• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dans Edemiyorum/Oynayamıyorum

Aaa acemisi oldum buranın durduk yere:))) yazmıyorum tmm gıcık etti beni duzenleme şeysi:)) şu yazdığım ıkıncı aa lıyıda ilk başa yazmıştım..neyse okumayın bunu atlayın:)Aa msjım bıtmeden yollamışım:))

:KK70: :KK70:Tm genc sakinn...:KK53:

Bence bu isler gercekten calistikca olur.
Su an oynamayi becerdigimi dusunuyorum.
Ama bu kucuklukten beri her zaman yeni bi umutla sahneye cikmidigimdan dolayi.
Saga sola bakmisimdir kim nasil oynuyor. Sonra onun aynisini yapmisimdir.
Sonra biraz ondan birzda bundan derken kendi stilimi yaratmisimdir.

Su an icin tek duam insallah kameraya cikmamisimdir o acemi hallerimle. Rezillik.

Konu eski ama aynı dertten muzdaribim yenisini açmayım dedim:)

Hiçbir ritme ayak uyduramıyorum, üstüm ayrı altım ayrı oynuyor çok komik gözüküyorum ya. En basitinden Ankara havası bile beceremem yani kollarım omuzlarım çok eğreti durur o hareketler bendeo_O
Bu sanırım bedeninle barışık olamama,kendine akışa bırakmayı becerememek ve ritim duygusunun olmamasından kaynaklanıyo. Ben düğünlerde vs eğlenmek kalkıp oynamak stres atmak istiyorum ama böyle oynayamadıkça daha çok strese giriyorum valla özgüven sorununa neden oluyo:kızgın:
Kendi kendine dans etmeyi öğrenenler birazcık tüyo verseler ne güzel olur :rapci:
Bide Ankara'da bildiğiniz oryantal kursu var mı acaba ? Youtube'de pek video yok

Son düzenleme:

Hiçbir ritme ayak uyduramıyorum, üstüm ayrı altım ayrı oynuyor çok komik gözüküyorum ya. En basitinden Ankara havası bile beceremem yani kollarım omuzlarım çok eğreti durur o hareketler bendeo_O Bu sanırım bedeninle barışık olamama,kendine akışa bırakmayı becerememek ve ritim duygusunun olmamasından kaynaklanıyo. Ben düğünlerde vs eğlenmek kalkıp oynamak stres atmak istiyorum ama böyle oynayamadıkça daha çok strese giriyorum valla özgüven sorununa neden oluyo:kızgın:
Kendi kendine dans etmeyi öğrenenler birazcık tüyo verseler ne güzel olur :rapci:
Bide Ankara'da bildiğiniz oryantal kursu var mı acaba ? Youtube'de pek video yok

Neyseki yalnız değilmişim tam benlik konu :KK48:

Hiçbir ritme ayak uyduramıyorum, üstüm ayrı altım ayrı oynuyor çok komik gözüküyorum ya. En basitinden Ankara havası bile beceremem yani kollarım omuzlarım çok eğreti durur o hareketler bendeo_O
Bu sanırım bedeninle barışık olamama,kendine akışa bırakmayı becerememek ve ritim duygusunun olmamasından kaynaklanıyo. Ben düğünlerde vs eğlenmek kalkıp oynamak stres atmak istiyorum ama böyle oynayamadıkça daha çok strese giriyorum valla özgüven sorununa neden oluyo:kızgın:
Konu eski ama cogunluk konuya yorum yapar sizi gormezler kendinize konu acin bence.

Yorumuma gelince icten geliyor bu sanirim en azindan kendinizi bilmeniz yeter kenarda dizlerinizi kirip bebekler gibi alkis yapmiyorsaniz problem yok genelde oynamayi bilmeyenler bu hareketi cok yapiyor.
Internetten video acip hareketleri izleyebilirsiniz gozunuz alistikca sizde yapabilirsiniz.

Valla ben bir oynarim m mezlekeyi.
Şu evlilik programındaki solmaz la yarisirim iddialıyım.
Hani mal da var Allaha şükür :KK53:

Valla reklam aralarinda müzik duydumu başlıyorum oynamaya. Sonra dur diyorum ya düşük tehliken yok mu kizim senin diyorum duruyorum :KK53:

Ama önceden beri erik dali falan acar oynardim :KK53:
Hatta topal acar odada topallayarak yururdum :KK53::KK53:

Halay bile çekemem o derece. Halaya gireyim dedim yanımdakiler oynayamiyorim diye benden uzaklasti:)lisede 19 mayıs gösterilerinde dans edilecekti hoca sadece beni çıkardı bir de ayağından sakat bir kizi:)kesinlikle ritimli oynayamam müziği takip edemem gerçi tek başıma da oynayamam sadece el çırparım kosede

canim kursla da olmadi benim aynen senin durumundaydim salsaya gittim sonra beceremedim.bari halayi ogreneyim dedim halk oyunlarina gittim beceremedim.amaaan sal gitsi dedim bi dugunde oynadim ama ne oynadim.ahaha hala dalga gecerler yabancilar oynamayi ogrenir de ya da kucuk kiz cocuklari oynar ya oyleydi diye:skandal:artik nasil komikse akillarina geldikce basiyorlar kahkayi.artik nasil bosverdiysem demek:super:

Göbek atamıyorum diye dert mi olur bilmiyorum ama düğün mevsimi gelince beni alıyor bir sıkıntı. Hadi düğünlerde falan kaytarabiliyorum "ayy şimdi tanımadığım heriflerin önünde oynayamam" diye de kına geceleri tam bir eziyet. Teyzelerin kol koparırcasına "kalk kıııııız" demeleri beni deli ediyor. Bir de bilmiyorum diyorum "amaaan biz bilip mi oynuyoruz ayol" diye bildiğin Mezdeke'ye bağlamazlar mı? Bilmediği hali buysa...

