Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dans Edemiyorum/Oynayamıyorum
- Konu Sahibi Koalina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
Ay yok öğrenemiyorum öyleOryantal eğitim videoları var Koacım Bir dene yani, kaparsın bir iki figür belkim
Bu arada sonunda onedioya çıktık, hem de şişme bebek konusuyla, hayırlı olsun ünlüyüz
Aaa ama benim yorumum çıkmamış
- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
Göbek atamıyorum diye dert mi olur bilmiyorum ama düğün mevsimi gelince beni alıyor bir sıkıntı. Hadi düğünlerde falan kaytarabiliyorum "ayy şimdi tanımadığım heriflerin önünde oynayamam" diye de kına geceleri tam bir eziyet. Teyzelerin kol koparırcasına "kalk kıııııız" demeleri beni deli ediyor. Bir de bilmiyorum diyorum "amaaan biz bilip mi oynuyoruz ayol" diye bildiğin Mezdeke'ye bağlamazlar mı? Bilmediği hali buysa...
İnanın öyle böyle değil ritmsiz bir odunum. Durduğum yerde sallanırken bile müziğe uyamıyorum. Etrafımı artık sallamıyorum zaten düğün müğün gitmem pek ama bazen benim de ortama uyasım, eğlenesim geliyor ama gülünç duruma düşüyorum. Hani konserde dahi insan iki zıplayamaz ayak hareketi yapamaz mı? Ya da çok yakının oluyor oynamak icab ediyor ama sen orada tuzluk gibi oturuyorsun, olmuyor.
İnsanlar oynamayan birine neden küçümseyici bakışlar atar anlamıyorum, bildiğin toplum beni kıvırmaya zorluyor şu an Ne yapayım, bu yaştan sonra kursa falan mı gideyim yoksa bu zamana kadar yaşadım bundan sonra da yaşarım mı diyeyim?
Yaşarsınız. Ben yaşıyorum.
Sırf oynamayı sevmiyorum diye annem darılıp trip yapsa da, kaynanam ısrar etsede dönmedim, sadece nikahla evlendim. kına gecesinde iki kere çıkıp oynamışımdır. onda da dediğiniz gibi öyle el çırptım. diğeri de halaydı. dolandım sadece. ritim göstermeye çalışanlara olmuyor işte bu kadar deyip gülüp geçtim.
hiçde içimde uhde de kalmadı yani.
başka düğünlere de çok sık gitmezdim zaten. sevmem halada sevmiyorum. annemin ısrarıyla giderdim. oturup gelirdim. kimse zorla oyuna kaldırmaya kalkmadı. zorla olmuyor sonuçta.
ama içinizden kalkıp oynamak geliyorsa cidden hiç takmayın. nasıl geliyorsa içinizden öyle müziğe uyun. millet sizin oyununuzu hatırlamaz zaten. çok takılmayın. eğlenmeyi düşünün bence.
- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
Boş ver ya o da eksik kalsın mademAy yok öğrenemiyorum öyle
Aaa ama benim yorumum çıkmamış
Ben yorum yapmadıydım o konuya, nasıl pişmanım
- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Hah ben de öyleydim, ne kalkacam düğünde ya beceremem edemem. O gerdanını kıra kıra oynayanları görünce hatta kelli felli ailenin büyük amcasının benden daha iyi kalça kıvırdığını görünce hiç oynayamazdım. Ama her şey diskoya ilk gidişimle değişti 20 yaşımdan sonra çekiliiiin, ben geldiiim, azıcık bana da yer açın, yerim dar demem oynarım şekline girdim
Bir kere zaten karanlık, saçma sapan oynasam da çok az kişi görebilirdi. İkincisi o yüksek müzik sesi ister istemez içini kıpırdatıyor insanın.
Sonuç olarak şu an eşim yeter artık ne olur oynama diye rica eder garibim :) Hatta o derece ki gittiğimiz yerlerde videoya çekerler.İçimden bir Asena çıktı resmen
Bir kere zaten karanlık, saçma sapan oynasam da çok az kişi görebilirdi. İkincisi o yüksek müzik sesi ister istemez içini kıpırdatıyor insanın.
