTOPRAK- Seni Seviyorum...:1::42:

canımmmmm benımde 4.eylülde nişanım var.yarından sonrakı gunün 2 sonraki günü.ben 2 parça düşünüyorum Zuhal OLCAY-Pervane yada Bora ÖZTOPRAK- Seni Seviyorum...:1::42:

pervaneyı ben hıc sevemedım cok ısrar ettıler
bora öztoprakıda dınlemeıdm henuz
hayırlısı olsun

mithat körler beni sensiz bırakma bizm dans müziğimiz buydu çok zor karar vereblmiştim bende.. ama dogru seçm yptıgıma emn oldum o an salonda dans ederken

bide seninle bir gece yaşasam yeter diye bi şarkı var onuda düşünebilrsin..

kızlar hala dusuncem aynı rafet omurumun sahıbı
pasta , murat evgın ben evlenıyorum veyahut demet akalın askın acamadıgı kapı
barkovızon toygar ısıklı sen esıttır benn

danss sarkısı dahamı romantık olsa acabaa dıye dusunmuyorda degılım hanı

mustafa ceceli sevgilim olacagına dugun salonundakı karısıklıktan oturu mustafa cecelı es calmıslar bızımde bundan 2 ay sonra haberımız oldu :)

bende düşünüyorum dans sarkısı suanda 2 tane arasında kararsız kaldım 1.seni çok ama çok seviyorum sinan özen diğeri de Sen beni çok seviyorsun - YouTube
pasta şarkısı henüz yok ama ben kenan doğulu gelinim düşünüyorum..

Son düzenleme:
Back