dans müziği konusunda kararsız kaldım

Hangisi lütfen yardım edinnnn

• Ankete Katılan
    41

petek118

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
2.319
221
373
52
Selamlar herkeseee
Benim 5 gün sonra düğünüm var. Ama dans müziği konusunda 3 isimde kararsız kaldım.

1)Kutsi-Melek
2)Seferad-Seni ne çok sevdiğimi
3)Nalan-Söz verdik..

Bunları düşündüm hangisi ilk dans müziği olsa daha iyi olur.
Ayrıca Aventura- cuando volvera yı giriş müziğim düşündüm. Çok hoş bi italyan müziği.
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Yardım edermisiniz lütfeeennnnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Seferad,seni ne çok sevdiğimi şarkısını her zaman çok duygulu ve romantik bulmuşumdur Nalan çok bayıyor ve ne bilim kendi adıma söyleyeyim içime oturuyor:96: nacizane bir fikrimi söylemek istiyorum farklı bir şarkı olarak.Kayaha'nın seninle her şeye varım ben şarkısını da önermek isterim.

Son düzenleme:
teşekkür ederim o şarkıyı da ekleyebilirim haklısınız

42 kişi bakmış 1 kişi cevap vermiş.
Zormu ordan bi seçenek işaretlemek

seferad ın müziği bencede çok güzel..ama dans kısmının çok etkiyeliyi olması gerekiyor,tam kursta öğrenilmiş dans tarzı müzik:)
giriş müziği için Bond-Victory de düşünebilirsin..Ben büyük ihtimal bunu yapıcam..sözsüz olması ayrıca hoş olmuş

aaa gerçekten güzelmiş buuu
Çok teşekkür ederim.
benim dediğim müziği dinledinizmi ? o sizce nasıl olur?

aaa gerçekten güzelmiş buuu
Çok teşekkür ederim.
benim dediğim müziği dinledinizmi ? o sizce nasıl olur?

evet dinledim müzik çok hoş ama giriş için daha coşkulu olması gerekiyor bence..tabi ssenin içine hangisi sinerse onu kullan..bende hummalı bir arayış içindeyim diğer müziklerim için:)zor işlerin içindeyiz:)

Tamam daha coşkulu olalım
Kız beni hoplata zıplata sokturma içeri de müziğin coşkusuna kapılıp abuk sabuk şeylr yapabilitem yüksek:86::86:
Canımmm çok sağol allah razı olsun valla çok zor işlermiş bunlar gerçekten, yardımını hiç unutmicam

rica ederim:) hopla zıpla..evleniyosun ne güzel işte..gece senin gecen...yaptığın herşey göze hoş gelecektir merak etme..Şimdiden hayırlı olsun..Bir ömür mutlu olun...

rica ederim:) hopla zıpla..evleniyosun ne güzel işte..gece senin gecen...yaptığın herşey göze hoş gelecektir merak etme..Şimdiden hayırlı olsun..Bir ömür mutlu olun...

Çok teşekkür ederim . Evlimisin bilmiyorum ama değilsen Allah size de göstersin canım.

giriş müziğim funfun du evliliğim. com da valse diye geçiyor giriş mzzüikerin böülümde yavaş yavaş ilerleyip ardından kutsinin şrkısı hoş oldu aynı salonda bizim miüzik arşivimiz açlıyo br aydır ayn dans aynı giriş :)

tşk. ederim darısı sana oluyor az kalmış zaten düğünde iki dans şarkısı çalmıştı sende birni dans ikincisini bitmeye yakın yaparsın

tatlım merhaba anketini işaretlemedm cnkü bence seferadın dısındakiler ki seferad da birazda olsa düğün dans müziği olucak kdr etileyici bişey değil. giriş müziğin büyülü dans müziğinde aşk dolu bişey olmalı ben girişte Gnlelen Dizi Mzigi Enstrmantal - dinle, izle, klip, video, arklar, - Mzik dinle, klip izle, ark dinle, Muzik, mzik, muzik dinle bunu kullandm gelinliğimin uzun kuyruguyla merdivenlerden inişim 8 ay gecmesne ragmn hala konusuluo.sper müzikti die. dans içinde Dailymotion - Marc Anthony - My Baby You - a Müzik video music bu cok gzl bi müzik notalarıda sözleride aşk dolu bi şarkıdır.müziğin gzl olması dısında sözlerinnde gzl olması lazmki ilerde bu bzm sarkmz dieblesn.dnlemende yarar var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…