Sonuç olarak şu an eşim yeter artık ne olur oynama diye rica eder garibim :) Hatta o derece ki gittiğimiz yerlerde videoya çekerler.İçimden bir Asena çıktı resmen
- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Bende nefret ederim ama zorunlu olunca yapıyorum bir iki figürGöbek atamıyorum diye dert mi olur bilmiyorum ama düğün mevsimi gelince beni alıyor bir sıkıntı. Hadi düğünlerde falan kaytarabiliyorum "ayy şimdi tanımadığım heriflerin önünde oynayamam" diye de kına geceleri tam bir eziyet. Teyzelerin kol koparırcasına "kalk kıııııız" demeleri beni deli ediyor. Bir de bilmiyorum diyorum "amaaan biz bilip mi oynuyoruz ayol" diye bildiğin Mezdeke'ye bağlamazlar mı? Bilmediği hali buysa...
İnanın öyle böyle değil ritmsiz bir odunum. Durduğum yerde sallanırken bile müziğe uyamıyorum. Etrafımı artık sallamıyorum zaten düğün müğün gitmem pek ama bazen benim de ortama uyasım, eğlenesim geliyor ama gülünç duruma düşüyorum. Hani konserde dahi insan iki zıplayamaz ayak hareketi yapamaz mı? Ya da çok yakının oluyor oynamak icab ediyor ama sen orada tuzluk gibi oturuyorsun, olmuyor.
İnsanlar oynamayan birine neden küçümseyici bakışlar atar anlamıyorum, bildiğin toplum beni kıvırmaya zorluyor şu an Ne yapayım, bu yaştan sonra kursa falan mı gideyim yoksa bu zamana kadar yaşadım bundan sonra da yaşarım mı diyeyim?
ne güzel oynuyorsun oyna oturma deyince sağdan sağdan geliyorlar bana
- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Bebeğim geç ayna karşına aç müziği. sadece ritim tutturmaya çalış. şarkılardaki ritimlere kulak ver. ritim yakalamayı öğrendiğin an bu iş bitmiştir. sonra birkaç figur çalışırsın. kendine yakıştırdığın şeyler. zaten sonra bu tam bir eğlence halini alıyor kendin yapmak istiyorsun.
Yaşım küçükken bile mahalledeki bazı ablalalara evlenecekleri zaman dans dersi verirdim, gel bana biraz öğret çok güzel oynuyorsun derlerdi.
Yaşım küçükken bile mahalledeki bazı ablalalara evlenecekleri zaman dans dersi verirdim, gel bana biraz öğret çok güzel oynuyorsun derlerdi.
- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- 27 Ocak 2015
- 1.143
- 822
- 108
- 37
Arkadaşımın düğününde bi oynamışım..... sonra dvd de izlerken babası diyormuş ki ; btlsrdr İ tebrik ediyorum valla kız nasıl çırpınmış, nasıl uğraşmış
Bende herkes bana bakıyo gibi hissedip, tedirgin olup, herkes sanki jüriymiş gibi debeleniyodum. Bana aldığım drama derslerinin faydası oldu, daha rahat hareket edip, bedenimle barıştım
Bende herkes bana bakıyo gibi hissedip, tedirgin olup, herkes sanki jüriymiş gibi debeleniyodum. Bana aldığım drama derslerinin faydası oldu, daha rahat hareket edip, bedenimle barıştım
- 28 Temmuz 2015
- 162
- 56
- 13
Göbek atamıyorum diye dert mi olur bilmiyorum ama düğün mevsimi gelince beni alıyor bir sıkıntı. Hadi düğünlerde falan kaytarabiliyorum "ayy şimdi tanımadığım heriflerin önünde oynayamam" diye de kına geceleri tam bir eziyet. Teyzelerin kol koparırcasına "kalk kıııııız" demeleri beni deli ediyor. Bir de bilmiyorum diyorum "amaaan biz bilip mi oynuyoruz ayol" diye bildiğin Mezdeke'ye bağlamazlar mı? Bilmediği hali buysa...
Oha aynı bennn , ben ritme uygun alkış bile yapamam be
Valla bende düşündüm ama pc den bi kaç gün kurtarıcak hareket öğrenmek yeterlı bence yada ayna karşısında kendıne uygun bı kaç hareket bulmak
- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148