Hadi hayırlısı bakalım iş hayatına atılınca, temizliğe fazla vaktin kalmaz bence
Tabi evde oldukça, yemek denemelerim, tatlı çalışmalarım, evin temziliği felan derken gün geçer. Birde yeni mobilyalar, eşyalar, insan pek hevesli temizler sanki evi
Bende öyle düşünüyorum
Bikaç gün memlekete gittik geldik. aklım eşyalarımdaydı. HEryer toz olmuştur pislenmiştir diyorum.
Kendi evin kendi eşyalarını temizlemek ayrı bi zevk hiç yorulmuyorum inanki.
Siz aldınızmı eşya falan?
Bursa da mı oturcaksınız:82:
Bende öyle düşünüyorum
Bikaç gün memlekete gittik geldik. aklım eşyalarımdaydı. HEryer toz olmuştur pislenmiştir diyorum.
Kendi evin kendi eşyalarını temizlemek ayrı bi zevk hiç yorulmuyorum inanki.
Siz aldınızmı eşya falan?
Bursa da mı oturcaksınız:82:
Bursada oturacağız canım, müstakbel eşim oralı, orda yaşıyor. Eşya bakmaya haftaya cuma günü gideceğiz. Yani işimden ayrılıp, Bursaya gideceğiz annemle. Orada bir kaç gün kalıp, mobilya, halı, perde vs..seçip evimi yerleştireceğiz. Oturacağımız evimiz boş şuanda, temizleyip eşyaları yerleştiririz işte. Yemek oda takımımı beyaz mobilyada düşünüyorum, seninkiler nasıl canım
Bursada oturacağız canım, müstakbel eşim oralı, orda yaşıyor. Eşya bakmaya haftaya cuma günü gideceğiz. Yani işimden ayrılıp, Bursaya gideceğiz annemle. Orada bir kaç gün kalıp, mobilya, halı, perde vs..seçip evimi yerleştireceğiz. Oturacağımız evimiz boş şuanda, temizleyip eşyaları yerleştiririz işte. Yemek oda takımımı beyaz mobilyada düşünüyorum, seninkiler nasıl canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...9524-dekorasyonda-keske-iyi-dediklerimiz.html
bu topiğe bakmanı tavsiye ederim canım. Ben burda yazılanlara göre aldım çok ama çooooookkk memnunum.
beyaz mobilyaların temizliği zor diyorlar bişey dökülür leke olursa çıkmazmış. ben beyaz almadım hiçbişeyimi. Bende tam bi siyah aşığıydım ama alamadım
Yatak odamı bembeyaz istedim ama onuda alamadım
ilerde severek kullanamayacağın eşya alma derim ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...9524-dekorasyonda-keske-iyi-dediklerimiz.html
bu topiğe bakmanı tavsiye ederim canım. Ben burda yazılanlara göre aldım çok ama çooooookkk memnunum.
beyaz mobilyaların temizliği zor diyorlar bişey dökülür leke olursa çıkmazmış. ben beyaz almadım hiçbişeyimi. Bende tam bi siyah aşığıydım ama alamadım
Yatak odamı bembeyaz istedim ama onuda alamadım
ilerde severek kullanamayacağın eşya alma derim ben.
Ahşap olarak beyaz düşünmüştüm, iş yerimdeki ofis mobilyalarımız hep beyaz. Kaç senedir kullanıyoruz. Hani renk değişimi felan olmadı ama temizliğine biraz daha dikkat etmek lazım haklısın.
Bu arada yolladığın linki bir inceleyim bakıyım. Çok sağol tatlım
Ahşap olarak beyaz düşünmüştüm, iş yerimdeki ofis mobilyalarımız hep beyaz. Kaç senedir kullanıyoruz. Hani renk değişimi felan olmadı ama temizliğine biraz daha dikkat etmek lazım haklısın.
Bu arada yolladığın linki bir inceleyim bakıyım. Çok sağol tatlım
Daha önce kullanıp memnun kaldıysan olabilir canım. Annemin eşyaları da krem rengi ama toz belli ediyor. ona bile cesaret edemedim ben. Her gün tozunu alıyorum ama alamıcak olduğmda da belli olsun istemiyorum
Sen bi bak bakalım bana çok yardımcı oldu o yorumlar. inşallah sana da yardımcı olur
Görüşürüz kolay gelsin sana canımm
Oturacağımız evimiz çok aydınlık ferah bir ev değil. O yüzden koyu renk mobilya istemiyoruz ama çok açıkda olmayacak bakalım neleri seçeceğiz. Bu arada desteğin ve güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım.
Görüşmek dileğimle..sevgiler..