dans müziği konusunda kararsız kaldım

Hangisi lütfen yardım edinnnn

• Ankete Katılan
    41
melek çok klasık yaa bu senenın populer sarkısı ya gıttıgım butun dugunlerde bunu duydum ben bu sene bence bıraz daha farklı bıseyler secmelısınız gecen sene hastalıkta saglıktaydı bu sene herkes melekle cıkıyor ....dıger ıkısınden bırı olsa daha ıyı olur

ÖNCELİKLE HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR

Seferad daha iyidir ama eğer yabancı müzik düşünürseniz;
YouTube - ‪Wonderful tonight - Eric Clapton‬‏ eric clapton, wonderful tonight tek geçerim

Dinledim canım linkteki müziği gerçekten güzelmiş. müziğimizi yapacak olan yerle görüştüm ama giriş müziği olarak farklı bi müzik tavsiye etmem dedi. Zaten girişle salon arasındaki mesafe kısa arka arkaya hiç hoş olmaz dedi. hak verdim.
Ama denizlideki düğün için bu şarkıyı yazdım bi kenara
teşekkür ederimmmm

Bulamadım canım söylediğin şarkıyı link atabilirmisin rica etsemmmmm

teşekkür ederim canım bakıp yorum yazdığın için
Bu şarkıyı da dinlicem şimdi. Son kararımı artık bugün bildiricem inşallah bi aksilik olmaz

hakikaten çok büyülü ve romantik bir müzikmiş
Evet bende bayıldımmm..... dinliyorum şuandaaa

yorumun için teşekkür ederim canım.
Şöyle düşündüm bir de.. Benim kınam da aynı gün düğün salonunda yakılacak. İlk dans müziğim melek, kınadan sonraki de seferad olsun diye düşünmüştüm. Farklı müziklerden içime sinen olmamıştı. yani 2 tane dans müziği seçmem gerekiyor
Teşekkürler....

gogoleye evliliğim.com yaz
düğün müzikleri linke gir
ordanda salona igriş bölümü var orada valse
yada fun fun yaz gogleye

eğerki canlı girmek istersen alkışlar şekliden greek müzik var oda pasta şarkılarının içinde greek yazıyor nişana onla girmiştim herkes alkışlıyor müziğin içindede var çok hoş olmuştu

düğün de düğün müziği de artık geride kaldı..
2 yerde oldu düğünüm. İlkinde giriş müziği olmadan Kutsi- melek le salona girdik ve dans etmeye başladık. gecenin ilerleyen saatlerinde kınam yakıldı. O dans için de seferad- seni ne çok sevdiğimi şarkısı çalındı.
2. düğünde giriş müziğini bilmiyorum salonda meşalelerle dolaştırıldık. sonra dans müziğine geçti orda da melekle dans ettik.
Ardından bizimle dans etmesi için misafirler de çıktı piste o andaki dans müziğimiz de Gülü susuz seni aşksız bırakmam dı.
Veeeeeeeeeeeeeee harika bi düğün oldu çok şükür. İsteyen herkese rabbim nasip etsin

Öncelikle hayırlı olsun canım. Kına gecen düğün gibimi oldu, gelinlik ilemi çıktın sahneye merak ettim

Öncelikle hayırlı olsun canım. Kına gecen düğün gibimi oldu, gelinlik ilemi çıktın sahneye merak ettim
Teşekkür ederim canım darısı başına
Kına gecesi ayrıca yapmadık biz.
şöyle özet geçeyim
Düğün 24 haziran cuma günü 21 de başladı.gelinliğimle çıktım dans oyun eğlence derken 22:30 da kınalığımı giydim geldim ve kınam yakıldı. 12 ye geliyordu düğün bitti. Kınalığımla bitirdik düğünü. Ama eve giderken giyinme odasında gelinliğimi giydim eve geldik.
ertesi gün gelin alma oldu. Pazar günü de denizlide oldu düğünüm.:82:

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım aynı bizim düşündüğümüz gibi yapmışsınız. O yüzden sordum bende. Bizde Cuma gecesi kına gecesi yapacağız. Önce gelinliğimi giyeceğim, kına yakılırken de bindallımı giyeceğim. Ertesi günde gelin alma olup, Pazar günüde Bursa' da olacak düğünümüz. Peki babaevinden çıkarken gelinliğini tekrar giydin mi canım? ailem giymeden olmaz diyor. Bende 5 saat kadar yol gideceğiz, gelinlikle zor olur diyorum. Biraz ileride kardeşimin evi var, oraya uğrar gelinliğini çıkartırsın diyorlar, ne yapsam bilemedim:26:

aynen benimki gibi olcak seninde canım. Balıkesirde ve denizlide oldu düğünümüz. Cumartesi gelinliğimi giydim. Öğle ezanından sonra çıktım baba evimden.
tabiki giymeden olmaz tatlım. bende bindallı giymek istemedim ama iyiki giymişim içimde kalırdı yoksa
GElin alma davetli yemekli olcaksa giy. hatta olmicaksa bile giy. beline kardeşin veya abin kırmızı kuşak bağlayacak. Hepsinin ayrı güzelliği var.
Bende denizliye geldiğim için yolda çıkardım gelinliğimi. sen kardeşinin evinde değiştir en iyisi. biz denizliye geldik eşimin dedesine girdik gelinliğimi giydim kayınvalidemlerin evine gelinlikle girmiş oldum.
Herkes gelinlikle geldim sanmıştı. Saçlarımı bozmadım sabah yapıldığıyla üzerine bi tacımı ve duvağımı takıverdim.

