- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
-
- Konu Sahibi blonde ambition
Tabiki varZumba Varmi?
Zumba dediniz gibi başli başina hizli Ve kalori yakiyor ben dans için gidiyordum Dans okuluna Zayiflamak istiyenlerde katiliyordu. Virusdan Dolayi Evde Dvd ile yapiyorumTabiki varsalsa, samba,twerk,zumba,oryantel,hiphop,roman vs. hatta mix yapılabilir tempolu dansların hepsi olur zumba zaten başlı başına zayıflamak için oluşturulmuş dans-spor birleşimi olduğu için o en uygunu diye biliriz zaten bir çok dans çeşidini içinde bulunduruyor eveeettt peki siz zumba yapıyormusunuz ? Yoksa daha önce yapıp kilomu verdiniz ? Yada yeni başlamayı mı düşünüyorsunuz?
Çok güzelZumba dediniz gibi başli başina hizli Ve kalori yakiyor ben dans için gidiyordum Dans okuluna Zayiflamak istiyenlerde katiliyordu. Virusdan Dolayi Evde Dvd ile yapiyorum
Ben 'de Dans etmeyi seven biriyim , cocuklardan sonra Saglikli Şekilde kilo vermiştim, kick boxudum eskiden.Çok güzelbende 5 yıl önce dans kursunda zumba ve oryantele gitmişdim. kızım yeni doğmustu ve emzirdiğim için diyet yapmıyordum sağlıkli beslenmeye dikkat etmeye çalısıyordum okadar yani yediğimden kısmadan zumba ile 10 kiloya yakın vermiştim ozaman geçtiğimiz yıl da latin danslara gittim bende bir kaç ay önceye kadar bachata ve salsa yapıyordum ozaman da gözle görülür bir vücut şekillenmesi ve ciddi bir vücut sıkılaşması olmuştu kendimi bildim bileli dans etmeyi çok seven biriyim bende hem bedene hem ruha faydalı karantinada da internetten dans a devam edelim ozaman
Evet zumba nabzı hızlandırdığı için yağ yakımında daha hızlı canm ama platesde çok güzel şekillendiriyor ben bu yıl platesede gidiyordum pek kilo düşüşü olmadı ama ciddi sıkılaşıp şekillenme olmuştu platesde o açıdan çok iyi gerçekten ama tabiki hepsinin temeli beslenme ile desteklemek canım yoksa dediğin gibi grupda uzun zamandır gelip de değişimi olmayanlar oluyorBen 'de Dans etmeyi seven biriyim , cocuklardan sonra Saglikli Şekilde kilo vermiştim, kick boxudum eskiden.
Kendime bi yeni spor aradim, pilates, Ve Yoga ya başlamiştim Baktim zumbada var başladim Tek kelime Bayildim. Vücudun heryeri calişiyor.
Gelen bazi bayanlarda zayifladi. Zamanla belli oluyor kimi zayiflamadi ha bire tikamaktan