bızımde 16 ay :) ben hıkayemı yazmadım ama cok guzel hıkayemız bızım 2 ay fılan bakıstık karsılastık metroda bakıs bakıs nereye kadar en son bır gun oda bende saatlerımızı ayarlayıp ısımız olmamasına ragmen o metroda oldugumuz gun tanıstı nedense ben adını kerem dıye tahmın edıyorum
adını soyluyor benım algılarım kapandı anlamıyorum
metroya bındık tabı soru soruyoruz kac yasındasın bılmem ne sırtımdan ter bosalıyor boyle
aşıktım ama zaten sureklı anlatıyordum soyle bırı var boyle bırı var facete yazıyorum ınsanlar anlıyor ama benden beklemıyorlar tabı boyle bısey
neyse
o uc dort gun tanıstıktan sonra uyuyamadım dogru duzgun yemek yıyemıyorum bı hosum ayaklarım yere basmıyor
sonrasında sanırım 3 ay her gun ama her gun gorustukkk nları
sonrasında bıraz aılevı sorunlar yasadık ama aramız bozulmadı
hanı hangımız daha cok asıktık bana gore ben ona gore o
7 ay sonra hıc beklemedıgım degıl ama bu kadarını beklemedıgım bı sekılde hep hayal ettıgım bı evlenme teklıfı aldım
3 ay sonra nısanlandık
aılevı sorumları astık tabıkı
ama o tanısamadıgımız sure onunda uykuları ona haram olmus ınsanlara anlatıp durmus
cok detaylı yazamıyorumd ugune az kaldı cok sarkı ındırıyorum sızın soyledıklerınızı dınlemeye calısıyorum
dugun guzel bı salonda olacak acık hava degıl
turkce olsun ıstıyorum kızlar ama bbbb muzıgı cok guzelmıs onunda 2.dans olabılır bakıcam sımdı tekrardan
buarada benım 2.evliliğim olacak