• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dans Müziği Olurmuuu ?

Onu konu sahibine sormuştum ben. :1:

bızımde 16 ay :) ben hıkayemı yazmadım ama cok guzel hıkayemız bızım 2 ay fılan bakıstık karsılastık metroda bakıs bakıs nereye kadar en son bır gun oda bende saatlerımızı ayarlayıp ısımız olmamasına ragmen o metroda oldugumuz gun tanıstı nedense ben adını kerem dıye tahmın edıyorum :D adını soyluyor benım algılarım kapandı anlamıyorum
metroya bındık tabı soru soruyoruz kac yasındasın bılmem ne sırtımdan ter bosalıyor boyle
aşıktım ama zaten sureklı anlatıyordum soyle bırı var boyle bırı var facete yazıyorum ınsanlar anlıyor ama benden beklemıyorlar tabı boyle bısey :D neyse
o uc dort gun tanıstıktan sonra uyuyamadım dogru duzgun yemek yıyemıyorum bı hosum ayaklarım yere basmıyor

sonrasında sanırım 3 ay her gun ama her gun gorustukkk nları
sonrasında bıraz aılevı sorunlar yasadık ama aramız bozulmadı
hanı hangımız daha cok asıktık bana gore ben ona gore o

7 ay sonra hıc beklemedıgım degıl ama bu kadarını beklemedıgım bı sekılde hep hayal ettıgım bı evlenme teklıfı aldım
3 ay sonra nısanlandık
aılevı sorumları astık tabıkı
ama o tanısamadıgımız sure onunda uykuları ona haram olmus ınsanlara anlatıp durmus
cok detaylı yazamıyorumd ugune az kaldı cok sarkı ındırıyorum sızın soyledıklerınızı dınlemeye calısıyorum
dugun guzel bı salonda olacak acık hava degıl
turkce olsun ıstıyorum kızlar ama bbbb muzıgı cok guzelmıs onunda 2.dans olabılır bakıcam sımdı tekrardan
buarada benım 2.evliliğim olacak

Türkçe olarak şu aralar Teoman'dan gidiyorum. Dans müziği olur mu bir fikrim yok ama istersen bir dinle.:40:
https://www.youtube.com/watch?v=WY0XOFxZg90&feature=player_embedded#at=19
Yalın'dan.
Yalın - Meleklerin Sözü Var - YouTube
Emre Aydın.
Emre Aydın - Kimse Olmadı Senin Gibi (Kağıt Evler - 2010) - YouTube

Eğer yabancı müzik istersen tekrar atayım bir dinle.
Mariah Carey - My All - YouTube
Lake of Tears - To Blossom Blue - YouTube
Evanescence - My Immortal - YouTube
Sweet November - Only Time - YouTube
yabancılar guzel ama bana turkce lazımm bbbb dedıgınız muzıgı begendım 2.dans bu olmalı kesınlıkle ama ılk uc sarkı dans sarkısı olurmu acaba kızlar? yalının sarkılarıda guzeldır aslındaa

nalanın söz verdik diye bir şarkısı var. pek bilmezdim ben de ama bi düğünde bu şarkıyla dans etmişleri. ne bileyim güzel oldu gibi geldi bana. bi dinle istersen aklında bulunsun :31:
az once dınlemıstım bunu nalanın sesındenmıydı denız sekımı emın olamadım dınledıgım volum pek ıyı degıldı
Lifehouse - Everything miş. Sözlerden buldum. Lifehouse şarkıları güzeldir zaten.
Tam da ihtiyacım vardı böyle bi şarkıya.

bbbb yanııı dımııı

bızımde 16 ay :) ben hıkayemı yazmadım ama cok guzel hıkayemız bızım 2 ay fılan bakıstık karsılastık metroda bakıs bakıs nereye kadar en son bır gun oda bende saatlerımızı ayarlayıp ısımız olmamasına ragmen o metroda oldugumuz gun tanıstı nedense ben adını kerem dıye tahmın edıyorum :D adını soyluyor benım algılarım kapandı anlamıyorum
metroya bındık tabı soru soruyoruz kac yasındasın bılmem ne sırtımdan ter bosalıyor boyle
aşıktım ama zaten sureklı anlatıyordum soyle bırı var boyle bırı var facete yazıyorum ınsanlar anlıyor ama benden beklemıyorlar tabı boyle bısey :D neyse
o uc dort gun tanıstıktan sonra uyuyamadım dogru duzgun yemek yıyemıyorum bı hosum ayaklarım yere basmıyor

sonrasında sanırım 3 ay her gun ama her gun gorustukkk nları
sonrasında bıraz aılevı sorunlar yasadık ama aramız bozulmadı
hanı hangımız daha cok asıktık bana gore ben ona gore o