Aynı olacak düğünlerimiz desene cuma günü kınam olacağından, onlarda bizde kalacaklar. Ertesi gün hep birlikte Bursa'ya gideceğiz. O zaman düşündüğümüz gibi yapabiliriz, gelinliği giyer, az ileride komşuda yada kardeşimin evinde çıkartırım. Oraya varınca, ertesi gün olacak düğünümüz. Fotoğraf çekimi felan orda olacak, o yüzden tekrardan yaptırırım saçlarımı mecburen
Sen o zaman Denizli'ye gelin geldin değilmi? güzel şehir ben beğenmiştim orayı Mutluluklar dilerim canım

Cumartesi bizimde bişey olmadı ama kayınvalidemin komşuları falan eve toplandıbeni görmeye geldiler. O yüzden gelinliğimi giydim saçım falan hazırdı. Sonra çıkardım ertesi gün giydim kuaförde artık.
DEnizliye geldim canım. Teşekkür ederim güzel dileklerin için
Senin düğünün ne zaman? bide kaç yaşındasın?

Benim düğün 16-18 Eylül de tatlım. Benim yaş geçkin biraz, 30'u devirdim de
Cumartesi söylediğin gibi, kesin onların evinede gelen gidenler olur. Ama gelinlikle dururmuyum bilmem:44:

Benim düğün 16-18 Eylül de tatlım. Benim yaş geçkin biraz, 30'u devirdim de
Cumartesi söylediğin gibi, kesin onların evinede gelen gidenler olur. Ama gelinlikle dururmuyum bilmem:44:

Aman nolcak yaş çokmu önemli sanki..
ben 25 yaşındayım. SEnin de hayırlı olsun şimdiden..
GElen giden olur o yüzden sende giy. Pazar günü burda yemekli davet yapıldı. Kuaföre gidene kadar günlük kıyafetlerimle dolaştım. GElin nerde diyordu misafirler:78:
Çok içerlemişim girdim odaya kuaföre gidene kadar çıkmamıştım

Ordaki durum ne olur bilmem, ona göre bakarız artık zor oluyormu canım ya, gurbet ellere gitmek. Bazen hüzün çöküyor üstüme. İnşallah çabuk alışırım yeni hayatıma

Ordaki durum ne olur bilmem, ona göre bakarız artık zor oluyormu canım ya, gurbet ellere gitmek. Bazen hüzün çöküyor üstüme. İnşallah çabuk alışırım yeni hayatıma

bi konu açmışsın daha önce. Evleniyorum ama neden huzursuz ve sıkıntılıyım diye. Oraya da yazmıştım. Mutlaka oluyor sıkıntı. Alışamayacakmışsın gebi geliyor ama bak 4. haftamıza gircez.
Küçüklüğümden beri hep ailemden uzak kaldım alıştım diyebilirim. Okuldu,şartlardı falan derken son 6 senedir hep ayrıyım.
Evli olarak gitmek sorumluluk çok korkutuyordu beni ama şimdi evin işi temizliği derken hiiiiiiiççç farkına bile varmıyorum yalnızlığımın.
Korkma sende alışırsın.
çalışıyormusun bi yerde?

Doğru, ordan da konuşmuştuk demi insan alışıyor mutlaka ama ilk işte adapte dönemi zorlanacak gibiyim. Şuan çalışıyorum ama haftaya işten ayrılıyorum canım. Özel şirket olduğu için. Orada şimdilik çalışmayacağım, nişanlım pek çalışmam taraftarı değil aslında. Eğerki çok bunalırsam, düşünebilirim.Bu konuda ne yaparım emin değilim:44:

Balayına gitcekmisiniz? Orda evden yaşayacağın yerden uzakta eşine alışman için iyi bi fırsatın oluyor çünkü.
iş tecrüben olunca yeni işe girmekte zorlanmazsın ama eşin istemiyorsa ikna etmek senin elinde:92::78:
ZAten evine bi gir çalışırsam nasıl yetişcek bunlar diye düşünüyo insan
Ben evlenmeden önce bu kadar titiz ve düzenli değildim. Günde 2 kere temizlik yaptığım bile oluyo. Sıkıntım var bu konudaaaa:18:

Balayına gideceğiz canım, Ayvalık, Sarımsaklı tarafını düşünüyoruz kısmetse ev işlerinde, özellikle yemek yapmada ben hiç iyi değilim öğrenmeye, kendimi geliştirmeye çalışıyorum devamlı söylediğin gibi hem iş, hem ev hayatı çok zor olur.
Sen çalışıyormusun peki, evde sıkıldığından kendini temziliğe vermiş olmayasın:44:

Güzel yerler ben çok seviyorum ayvalık taraflarını. sakin temiz yerler..
ben biraz biliyodum yemek yapmayı falan ama her geçen gün yeni yeni şeyler çıkarıyorum
Evine girince sende kendini evine verirsen hiç canın sıkılmaz
ben çalışmıyorum ama kasım atamalarını bekliyorum. hayırlısıyla olcak inşallahhhhhhh
Belki sıkıldığımdan kendimi temizliğe verdim

Hadi hayırlısı bakalım iş hayatına atılınca, temizliğe fazla vaktin kalmaz bence
Tabi evde oldukça, yemek denemelerim, tatlı çalışmalarım, evin temziliği felan derken gün geçer. Birde yeni mobilyalar, eşyalar, insan pek hevesli temizler sanki evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…