• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dans Müziği Olurmuuu ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlarr merhabaa
Nişanlım nıkahlı esım ama olsun
cok asık olarak evlenıyoruz
cok guzel bı hıkayemız var tesadufler sonucu tanıstık vs vs
toygar ısıklı sen esıttır ben olabılırmı ıkımızınde bırbırımızden habersız facebook sayfamızda tanısmadan evvel defalarca paylasmıs oldugumuz bır muzık dans edılırmı? dans sarkısı olurmu ?

bence dans müziği etkileyici ve büyüleyici böyle tüyleri diken diken eden bir müziğe sahip olmalı nacizane bir bekar olarak görüşüm:17:

yanii ? nasıl mesela bı cok sarkı dınbledım hıc bırı bu dıyemedım yabancı ıstemıyorum anlamlı olamlı
okyanusları gecıp evlenıyoruz biz manası guzel olmalı
sezen aksu hosgeldın
veya sen esııt ben suan dınlemekten keyıf alabıldıklerım
yesılcam tarzında sevmıyorum tarzım degıl

yanii ? nasıl mesela bı cok sarkı dınbledım hıc bırı bu dıyemedım yabancı ıstemıyorum anlamlı olamlı
okyanusları gecıp evlenıyoruz biz manası guzel olmalı
sezen aksu hosgeldın
veya sen esııt ben suan dınlemekten keyıf alabıldıklerım
yesılcam tarzında sevmıyorum tarzım degıl

sende haklısında işte türkçede de öyle çok güzel bi şarkı bilmiyorum belkide ilgimi çekmediği için kulak vermemiş olabilirim:) ama genel baktığında yabancı şarkılarda müzik kalitesi çok daha üst seviyede oluyor ondan dedim:) sezen aksu bnce toygara göre daha hoş bence:)

hosgeldın muzıgı benım aılemı huzunlendırebılır bızım ıcın manası cok derın
suanda dınlıyorum beynım sulandı ama soner arıca denız gozlum olmazmı benım nısanlım sarısın mavı gozlu
fernah gocer cennet klasıklestı
bılmıyorumkı sımdı
yabancıların kalıtesı daha guzel elbette ama dınleyen herkezınde ıcıne ıslesın ıstıyorum

:) of ne kafa karıstırıcı rafet omrumun sahıbı
soner arıca denız gozlum
hmmm

Youtube'a bbbb yaz. Çıkan ilk şeyi aç dinle. Bizimki o olucak.:ssz:

beğendim ağlıyacaktım kapattım:ssz: ya bir de joe cocker ın unforgiven diye bir şarkısı var müziği beni çok etkiliyor:) dinleyin bakalm:)

soner arıcanın şarkısnı bilmiyorum canım ama diğerleri iyi gibi ya ben toygara biraz uyuz oluyorum da:D ama sizin için anlamı varmış o olsun yani:)

Joe Cocker açtım dinliyorum. :ssz:
Bence türkçe olmasın. Farklı olsun. Ama sen nasıl istiyorsan öyle yap.:34:

nalanın söz verdik diye bir şarkısı var. pek bilmezdim ben de ama bi düğünde bu şarkıyla dans etmişleri. ne bileyim güzel oldu gibi geldi bana. bi dinle istersen aklında bulunsun :31:

Lifehouse - Everything miş. Sözlerden buldum. Lifehouse şarkıları güzeldir zaten.
Tam da ihtiyacım vardı böyle bi şarkıya.

Son düzenleme:
Kızlarr merhabaa
Nişanlım nıkahlı esım ama olsun
cok asık olarak evlenıyoruz
cok guzel bı hıkayemız var tesadufler sonucu tanıstık vs vs
toygar ısıklı sen esıttır ben olabılırmı ıkımızınde bırbırımızden habersız facebook sayfamızda tanısmadan evvel defalarca paylasmıs oldugumuz bır muzık dans edılırmı? dans sarkısı olurmu ?

Hikayenizi merak ettim. Yazdın mı sitenin gerçek aşk hikayeleri bölümüne ? Varsa okumak istiyorum. :31:

Hikayenizi merak ettim. Yazdın mı sitenin gerçek aşk hikayeleri bölümüne ? Varsa okumak istiyorum. :31:

I-ıı hiç yazmadım. Belki daha sonra yazarım. Daha çok yeni gibi. Çokta zaman geçmiş gibi bilemedim. Karışık. Aslında karışıkta değil. 14 ay olacak birkaç gün sonra işte. Amaan. :1:

Back