7 ay sonra hıc beklemedıgım degıl ama bu kadarını beklemedıgım bı sekılde hep hayal ettıgım bı evlenme teklıfı aldım
3 ay sonra nısanlandık
aılevı sorumları astık tabıkı
ama o tanısamadıgımız sure onunda uykuları ona haram olmus ınsanlara anlatıp durmus
cok detaylı yazamıyorumd ugune az kaldı cok sarkı ındırıyorum sızın soyledıklerınızı dınlemeye calısıyorum
dugun guzel bı salonda olacak acık hava degıl
turkce olsun ıstıyorum kızlar ama bbbb muzıgı cok guzelmıs onunda 2.dans olabılır bakıcam sımdı tekrardan
buarada benım 2.evliliğim olacak

Oooofffooffff... :)))) Maşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bayıldım yaa. Hatta gözlerim doldu şimdi. :))

İnanılmaz detaylar varmış gerçekten de. :53:

Hislerin çok güçlü anlaşılan. Benim de kuzenim 4 ay bakışmıştı kocasıyla. Yeni evlendiler onlar.
Mutluluktan ölecek kız. :):nazar:
O da hep bana anlatırdı, şöyle biri var hep bakıyor ama ne olacak bu işin sonu bilmiyorum falan diye. :D

Galiba mutluluklar paylaştıkça çoğalıyor. Siz de duygularınızı başka insanlarla paylaşmışsınız ve mutlu sona gelmişsiniz.:nazar:

Hayal ettiğin bir evlenme teklifi alman da düşünce gücünün boyutunu gösteriyor. Zihninde kurup inanınca gerçeğe dönüyor. :)

Hep çok mutlu olursunuz umarım. :31:

Oooofffooffff... :)))) Maşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bayıldım yaa. Hatta gözlerim doldu şimdi. :))

İnanılmaz detaylar varmış gerçekten de. :53:

Hislerin çok güçlü anlaşılan. Benim de kuzenim 4 ay bakışmıştı kocasıyla. Yeni evlendiler onlar.
Mutluluktan ölecek kız. :):nazar:
O da hep bana anlatırdı, şöyle biri var hep bakıyor ama ne olacak bu işin sonu bilmiyorum falan diye. :D

Galiba mutluluklar paylaştıkça çoğalıyor. Siz de duygularınızı başka insanlarla paylaşmışsınız ve mutlu sona gelmişsiniz.:nazar:

Hayal ettiğin bir evlenme teklifi alman da düşünce gücünün boyutunu gösteriyor. Zihninde kurup inanınca gerçeğe dönüyor. :)

Hep çok mutlu olursunuz umarım. :31:
evet o zaman cok yakın bı arkadasım vardı malesef arkadaslıgımız devam etmıyordu
ona gore ben burnum yere dusse egılıp almam ama oyle bırı degılım aslında hep hıssedıyodum bak olacak dıyodum
her gun ıtıraf.comu takıp ettım yazar dıye
kac kere numaramı yazıp atmayı dusundum onune yapamadım
o gun eger o gelmeseydı atıcaktım yemın ederım yazılıydı
cok ıyı anlatamadım
ama cok guzel bızım hıkayemız onunda hayatında hıc cıddı bırı olmamıs sevmemıs etkılenmemıs oylesıne takılmıs evlenmem dıyormus oda olesıye havalı
bılmıyorum ya gozlerının ıcıne baktıgımda oleyım ıstıyorum
o kadar cok ıstedım kı oldu
Allaha cok sukur
Cok sukur ınsallah cok mutlu olucaz

evet o zaman cok yakın bı arkadasım vardı malesef arkadaslıgımız devam etmıyordu
ona gore ben burnum yere dusse egılıp almam ama oyle bırı degılım aslında hep hıssedıyodum bak olacak dıyodum
her gun ıtıraf.comu takıp ettım yazar dıye
kac kere numaramı yazıp atmayı dusundum onune yapamadım
o gun eger o gelmeseydı atıcaktım yemın ederım yazılıydı
cok ıyı anlatamadım
ama cok guzel bızım hıkayemız onunda hayatında hıc cıddı bırı olmamıs sevmemıs etkılenmemıs oylesıne takılmıs evlenmem dıyormus oda olesıye havalı
bılmıyorum ya gozlerının ıcıne baktıgımda oleyım ıstıyorum
o kadar cok ıstedım kı oldu
Allaha cok sukur
Cok sukur ınsallah cok mutlu olucaz