İnanın öyle böyle değil ritmsiz bir odunum. Durduğum yerde sallanırken bile müziğe uyamıyorum. Etrafımı artık sallamıyorum zaten düğün müğün gitmem pek ama bazen benim de ortama uyasım, eğlenesim geliyor ama gülünç duruma düşüyorum. Hani konserde dahi insan iki zıplayamaz ayak hareketi yapamaz mı? Ya da çok yakının oluyor oynamak icab ediyor ama sen orada tuzluk gibi oturuyorsun, olmuyor.

İnsanlar oynamayan birine neden küçümseyici bakışlar atar anlamıyorum, bildiğin toplum beni kıvırmaya zorluyor şu an:KK53: Ne yapayım, bu yaştan sonra kursa falan mı gideyim yoksa bu zamana kadar yaşadım bundan sonra da yaşarım mı diyeyim?
bende durduramıyorum kendimi ya bilmeyip oynamak tercihim inanki insan her sese oynar mı işte o ben.el şaklatın kaltığınız zaman zaten çoğu düğün kına gecesi orgizisazyonlu teflerle dönüp durun kafi.çok istiyorsanız dans dersi alın hem spor hem çok eğlenceli diyorlar.

Ay bu konuda cok yetenekliyimdir :) aslinda yerinde olacak yani oyle dusunuyorum :)

Damat halayını az buçuk oynuyorum, fakat hızlanınca ayak uyduramıyorum... Millet gider Mersin'e ben giderim tersine oluyor...
Ankara havası filan bende eğreti duruyor, oryantal de yapamam kınalarda, horon desen h'sini bilmem...

Belki şansımı valste ya da latin danslarında denemeliyim, hala umudum var. ! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Geçen hafta Alanya'da bi minibüs kenara çekmiş içindeki yolcular kaşıkla ankara havası oynuyordu. Ayıptır söylemesi ben de bi angaralı olduğumdan dayanamadım oynadım. İnsanın içinde olması lazım galiba.

Gittiğin düğünler alkolsüz mü? :))

evde video açıp izleyin aynısını yapmaya çalışın az çok öğrenirsiniz bence :)

Eski konu hortlamis madem
Dans yetenek meselesidir geliştirilebilir
Ben çok güzel oynarım acayip göbek atarım ama eşime :))))
Düğünlerde oynamayı küçükken bıraktım ama TV de iki müzik duyayım Şıkıdım Şıkıdım eşime oynarım

Valla ben bir oynarim m mezlekeyi.
Şu evlilik programındaki solmaz la yarisirim iddialıyım.
Hani mal da var Allaha şükür :KK53:

Valla reklam aralarinda müzik duydumu başlıyorum oynamaya. Sonra dur diyorum ya düşük tehliken yok mu kizim senin diyorum duruyorum :KK53:

Ama önceden beri erik dali falan acar oynardim :KK53:
Hatta topal acar odada topallayarak yururdum :KK53::KK53:

''mal da var Allaha şükür '' ne yaa ne kadar çirkin bir tabir :KK53:

Göbek atamıyorum diye dert mi olur bilmiyorum ama düğün mevsimi gelince beni alıyor bir sıkıntı. Hadi düğünlerde falan kaytarabiliyorum "ayy şimdi tanımadığım heriflerin önünde oynayamam" diye de kına geceleri tam bir eziyet. Teyzelerin kol koparırcasına "kalk kıııııız" demeleri beni deli ediyor. Bir de bilmiyorum diyorum "amaaan biz bilip mi oynuyoruz ayol" diye bildiğin Mezdeke'ye bağlamazlar mı? Bilmediği hali buysa...

İnanın öyle böyle değil ritmsiz bir odunum. Durduğum yerde sallanırken bile müziğe uyamıyorum. Etrafımı artık sallamıyorum zaten düğün müğün gitmem pek ama bazen benim de ortama uyasım, eğlenesim geliyor ama gülünç duruma düşüyorum. Hani konserde dahi insan iki zıplayamaz ayak hareketi yapamaz mı? Ya da çok yakının oluyor oynamak icab ediyor ama sen orada tuzluk gibi oturuyorsun, olmuyor.

İnsanlar oynamayan birine neden küçümseyici bakışlar atar anlamıyorum, bildiğin toplum beni kıvırmaya zorluyor şu an:KK53: Ne yapayım, bu yaştan sonra kursa falan mı gideyim yoksa bu zamana kadar yaşadım bundan sonra da yaşarım mı diyeyim?
hey Allahım

Aha benm esim gibisiniz sizde.Hic oynayamam . Oynamam derdi.Bir kac kere denefi dugunlerde cok muhtesem degil.Adam dugunumuzde bir oynadi bir kivirtti ben bile sasirdim . Moda girmesi gerekiyormus dedik :halay:beni aldigina da sevinmisti herhalde .Sizde moda girersiniz insl

Back
X