Aaa acemisi oldum buranın durduk yere:))) yazmıyorum tmm gıcık etti beni duzenleme şeysi:)) şu yazdığım ıkıncı aa lıyıda ilk başa yazmıştım..neyse okumayın bunu atlayın:)Aa msjım bıtmeden yollamışım:))
Konu eski ama aynı dertten muzdaribim yenisini açmayım dedim:)
Hiçbir ritme ayak uyduramıyorum, üstüm ayrı altım ayrı oynuyor çok komik gözüküyorum ya. En basitinden Ankara havası bile beceremem yani kollarım omuzlarım çok eğreti durur o hareketler bendeBu sanırım bedeninle barışık olamama,kendine akışa bırakmayı becerememek ve ritim duygusunun olmamasından kaynaklanıyo. Ben düğünlerde vs eğlenmek kalkıp oynamak stres atmak istiyorum ama böyle oynayamadıkça daha çok strese giriyorum valla özgüven sorununa neden oluyo
Kendi kendine dans etmeyi öğrenenler birazcık tüyo verseler ne güzel olur
Bide Ankara'da bildiğiniz oryantal kursu var mı acaba ? Youtube'de pek video yok
Neyseki yalnız değilmişim tam benlik konu
Konu eski ama cogunluk konuya yorum yapar sizi gormezler kendinize konu acin bence.Konu eski ama aynı dertten muzdaribim yenisini açmayım dedim:)
Hiçbir ritme ayak uyduramıyorum, üstüm ayrı altım ayrı oynuyor çok komik gözüküyorum ya. En basitinden Ankara havası bile beceremem yani kollarım omuzlarım çok eğreti durur o hareketler bende
Bu sanırım bedeninle barışık olamama,kendine akışa bırakmayı becerememek ve ritim duygusunun olmamasından kaynaklanıyo. Ben düğünlerde vs eğlenmek kalkıp oynamak stres atmak istiyorum ama böyle oynayamadıkça daha çok strese giriyorum valla özgüven sorununa neden oluyo
Bide Ankara'da bildiğiniz oryantal kursu var mı acaba ? Youtube'de pek video yok
canim kursla da olmadi benim aynen senin durumundaydim salsaya gittim sonra beceremedim.bari halayi ogreneyim dedim halk oyunlarina gittim beceremedim.amaaan sal gitsi dedim bi dugunde oynadim ama ne oynadim.ahaha hala dalga gecerler yabancilar oynamayi ogrenir de ya da kucuk kiz cocuklari oynar ya oyleydi diyeKonu eski ama aynı dertten muzdaribim yenisini açmayım dedim:)
Hiçbir ritme ayak uyduramıyorum, üstüm ayrı altım ayrı oynuyor çok komik gözüküyorum ya. En basitinden Ankara havası bile beceremem yani kollarım omuzlarım çok eğreti durur o hareketler bende
Bu sanırım bedeninle barışık olamama,kendine akışa bırakmayı becerememek ve ritim duygusunun olmamasından kaynaklanıyo. Ben düğünlerde vs eğlenmek kalkıp oynamak stres atmak istiyorum ama böyle oynayamadıkça daha çok strese giriyorum valla özgüven sorununa neden oluyo
bende durduramıyorum kendimi ya bilmeyip oynamak tercihim inanki insan her sese oynar mı işte o ben.el şaklatın kaltığınız zaman zaten çoğu düğün kına gecesi orgizisazyonlu teflerle dönüp durun kafi.çok istiyorsanız dans dersi alın hem spor hem çok eğlenceli diyorlar.Göbek atamıyorum diye dert mi olur bilmiyorum ama düğün mevsimi gelince beni alıyor bir sıkıntı. Hadi düğünlerde falan kaytarabiliyorum "ayy şimdi tanımadığım heriflerin önünde oynayamam" diye de kına geceleri tam bir eziyet. Teyzelerin kol koparırcasına "kalk kıııııız" demeleri beni deli ediyor. Bir de bilmiyorum diyorum "amaaan biz bilip mi oynuyoruz ayol" diye bildiğin Mezdeke'ye bağlamazlar mı? Bilmediği hali buysa...
İnanın öyle böyle değil ritmsiz bir odunum. Durduğum yerde sallanırken bile müziğe uyamıyorum. Etrafımı artık sallamıyorum zaten düğün müğün gitmem pek ama bazen benim de ortama uyasım, eğlenesim geliyor ama gülünç duruma düşüyorum. Hani konserde dahi insan iki zıplayamaz ayak hareketi yapamaz mı? Ya da çok yakının oluyor oynamak icab ediyor ama sen orada tuzluk gibi oturuyorsun, olmuyor.
İnsanlar oynamayan birine neden küçümseyici bakışlar atar anlamıyorum, bildiğin toplum beni kıvırmaya zorluyor şu anNe yapayım, bu yaştan sonra kursa falan mı gideyim yoksa bu zamana kadar yaşadım bundan sonra da yaşarım mı diyeyim?
Valla ben bir oynarim m mezlekeyi.
Şu evlilik programındaki solmaz la yarisirim iddialıyım.
Hani mal da var Allaha şükür
Valla reklam aralarinda müzik duydumu başlıyorum oynamaya. Sonra dur diyorum ya düşük tehliken yok mu kizim senin diyorum duruyorum
Ama önceden beri erik dali falan acar oynardim
Hatta topal acar odada topallayarak yururdum
hey AllahımGöbek atamıyorum diye dert mi olur bilmiyorum ama düğün mevsimi gelince beni alıyor bir sıkıntı. Hadi düğünlerde falan kaytarabiliyorum "ayy şimdi tanımadığım heriflerin önünde oynayamam" diye de kına geceleri tam bir eziyet. Teyzelerin kol koparırcasına "kalk kıııııız" demeleri beni deli ediyor. Bir de bilmiyorum diyorum "amaaan biz bilip mi oynuyoruz ayol" diye bildiğin Mezdeke'ye bağlamazlar mı? Bilmediği hali buysa...
İnanın öyle böyle değil ritmsiz bir odunum. Durduğum yerde sallanırken bile müziğe uyamıyorum. Etrafımı artık sallamıyorum zaten düğün müğün gitmem pek ama bazen benim de ortama uyasım, eğlenesim geliyor ama gülünç duruma düşüyorum. Hani konserde dahi insan iki zıplayamaz ayak hareketi yapamaz mı? Ya da çok yakının oluyor oynamak icab ediyor ama sen orada tuzluk gibi oturuyorsun, olmuyor.
İnsanlar oynamayan birine neden küçümseyici bakışlar atar anlamıyorum, bildiğin toplum beni kıvırmaya zorluyor şu anNe yapayım, bu yaştan sonra kursa falan mı gideyim yoksa bu zamana kadar yaşadım bundan sonra da yaşarım mı diyeyim?
Bu aralar kalça ayrı bir yerden baden ayrı bir yerden fiskiriyor da ondan dedim''mal da var Allaha şükür '' ne yaa ne kadar çirkin bir tabir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?