Ben anladığımı anladım. İçime umut doldurdun resmen yazdıklarınla.
Çünkü ben de şu anda birinden çok etkilenmiş durumdayım, uyuyamıyorum doğru dürüst malesef.
Hiç böyle olmamıştım.
Ben de beklemezdim kendimden. Umarım ben de böyle bir mutluluğa kavuşurum sizin gibi. :31:
O yüzden çok etkilendim yazdıklarından yani. Ben de ayı tarz şeyleri yaşadığım için. :))

Sen sadece karşına gerçekten sevebileceğin bir insanın çıkmasını beklemişsin.
Yoksa burnun yere düşse eğilip almayan bi tip olabilirsin genelde.
Ama o adamı buldun mu bambaşka olabiliyorsun.

Sen böyle mükemmel bir enerjiyle hep mutlu olacaksın zaten. Eminim buna. :31:

Çok güzelmiş ya. Sıradan değil en azından.
Genelde arkadaş yoluyla tanışma olur ya. Basit ve sıradan. Sizinki çok güzel. Maşallah.:nazar:
Benim yakınlarımın başına hiç böyle olaylar gelmedi ya. Bakışıyorlar. Hoşlantı derecesine gelebiliyor. Tık yok. I-ıı.

Genelde arkadaş yoluyla tanışma olur ya. Basit ve sıradan. Sizinki çok güzel. Maşallah.:nazar:
Benim yakınlarımın başına hiç böyle olaylar gelmedi ya. Bakışıyorlar. Hoşlantı derecesine gelebiliyor. Tık yok. I-ıı.

Tık olması için adım atmak lazım. Öyle bak bak nereye kadar..

Doğru ama kızlar ilk adımı erkeklerden bekliyor hep. Bizimkiler çekingen. Atılgan değil.:27:

Kızlar yeşil ışık yakmazsa olmaz bu işler. :19:
Erkeğe cesaret verecekler.
Gelirse gelir gelmezse gelmez.:51:
Güven duymaları lazım kendilerine bunu yapabilmeleri için tabi ki. :27:
En uçuk kaçık, utanmaz erkekler bile kız bir belirti göstermezse bir şey yapmıyorlar. :31:

Kızlar yeşil ışık yakmazsa olmaz bu işler. :19:
Erkeğe cesaret verecekler.
Gelirse gelir gelmezse gelmez.:51:
Güven duymaları lazım kendilerine bunu yapabilmeleri için tabi ki. :27:
En uçuk kaçık, utanmaz erkekler bile kız bir belirti göstermezse bir şey yapmıyorlar. :31:

Doğru söylüyorsun. Ama öyle kızlar var ki bakışıyorlar ediyorlar gülüşüyorlar falan. Erkeği boş çeviriyorlar. Gördüm öyle çok.:1:

Ben anladığımı anladım. İçime umut doldurdun resmen yazdıklarınla.
Çünkü ben de şu anda birinden çok etkilenmiş durumdayım, uyuyamıyorum doğru dürüst malesef.
Hiç böyle olmamıştım.
Ben de beklemezdim kendimden. Umarım ben de böyle bir mutluluğa kavuşurum sizin gibi. :31:
O yüzden çok etkilendim yazdıklarından yani. Ben de ayı tarz şeyleri yaşadığım için. :))

Sen sadece karşına gerçekten sevebileceğin bir insanın çıkmasını beklemişsin.
Yoksa burnun yere düşse eğilip almayan bi tip olabilirsin genelde.
Ama o adamı buldun mu bambaşka olabiliyorsun.

Sen böyle mükemmel bir enerjiyle hep mutlu olacaksın zaten. Eminim buna. :31:
İnşallahh tatlım bırbırımıze baktıkca tanısamadıgımız o donemı hatırlıyoruz bazen olur ya toplu tasımada uzak dusuyoruz bırbırımıze
aklıma ılk gelen tabıkı o karsılasmalarımız bılmıyorum Tesaduf dıyoruz sadece yoksa tanısmamız hıc mumkun degıldı

Insallah sızın hıkayenızde cok guzel devam eder neye ınanırsan onu yasarsın dıyorum

Cok tesekkur ederım jennyy bende artık sıradan bısey ıstemıyordum cok guzel seyler hayal etmıstım ve oldu
sımdı alıstım bu duyguya ama ılk zamanlar o ılk 3-5 ay cok degısık bısey gelıyordu cunku hıc tanımadıgın bırı bır nevı rısk

Back